Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

--->: Kıyamete Kadar Tek Grup
Alt 22.05.2008, 20:20   #61
1967_DERNEK_MUSTAFA
Usta Yiğido

1967_DERNEK_MUSTAFA - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

50 Mesajına 99 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 903 1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart --->: Kıyamete Kadar Tek Grup

gelir görür tanır benim görüşüm tanışır gider saygılar birde merak ettiğim konu ne biliyormusunuz arkadaşlar bu konuyu açan s kutlu arkadaşımızın ardından destekliyorum diyen ve diğeri kim acaba aynı kişidir diyorum saygılar herkesi her zaman sivasa beklerim
1967_DERNEK_MUSTAFA isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.05.2008, 20:27   #62
S.KUTLU
Acemi Yiğido

10 Mesajına 28 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 648 S.KUTLU Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
1967_DERNEK_MUSTAFA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
gelir görür tanır benim görüşüm tanışır gider saygılar birde merak ettiğim konu ne biliyormusunuz arkadaşlar bu konuyu açan s kutlu arkadaşımızın ardından destekliyorum diyen ve diğeri kim acaba aynı kişidir diyorum saygılar herkesi her zaman sivasa beklerim
ARADAN ÇEKİL ANKARA.TANIŞMAK İSTİYORSAN KÖYÜME GELİNCE TANIŞIRIZ.KÖYÜMÜN ÖZLEMİ İLE TUTUSUYORUM ZATEN.BİZ DESTEKLİYORUZ BU OLUŞUMU BAŞLATANI.1967 DERNEKTİR VE RESMİİDİR.DURUŞUYLA ÖRNEK OLMALIDIR.SÖZ KONUSU SİVİL HAYAT VEYA İNTERNET ORTAMI.FARK ETMEZ.

TANIŞMA TEKLİFİNİ KABUL EDİYORUM.ÖZELİME TELİNİ YOLLAYABİLİRSİN.TEŞEKKÜR EDERİM MÜTAVAZİ YAKLAŞIMINDAN ÖTÜRÜ.
FB VE GS MAÇLARINDA TANIŞANLAR BİLİR AYRICA NASIL ŞAHIS OLDUĞUMU.
ÇAYLAR SENDEN HABERİN OLSUN.
YUKARDAKİ YAKLAŞIMIMIDA ESPİRİ OLARAK FARZET.ABİCİĞİM.
S.KUTLU isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.05.2008, 20:33   #63
1967_DERNEK_MUSTAFA
Usta Yiğido

1967_DERNEK_MUSTAFA - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

50 Mesajına 99 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 903 1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

telimi mesaj olar gönderiyorum bir tanışalım bakalım mesaj kutunu oku
1967_DERNEK_MUSTAFA isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.05.2008, 20:34   #64
S.KUTLU
Acemi Yiğido

10 Mesajına 28 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 648 S.KUTLU Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
1967_DERNEK_MUSTAFA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
telimi mesaj olar gönderiyorum bir tanışalım bakalım mesaj kutunu oku
BU ŞEKİLDE YAKLAŞIM EN DOĞRU YAKLAŞIMDIR.
KUTLARIM.İYİ AKŞAMLAR.
S.KUTLU isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.05.2008, 20:54   #65
üçyıldız58
Usta Yiğido

