Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: İSTİFA BEKLEYENLERE CEVAP
Alt 26.09.2009, 23:46   #61
SempaticH
Tecrübeli Yiğido

SempaticH - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

144 Mesajına 183 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 766 SempaticH isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: İSTİFA BEKLEYENLERE CEVAP

sivasspor tarihinde bu duruma hiç düşmedi kardeşim sağolsun hocamız bunuda yaşattı bize hiç böyle 7 maç 1 puanda olmadı amatörde bile yazık değilmi şu yiğidolara millet kan ağlıyor inan sivassporu ağzımıza almayı bile unuttuk bunu yapan sağolsun hocamız halen duruyorsa yazıklar olsun ona parasını bekliyor heralde git be kardeşim yeter sağol
SempaticH isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda SempaticH'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 26.09.2009, 23:47   #62
H_Turan
Usta Yiğido

H_Turan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

257 Mesajına 394 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 736 H_Turan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Agcalli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Şu yorumları okuyunca bende ülent Hocanın istifasını istiyorum.. İnşAllah istifa eder gider de bazı arkadaşlar rahatlar.. İkincisi kimse bana Bülent yalakası diyemez yazımda da söyledim tekrar söylüyorum ben Sivasspor taraftarıyım ve yanındayım.. Ben zor günlerin kenetlenme günü olduğunu düşünüyorum.. Bizler önce taraftar olalım da ondan sonra istifa bekleyelim.. Olimpiyat stadına 5.000 kişi gelmiş takımı destekleyen 70 kişi... Sivastada bu durum aynı.. Umarım başkanda Bülentte bu takımı bırakır gider ondan sonra istifa isteyenlerin adamları gelir de onların devranını görürüz..
Ne kenetlenmesinden bahsediyorsun 7 maçta 1 puan dünyanın hangi takımı bu başarısızlığa arkasında durabilir ne çok koruyanlar varmış 2 sene şampiyonluğa oynamış olabiliriz bir dışardaki kimselere bak sivası seven varmı hepsi sivassporu sevmiyor bunuda bülent uygun yapti antipatik etti herkezi bunuda geçtim iyi oyuncuları gönderdi yerine iyi oyuncu almadı onuda geçtik bile bile kötüde ısrar etti 7 maçta 1 puan istifa etsin Sivasspor babasının malı değil.
H_Turan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda H_Turan'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 26.09.2009, 23:55   #63
Agcalli
Tecrübeli Yiğido

Agcalli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

152 Mesajına 344 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 708 Agcalli Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
Piri_reis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ne kenetlenmesinden bahsediyorsun 7 maçta 1 puan dünyanın hangi takımı bu başarısızlığa arkasında durabilir ne çok koruyanlar varmış 2 sene şampiyonluğa oynamış olabiliriz bir dışardaki kimselere bak sivası seven varmı hepsi sivassporu sevmiyor bunuda bülent uygun yapti antipatik etti herkezi bunuda geçtim iyi oyuncuları gönderdi yerine iyi oyuncu almadı onuda geçtik bile bile kötüde ısrar etti 7 maçta 1 puan istifa etsin Sivasspor babasının malı değil.
Hemşerim biz ne yaptık.. Sivas oyuncu almamışmış kolay mı oyuncu almak.. neyle alacak?? Taraftarının üzerindeki formanın %10 ancak resmi ürün olup %90 korsan olan mesaj kampanyasından 100.000 tl kazanan bir klup neyle oyuncu alacak.. elindekini tutmak kolay mı..Neyse yazdıkca bülent yalakası oluyoruz.. Sizler haklısınız arkadaşlar.. Bülent Uygun istifa bazıları rahatlasın..
Agcalli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 26.09.2009, 23:56   #64
H_Turan
Usta Yiğido

