Cevap: Maçı Değerlendirelim
Eğer bu maçı kazanmak isteseydik,bumaçta kesinlikle eneramoyla başlanmalı ,abola,i.akın,mehdide kullanılmalıydı,forvetsiz 1 taktik anlayışıyla haftalarca oynasan akhisarı yenemezsin,bu maçı maalesef okan hocanın yanlış tercihi ve taktiğiyle kaybettik,bjk yle oynuyorsun korkmuyorsun,akhisardan bu kadar korkmanın anlamı nedir?sana 3 puan lazım, 1 puanı alsan nolur almasan nolur,maçı 1-0 kaybetsen nolur ,5-0 kaybetsen nolur,sanki akhisarla averaj hesabımı yapacaktık,bu sezonki eskişehir,mersin maçından sonraki en kötü maçımız oldu,oynanan oyun gelecek haftalar için hiç ışık yakmadı,belki kötü oyunda rakibinde payı var ,ancak sivassporlu oyuncuların bu kadar kötü,lanettayın oynamaya vurdumduymaz,bitik,ruhsuz oynamaya hakkı yok,30 metreden ben şut çeksem ,o top kesinlikle kaleyi tutar ,gidipte korner bayrağına vurmam ,yada 70 metre havalandırmam,bu hakan geldi ,gelecek dediklerinde bunu kastetmiştim,bu takıma şutör lazım,iğnenin deliğinden gol atacak ,bazuka gibi şut çekecek adam lazım diye,bazı futbol duayeni arkadaşlar orhanı,erkanı ,hakanı öve öve bitirememişlerdi,alişte sivassporun durumu ortada,orhangüllede öldümü kaldımı bilinmiyor,kenarda oynamıyacak adama 700 800 bin € verecek kadar zengin kulüp değiliz,ortada hesap soracak ne muhalif bir yönetim var,nede yerel medya var,hal böyle olunca görevde olanlarda keyfine görehareket ediyor.
|