562 Mesajına 1.236 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 üçyıldız58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
OLCAY_58_AKKUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
gel hadi bekliyom çok kabadayısın sen senin gibi görmedim bu yaşıma kadar gel Organize sanayi bölgesi AKTES ısı sanyi.Kangallılar de gösterirler sanayide gel bekliyom sabırsızlıkla
slm olcay kardeşim nasılsın deyim önce ben seni siteden takip ediyorum ben seni tanıyorum ama sen beni tanımıyorsun siteden ama çok samimi dostuzz aynı zamanda meslektaşız aynı zamandaa KANGALLIYIZ hemşeriyiz ikimizindee kötü birr huyu varrr odaa sivasspor hastalığıı senelerdirki takii çocukluğumuzdan beri bu karaa sevdaya tutuldukk gidiyoruzz.
ölenee kadardaa gidecekkk bizz bazılarıı gibi sivassporu bedava bir bilet bir etiket birr isimm diyee sevmedikk yeri geldii olcay akkuş AKTESS çekini senedini ödemedi sivassporaa yardımm etti ama bunu bir reklam amacı yapmadı.
bizz sivassporu karşılıksızz sevdikk.
bendee karşıyımm gruplaraa hemdee hepsineee amaa güçlüü birr grubaa karşııı değilimmm yanlızz o güçlü birr grupdaa yönetimdenn bilet alıpp biletleri karaborsadaa satanlarrr olmayacakk kendii üçbeşş eş dost çevresinee biletlerii peşkeş çekenlerr olmayacakk öncee bu grup bir taraftar grubu kuracak liseleree kadarr inecekk her liseden bir önder her orta okuldan bir önder seçecek gençleri sivasspor sevgisiyle büyütecekk
bazı arkadaşlarr sitedenn üçbeş bedava biletinn kavgasınaa düşmüşşş benimm bu arkadaşlaraa birr kaç sözümm varr cebindee bilet parası olmayıpda stadaa giremeyenn kişilerr varkennn cebinde parasıı olupdaa esnaflıkk yapıpdaa birr bedavaa biletinn kavgasınıı yapanlaraaa yazıklarr olsunn ayrıcaa kendilerini trübünn lideri amigo diyee tanıtıpp galatasaray maçındaa karaborsaa bilett satan kişileree yazıklarrr olsunnn onlarr kendileriniiii çokk çokk iyii biliyorrr.
olcayy kardeşimm sanaa tavsiyemm senn etiketii kimliği olann birisinn böylee kavgalarr sanaa yakışmazz aslındaa hepimizz sivassporuu seviyoruzzz.
yanlızz sivas hastalığını yenemiyoruzz üç beş kişi bir araya gelip güçlü bir oluşumm yapamıyoruzz.
seneyee güçlü bir taraftarr grubuu olarakk girmekk içinn herkess egolorunaa yensinnn bunaa büyükk birr ihtiyaççç varrr buu yazdıklarımadaa kimsee alınmasınn.
üçyıldız58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda üçyıldız58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 22.05.2008, 21:08   #66
merkez_emre
Usta Yiğido

merkez_emre - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

470 Mesajına 1.011 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 853 merkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
S.KUTLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
gardaş yazın takip edilmiştir.şimdi istediğin yapılacaktır.özel mesajla anlamlı bir şekilde bilgi alacaksın.araştırmalarını buraya yansıtırsan sevinirim.sen konuştuğun kişiye bak.burada diğer konuşanlarda bizlerin tanıdığı kişiler ama bir öyle bir böyleler.temizlik yapıldığı için aramızda yediremiyorlar.sanada diyeyim ki işi akışına bırak.dengete tutmaya bak kendi açından.

mesaj şimdi geliyor sana...

evet arastırdım gordum size ait oldugunu buyuk oranda da kanaat getirdim ama dediğim gibi icraat yapılmadan biz buyuz biz sunu yapıcaz denmesine karsı oldum hep once calısma yapılması gerektiği kanaatindeyim...sözümüz sözdür Allah mani keder vermezse gelicem...güvencimiz olusdugu takdirde de arkadaslarla konusurum güzel bir olusum olabilir..

dediğim gibi dogru insanlarla saglam ve dürüst bir grup olusum oldugunda ben ve benmle olanlarla katılırım...ama hiçkimse öne cıkmak veya kendı menfaatini düşündüğü taktirde isterse çarşı olan karşıyım
Alt 22.05.2008, 21:46   #67
Akıncılar Haber
Acemi Yiğido

Akıncılar Haber - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

21 Mesajına 45 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 641 Akıncılar Haber isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
merkez_emre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
evet arastırdım gordum size ait oldugunu buyuk oranda da kanaat getirdim ama dediğim gibi icraat yapılmadan biz buyuz biz sunu yapıcaz denmesine karsı oldum hep once calısma yapılması gerektiği kanaatindeyim...sözümüz sözdür Allah mani keder vermezse gelicem...güvencimiz olusdugu takdirde de arkadaslarla konusurum güzel bir olusum olabilir..

