Alıntı:
üçyıldız58 Nickli Üyeden Alıntı
slm olcay kardeşim nasılsın deyim önce ben seni siteden takip ediyorum ben seni tanıyorum ama sen beni tanımıyorsun siteden ama çok samimi dostuzz aynı zamanda meslektaşız aynı zamandaa KANGALLIYIZ hemşeriyiz ikimizindee kötü birr huyu varrr odaa sivasspor hastalığıı senelerdirki takii çocukluğumuzdan beri bu karaa sevdaya tutuldukk gidiyoruzz.
ölenee kadardaa gidecekkk bizz bazılarıı gibi sivassporu bedava bir bilet bir etiket birr isimm diyee sevmedikk yeri geldii olcay akkuş AKTESS çekini senedini ödemedi sivassporaa yardımm etti ama bunu bir reklam amacı yapmadı.
bizz sivassporu karşılıksızz sevdikk.
bendee karşıyımm gruplaraa hemdee hepsineee amaa güçlüü birr grubaa karşııı değilimmm yanlızz o güçlü birr grupdaa yönetimdenn bilet alıpp biletleri karaborsadaa satanlarrr olmayacakk kendii üçbeşş eş dost çevresinee biletlerii peşkeş çekenlerr olmayacakk öncee bu grup bir taraftar grubu kuracak liseleree kadarr inecekk her liseden bir önder her orta okuldan bir önder seçecek gençleri sivasspor sevgisiyle büyütecekk
bazı arkadaşlarr sitedenn üçbeş bedava biletinn kavgasınaa düşmüşşş benimm bu arkadaşlaraa birr kaç sözümm varr cebindee bilet parası olmayıpda stadaa giremeyenn kişilerr varkennn cebinde parasıı olupdaa esnaflıkk yapıpdaa birr bedavaa biletinn kavgasınıı yapanlaraaa yazıklarr olsunn ayrıcaa kendilerini trübünn lideri amigo diyee tanıtıpp galatasaray maçındaa karaborsaa bilett satan kişileree yazıklarrr olsunnn onlarr kendileriniiii çokk çokk iyii biliyorrr.
olcayy kardeşimm sanaa tavsiyemm senn etiketii kimliği olann birisinn böylee kavgalarr sanaa yakışmazz aslındaa hepimizz sivassporuu seviyoruzzz.
yanlızz sivas hastalığını yenemiyoruzz üç beş kişi bir araya gelip güçlü bir oluşumm yapamıyoruzz.
seneyee güçlü bir taraftarr grubuu olarakk girmekk içinn herkess egolorunaa yensinnn bunaa büyükk birr ihtiyaççç varrr buu yazdıklarımadaa kimsee alınmasınn.
|
YAZDIKLARININ HEPSİ DOĞRUDUR.GS MAÇINDA AMCAM BİLETİ 40-50 KİŞİLİK BİR TOPLULUĞUN ARASINDAN ÇIKAN BİRİNDEN ALMIŞ.VE SENDE BU TÜR OLAYLARI GÖRMÜŞSÜN.SÖYLEDİĞİN İÇİN SAĞOL.
TÜRKİYEDE BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRMİYORUZ.İKİNCİSİNİ YAPIYORUZ.
İLKİ GERÇEKLEŞTİRENLERDEN DE DEĞİLİZ.SADECE AYNI DÜZENDEYİZ.
ULTRASLAN GRUBU: ALT GRUPLARI VAR.HELL,KARŞI,MECİDİYEKÖY GİBİ V.S....HATTA ÜRÜNLERİNİ KULÜP SATIYOR.KULÜP KAZANIYOR.UFAK DEFEKTE ANLAŞMALARI VAR.HARAMDAN UZAK DURUYORLAR.
YİĞİDOLAR: 2 ALT GRUBU VAR.MALLARI GEÇ HERŞEYİ VAR.BUNLARIDA KULÜP YAPACAK VE KAZANACAK.UFAK DEFEK ANLAŞMASI OLACAK.AMA HARAMDAN UZAK DURACAK.
YA DİĞER OLUŞUMLAR: YOL KULÜBÜ BAK İŞİNE.
AMACIMIZ LAYLOYLOM TRİBÜN OLUŞTURMAK DEĞİL.TEK TRİBÜN TEK GRUP OLUŞTURMAKTIR.İSME SAYGISIZLIK YAPANI BUNDAN SONRA
SAVCILIĞA ŞİKAYET EDECEĞİZ.HATTA BU İŞLERİ GERÇEKCİ YOLDAN HALLEDENLEREDE SAYGISIZLIK YAPANLARI
SAVCILIĞA ŞİKAYET EDECEĞİZ.
BİRŞEY YAPMAK İSTEDİĞİMİZ İÇİN KONUŞUYORUZ DUYURUYORUZ.İP ADRESİNİZE DİKKAT EDİN.MARKAMIZA BİR DAHA KÖTÜLEYİCİ YAZI GELMESİN.AYRICA SİVASSPORUNDA MARKASIDIR.YAPILAN HİZMETLERİ İYİ ANLAYIN.BİZ SİVASSPOR İÇİN YAPIYORUZ.TEK GRUP OLUŞTURMAK SUÇSA VE İNSANLARIN BU İSTEĞİNİ GERÇEKLEŞTİRMEK SUÇSA SÖLEYİNDE BİLELİM.DEVLET HE DEMİŞ YA.BİR MARKAYIZ
HERKEZE HAYIRLI AKŞAMLAR.
BEN ÇIKAR VE UYUMAYA GİDER.