H_Turan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

257 Mesajına 394 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 736 H_Turan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Agcalli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hemşerim biz ne yaptık.. Sivas oyuncu almamışmış kolay mı oyuncu almak.. neyle alacak?? Taraftarının üzerindeki formanın %10 ancak resmi ürün olup %90 korsan olan mesaj kampanyasından 100.000 tl kazanan bir klup neyle oyuncu alacak.. elindekini tutmak kolay mı..Neyse yazdıkca bülent yalakası oluyoruz.. Sizler haklısınız arkadaşlar.. Bülent Uygun istifa bazıları rahatlasın..
Kim suçluysa O gider Bu takımı Bülent Uygun kurmadı o gider başkası gelir
H_Turan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda H_Turan'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 27.09.2009, 00:06   #65
amr
Yeni Yiğido

7 Mesajına 9 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 556 amr FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

[SIZE="6"][SIZE="7"][SIZE="4"]Bir organizasyonun( bir spor takımı, parti, dernek, belediye vs.) başında olan kişilerin baş olmalarının birinci sebebi verdikleri vaadlerdir. ve eğer başında bulundukları organizasyon iyiyse bu onların iyi niyetinden değil bir görev ahlakından dolayıdır. bu bir lütuf değildir. bülent uygun geçen yıl 2. olmayı bize lutf etmedi. görevi takımın iyi olmasını sağlamaktı ve bunu yaptı. bu adam bunun için para alıyor. babasının hayrına bunu yapmıyor. kendi ismi için yapıyor.
bu sene sivas 7 maçın 6'sında mağlup oldu. bu takımın başında ki insanın görevini yapamadığı, görevinde başarısız olduğu anlamına gelir futbol dünyasında. bu bekleyerek düzeltilecek bir şey değildir. bu çalışarak yenileyerek düzeltilir. yenileme isteğinin bir diğer adı da "İSTİFA" dır.
başkanla ilgili bir fikrim yok.
futbollada geçen yıl tanıştım.
ama geçen yıl 1. yarı eskişehir maçından beri her maça gidiyorum. imkanım olduğu zaman deplasmandaki maçlara da gidiyorum. lisanslı ürünlerim var. yurtdışına gidiyorum sık sık. hediyelik eşya sivasspor ürünleri götürüyorum. işimden dolayı devamlı toplantılarım oluyor, her fırsatta sivasspordan bahsediyorum. SİVASLIYIM ve SİVASSPOR TARAFTARIYIM.
Bülent Uygun bu sene görevinde başarısızdır. takımı dağıttı, takım daha iyi oldu, daha kötü oldu vs. ben bilmiyorum.
ama 7 haftada sadece bir puan alan takım iyi bir takım değildir. bu durumda bu takımı çalıştıran teknik direktör iyi bir teknik direktör değildir. buna bağlı olarak bu yönetim iyi bir yönetim değildir.
birileri duygusal olacaksa onlar taraftarlardır. ne yönetimin, ne hocanın, ne futbolcuların duygusal davranmak gibi bir hakları olamazlar. onlar profesyonelse profesyonelce davranmalılar. ilişkileri profesyonel olmalı. yani yönetim u kötü durumun sebebini hocadan sormalı. hoca futbolcuyu ateşlemeli. yani "modullamalı".
eğer bunlar olmuyorsa "PROTESTO" etmek gerekir. Protesto duygusal bir iştir ve bunu biz yaparız. bize hakaret eden bir hoca protesto olarak istifa edemez. o profesyonel ve "DELİKANLI" olarak yapamıyorum, gücüm yetmiyor, bu yıl beceremiyorum deme erdemini göstermeli.
İSTİFA istemek asla sebepsiz olmaz hiçbir zaman. bu memnnuniyetsizlikten gelen birşeydir.
Büyük konuşmamak gerekir. büyük konuşmak için büyümek gerekir. yoksa "gartlak" derler. laila ile "Lailaheillallah" arasında bağıntı kurmak gibi bir görevi yoktur teknik direktörün.
futboldan anlamıyorum. hala ofsaytı bilmiyorum. ama durumu görebiliyorum.
istifa ile ya da başka şekilde bu sorunu çözmek istediklerini birileri göstermelidir vesselam.