dediğim gibi dogru insanlarla saglam ve dürüst bir grup olusum oldugunda ben ve benmle olanlarla katılırım...ama hiçkimse öne cıkmak veya kendı menfaatini düşündüğü taktirde isterse çarşı olan karşıyım
emre önce sivasspora emanetini vereceğiz.biz bu işi onlar için yaptık.bütün dünyayada hem gazetelerimizden hemde tv lerimizden duyuracağız.Grup çalışmasına gelince.kabul edenlerle bu işe başlanır.diğer türlü ilanı kulüp edecek.benim tek grubum YİĞİDOLAR diyecek.şimdi araya başka insanlar girebilir.ve hatta yönetime bunlara inanmada diyebilirler.biz hizmetin kralını sivasspor için yaptık ve dediğimiz gibide emaneti teslim edeceğiz.sanki kötü birşey yaptık.iş evrağa kanuna yasaya bakar.adam gibi yaptık adam gibi gelip teslim edeceğiz ve sivas için yönetimden tek grup çalışmasına destek vermesini isteyeceğiz.ayrıva belirtirim ki bize hayır denilseydi tesislere gidilmez di.

AYRIVCA EMRE İSMİ GEÇEN ARKADAŞIMIZ HİÇ SEVİLMİYOR.BUNUDA ÇÖZDÜK.HAREKETİMİZİ ONA GÖRE YAPACAĞIZ

AYRICA İNTERNET KAFEMDEN SÜREKLİ GİRİLDİĞİ İÇİN HERKEZİ AYNI SANIYORLAR.AMA RECEP YÜKSELLER ORHAN PUAR 'LAR VE HATTA LİSELİ GRUPLARDAN OLMAK İSTEYEN BİR KAÇ ARKADAŞ GÖRECEĞİ KİŞİLERİ GÖRDÜ.HEMDE MAÇLARDA VE CANLI OLARAK.O KALABALIKTA BİR KİŞİMİ İDİ ŞİMDİ KOPYALANDINIZ DERLER.BİZ İŞİMİZE BAKIYORUZ.BAHSEDİLEN MADDELERİ YÖNETİMİMİZE UYGULATIP 1000 KİŞİYE EKMEK KAPISI HALİNE GETİRECEĞİZ.İNSANLARIMIZ VE KULÜP KAZANACAK.BUDA ZOR BİRŞEY DEĞİL.HATTA YİĞİDOLAR MAĞAZASI HEMEN AÇILMALIDIR BASKIMIZI KOYACAĞIZ.OLMASSADA 2009 ZA İNŞALLAH.SENDE HİZMETLERİ OKUMUSSUNDUR VEYA ARAŞTIRMISSINDIR.YAPILACAK ONLAR.

BİZE VE KULÜBE AİT.DÜZELTEYİM YAZINI EMRE.HATTA HERKEZİN.
AYRICA BİZ AYDA YILDA BİR OLURSAK SİVASTA OLURUZ.BİZİM İŞİMİZ ALT GRUPLARIMIZA BAKMAK.YAPACAKSA SİVAS YAPACAK BU İŞLERİ.BAKALIM TARAFTARLIK NEREYE KADAR.NE GRUPLAR GELDİ GEÇTİ.ANCAK HAYIRLI BİR İŞE OLAN TEPKİYE BAK.ONLAR GELİRKEN VE GİDERKEN SES YOK.

50 KİŞİYLEDE MAÇ İZLENECEĞİNİ SANMIYORUM.SUŞEHRİNDEN DE 3 OTOBÜS KALKMA OLASILIĞI VARDIR.KONUŞULUR ZAMANI GELİNCE.MERKEZİNDEN TABİKİ.

