Alıntı:
Djamoka Nickli Üyeden Alıntı
o zaman hangi yonetici kaç para vermiş transfer için söylede bilelim? para verdikleri için mi para yok diye ağlıyon? veya para veripte alınan oyuncu söyle? burda yatırılıp yatırılıp, veya sakat oyuncuyu yıl boyu tedavi ettirip göndermekteki amaç ne? menajerlerle aralarının sıkı olması olabilir mi?
formaymış. yeni sezon forması diye sezon sonu çıkan formalardan mı bahsediyorsun? her sene aynı forma çıkıyor. gel de gor evdekileri. niye aynısını aldın dedirtecek kadar aynı formalar.
storeymiş. çarşamba pazarında bile daha kaliteli mallar var? onlara harcanan paraya yazık. istanbul takımları geldiklerinde meydana çektikleri tırlara bak biraz. veya gözüne o tırlar mı kaçtı ki hala bazı şeyleri göremiyorsun?
stad dolmuyormuş. o transfer yapan çogu takım bizim taraftarın yarısını bulamıyor. allah sana akıl izan versin.
|
Güzel kardeşim okuduğunu anlamıyorsan allah benden önce sana akıl ihsan eğlesin bu işler para ile dönüyor dedim millet cebinden koyuyor demedim, borsada sezon sonu kar açıklayamazsa topa koyarlar o yönetimi ama cahilliğine veriyorum uzatmıyorum.
Hala takım benim için ne yaptı modundasın güzel futbol izlemek istiyorsan bırak türkiye ligini hepimiz rahat edelim git ispanya veya almanya ligini izle... Bu takımı bu şehiri sevdiğin için desteklemiyorsan zaten destekleme.
Sen seyircisin bunu kabullen sinemaya gittiğinde bu oyuncu olmamış değiştirilsin diye yönetmene yada senariste sövüyor musun ? Futbolda gösteri bunu böyle görerek izlersen kimin transfer edildiği değil nasıl oynadığımızı önemsemeye başlarsın. Sivasta bir türlü bu kültür yerleşmiyor arkadaş.
Son olarakta orada lafım yigidoyaydı kendisi forumdan milleti kaçırmasıyla ünlüdür, seninde çok farkın yokmuş nato kafa nato mermer biraz geliştirin kendinizi...