Herkese İyi Geceler..

--------------------------------------------------------------

Blue Velvet [/SIZE][/SIZE][/SIZE]
amr isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
CEVAP ::: ÖNCE KENDINIZE CEVAP VERIN
Alt 27.09.2009, 00:34   #66
metin_yilmaz
Acemi Yiğido

metin_yilmaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

18 Mesajına 33 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 metin_yilmaz isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart CEVAP ::: ÖNCE KENDINIZE CEVAP VERIN

offffff of her gün eriyip biten bi sivas spor karsisin da nasil sessiz kalmamizi bekliyorsunuz kiiii futbol mu temsilcilik mi PARA mi yavvvv yapsa bu dediginizi 10 senedir b....................k gibi parasi olan galatasaray yapardi fatih terim icini bosaltti gitti kendisi geri geldi toplayamadi ya birakin bu ayaklari önce kulubu ayaklandiralim sonraaaaa bülent hocami mecnun baskan mi artik bu isi paraya döker kazanmaya baslar o da onlarin bilecegi issss ALLAH rizasi icin ama ALLAH rizasi icin artik bu takimi eritip bitirmeyelim ne kadar nufus da 7 milyon olsak ta bu takima gönül veren 30000 insan yokkkkkk tek kelime allah rizasi icin bitirmeyin bu takimiiii
metin_yilmaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 27.09.2009, 00:37   #67
metin_yilmaz
Acemi Yiğido

metin_yilmaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

18 Mesajına 33 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 metin_yilmaz isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

sil bastan kisa mesaj hikayesi baslatilsin hesap numaralari verilsin ben burdan toplamaz sam 5 10 bin kron adam degilim tekrar baslatilsin
metin_yilmaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 27.09.2009, 01:14   #68
yener_sahin
YASAKLI ÜYE

811 Mesajına 2.057 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yener_sahin FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

maça gittik sadece üşüdük adamlar sivasdan kalkıp araba kiralayıp geldiler.Bizim istanbullu sosyeteler g..... kaldırıpda maça gelmediler.Buşuna demedik bunca zaman ;

HERKES GİDER BİZ KALIRIZ:.....
yener_sahin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda yener_sahin'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 27.09.2009, 01:39   #69
haritaci79
Yeni Yiğido

1 Mesajına 4 kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 haritaci79 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
sivastatlıbelam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
biz de seviyoruz teknik direktörümüzü ama defans dökülüyor kaç haftadır,ersen hiç koşmuyor,takım tamamen duygusal olarak psikolojik bunalıma girmiş,ama ne bülent hoca ne de bir başkası duruma müdahele etmiyor...bu durum her şeytden habersiz taraftarda yani bizlerde büyük bir sıkıntı oluşturuyor.

yani artık takıma bir mudahele yapılmalı.
Tamam kardeşim iyi güzel Sivasımızı seviyoruz, Başkanımızı seviyoruz, ancak;...
-Takımda problem defans bloğunda mı?
-Takımda problem orta forvette mi?
-Yoksa problem hep güvendiğimiz petkoviçte mi?
-Yoksa Bülent Hocada mı?

Yokmu bu hatanın kimde olduğunu gören bit müslüman.Yaaa arkadaşlar gemi su aldı, batıyoruz batıyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzzz zzzzzzzzz.
haritaci79 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 27.09.2009, 01:48   #70
kadir0911
Tecrübeli Yiğido

kadir0911 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

197 Mesajına 300 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 743 kadir0911 COK SEVILEN BIR KISIkadir0911 COK SEVILEN BIR KISIkadir0911 COK SEVILEN BIR KISIkadir0911 COK SEVILEN BIR KISI

Durmak Yok, Bülent Uygun yalakaligina Devam (edin)!
kadir0911 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda kadir0911'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
bekleyenlere, bülent uygun istifa, cevap, mecnun otyakmaz, sivas yönetim istifa, sivasspor, sivasspor istifa, İstİfa