Konu Akıncılar Haber tarafından (22.05.2008 Saat 21:56 ) değiştirilmiştir..
Akıncılar Haber isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.05.2008, 22:18   #68
Akıncılar Haber
Acemi Yiğido

Akıncılar Haber - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

21 Mesajına 45 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 641 Akıncılar Haber isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
üçyıldız58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
slm olcay kardeşim nasılsın deyim önce ben seni siteden takip ediyorum ben seni tanıyorum ama sen beni tanımıyorsun siteden ama çok samimi dostuzz aynı zamanda meslektaşız aynı zamandaa KANGALLIYIZ hemşeriyiz ikimizindee kötü birr huyu varrr odaa sivasspor hastalığıı senelerdirki takii çocukluğumuzdan beri bu karaa sevdaya tutuldukk gidiyoruzz.
ölenee kadardaa gidecekkk bizz bazılarıı gibi sivassporu bedava bir bilet bir etiket birr isimm diyee sevmedikk yeri geldii olcay akkuş AKTESS çekini senedini ödemedi sivassporaa yardımm etti ama bunu bir reklam amacı yapmadı.
bizz sivassporu karşılıksızz sevdikk.
bendee karşıyımm gruplaraa hemdee hepsineee amaa güçlüü birr grubaa karşııı değilimmm yanlızz o güçlü birr grupdaa yönetimdenn bilet alıpp biletleri karaborsadaa satanlarrr olmayacakk kendii üçbeşş eş dost çevresinee biletlerii peşkeş çekenlerr olmayacakk öncee bu grup bir taraftar grubu kuracak liseleree kadarr inecekk her liseden bir önder her orta okuldan bir önder seçecek gençleri sivasspor sevgisiyle büyütecekk
bazı arkadaşlarr sitedenn üçbeş bedava biletinn kavgasınaa düşmüşşş benimm bu arkadaşlaraa birr kaç sözümm varr cebindee bilet parası olmayıpda stadaa giremeyenn kişilerr varkennn cebinde parasıı olupdaa esnaflıkk yapıpdaa birr bedavaa biletinn kavgasınıı yapanlaraaa yazıklarr olsunn ayrıcaa kendilerini trübünn lideri amigo diyee tanıtıpp galatasaray maçındaa karaborsaa bilett satan kişileree yazıklarrr olsunnn onlarr kendileriniiii çokk çokk iyii biliyorrr.
olcayy kardeşimm sanaa tavsiyemm senn etiketii kimliği olann birisinn böylee kavgalarr sanaa yakışmazz aslındaa hepimizz sivassporuu seviyoruzzz.
yanlızz sivas hastalığını yenemiyoruzz üç beş kişi bir araya gelip güçlü bir oluşumm yapamıyoruzz.
seneyee güçlü bir taraftarr grubuu olarakk girmekk içinn herkess egolorunaa yensinnn bunaa büyükk birr ihtiyaççç varrr buu yazdıklarımadaa kimsee alınmasınn.
YAZDIKLARININ HEPSİ DOĞRUDUR.GS MAÇINDA AMCAM BİLETİ 40-50 KİŞİLİK BİR TOPLULUĞUN ARASINDAN ÇIKAN BİRİNDEN ALMIŞ.VE SENDE BU TÜR OLAYLARI GÖRMÜŞSÜN.SÖYLEDİĞİN İÇİN SAĞOL.

TÜRKİYEDE BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRMİYORUZ.İKİNCİSİNİ YAPIYORUZ.
İLKİ GERÇEKLEŞTİRENLERDEN DE DEĞİLİZ.SADECE AYNI DÜZENDEYİZ.

ULTRASLAN GRUBU: ALT GRUPLARI VAR.HELL,KARŞI,MECİDİYEKÖY GİBİ V.S....HATTA ÜRÜNLERİNİ KULÜP SATIYOR.KULÜP KAZANIYOR.UFAK DEFEKTE ANLAŞMALARI VAR.HARAMDAN UZAK DURUYORLAR.

YİĞİDOLAR: 2 ALT GRUBU VAR.MALLARI GEÇ HERŞEYİ VAR.BUNLARIDA KULÜP YAPACAK VE KAZANACAK.UFAK DEFEK ANLAŞMASI OLACAK.AMA HARAMDAN UZAK DURACAK.

YA DİĞER OLUŞUMLAR: YOL KULÜBÜ BAK İŞİNE.

AMACIMIZ LAYLOYLOM TRİBÜN OLUŞTURMAK DEĞİL.TEK TRİBÜN TEK GRUP OLUŞTURMAKTIR.İSME SAYGISIZLIK YAPANI BUNDAN SONRA SAVCILIĞA ŞİKAYET EDECEĞİZ.HATTA BU İŞLERİ GERÇEKCİ YOLDAN HALLEDENLEREDE SAYGISIZLIK YAPANLARI SAVCILIĞA ŞİKAYET EDECEĞİZ.

BİRŞEY YAPMAK İSTEDİĞİMİZ İÇİN KONUŞUYORUZ DUYURUYORUZ.İP ADRESİNİZE DİKKAT EDİN.MARKAMIZA BİR DAHA KÖTÜLEYİCİ YAZI GELMESİN.AYRICA SİVASSPORUNDA MARKASIDIR.YAPILAN HİZMETLERİ İYİ ANLAYIN.BİZ SİVASSPOR İÇİN YAPIYORUZ.TEK GRUP OLUŞTURMAK SUÇSA VE İNSANLARIN BU İSTEĞİNİ GERÇEKLEŞTİRMEK SUÇSA SÖLEYİNDE BİLELİM.DEVLET HE DEMİŞ YA.BİR MARKAYIZ

HERKEZE HAYIRLI AKŞAMLAR.
BEN ÇIKAR VE UYUMAYA GİDER.
Akıncılar Haber isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.05.2008, 23:58   #69
merkez_emre
Usta Yiğido

merkez_emre - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

470 Mesajına 1.011 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 853 merkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISI

heyt be bütün dünya haberdar olucak
1000 kişiye ekmek kapısı olucak
sadece susehrinden 3 otobus kalkıcak
bir de ultraslanla kıyaslamıssınız kendınızı
ne diyelim çarşı marşı tarih olur boyle giderse
Alt 23.05.2008, 00:24   #70
izmirligardaş58
Yiğido

92 Mesajına 189 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 629 izmirligardaş58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
S.KUTLU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
2008-09 sezonu ile tek gruplu ortama geçişe destek veren;
Merkez Tayfa, Çılgınlar 58 ve Yiğido Gençlik topluluklarına teşekkür ederiz.

Tesislerdeki buluşmaya her grubumuzdan 2'şer kişi katılacak ve o gün büyük ölçüde belirtilen sezonun Sivas'taki ilk maçında tek gruplu düzen başlayacaktır..

Katılımcıların gruplar arasında lider sınıfında olmaları ezici bir üstünlükle tribünlerimizin beklenen tek gruplu ortama geçiş yapacağı anlamında düşünülebilir.Ancak bu çok büyük bir proje olduğu için eşitliğin sağlanması için her nerede olursa olsun Sivassporlu kardeşlerimizin destekleri bu düşüncelerin gerçekleşmesine ilaç olacaktır.Bunu hatırlatmak istedik.Bizlere tatlı yorumlarınızla lütfen güç verin.Bizde buralardan hazırız bu işe gardaş diye seslenin.Bu Sivas merkezdeki yiğidoların değil herkezin grubudur.

14.06.2008 TARİHİNDE TESİSLERDEYİZ.
BU İŞİ BİTİRECEĞİZ.

Avrupa maçları nedeni ile sezona erken başlanılacaktır.Tarihte değişiklik olursa katılımcılara haber verilecektir.Oynarsa 1 gün fark oynar.Sivassporun çalışma proğramı netlik kazanacaktır kısa sürede.C.tesi tatil günü olmadığından bu tarih büyük ölçüde geçerlidir.
Günler çabuk geçer dedik.Bakın az kaldı.....
Teşekkürler Emre, Fatih ve Mesut.....
Herşey Sivasspor için.....

YİĞİDOLAR GRUBU
değerli krdşm inşallah başarı sağlarsınz olumlu geçer tek grup trübün olur inşallah tek grup trübününüzew bende iştirak etcem temmuzun ilk haftası sivasa geliom ilk intertotomaçında bende sizlerle çoşcam haykırcam tabi benide aranıza alırsanız ayrıca bizde izmirli yiğidolar olarak seneye yeni bi oluşuma girmeyi düşünüyoz en azından yakın deplasmanlara gidersek süper olur ama tek grup trübünü temmuzda görmeyi heyecanla bekliyoum
izmirligardaş58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla