Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı
Hakem hatalarından canınızın yandığı maçların kırılma noktaları olmuş olması olayları unutulmaz yapar...Saydığınız tüm olmuş olaylara hayır diyemem..Ama size bazı katılmadığım noktalarda cevap verebilirim ...Bunlara gerekte yok aslında ne güzel sizde saymışsınız zaten hakem hatalarını...Benimse öğrenmek istediğim konuya yine yanıt bulamadım...Ortada gözle görülür yanlışlar var ise bunuda tek bir hakem değil de hakemler yapıyorsa neden Sivasspora karşı yapılıyor...Ben bunu anlamış değilim...Anlamamamdaki en büyük neden de şudur ki...kendimden örnek vereceğim...Daha öncede söylemiştim benim Sivasla ilgili hiç bir bağım yok...Asker arkadaşım bile yok diyebilirim..Sivası hiç bilmediğim halde bana Sivasla ilgili bir konu sorulsaydı il vereceğim cevap ''haa onlar Yiğidodur merttir delikanlıdır ''bu olacaktı..Ben bu cevabı kafamdan vermiyorum ..Demek ki Sivaslı gerçekten delikanlı efendiki bu benim Sivasla ilgim olmamasına karşı kulağıma çalınmış..Ben biliyorsam bunu en azından Türkiyenin dörtte üçü hatta tamamına yakını biliyordur....Şimdi hal böyle iken ben kendime infaz edeceğim bir takım arasaydım bu asla Sivasspor olmazdı...Nedenlerinide üstte yazdım..Başka bi takım olurdu...Holiganlığıyla ilgili kendi takımım Bursaspor olabilir mesela..Ama Sivas olmaz...İşte tam burasını anlamıyorum...
|
kardeşim bizi liğme liğme doğrama nedenleri şunlar.
a.yılmaz ve b.şimşek trabzonludur. bilindiği üzere bizimde ts ile husumetimiz var. biz şampiyonluğa oynarken bizi çekemiyor adeta çatlıyorlardı. sonra bir olaylı maç oldu.
3-0 hükmen galip geldik. ordan gelen bir kuyruk acıları var.
bir de 2 sene önce bize attıkları şikeci iftirasının cezasını böyle çektirmeye çalışıyorlar. onlara göre bizim yüzümüzden şampiyon olamamışlarya hani. hala kinleri bitmedi. intikam almaya çalışıyorlar.
kuddusiye gelince bir bjk ve yine bir ts maçında yaptıkları halen aklımdan çıkmaz. hele ki ts maçı. geçen sene trabzondaki maçı kazansak ki 1-0 öndeydik. ilk 4 yani play off şansımız devam edecekti. sadece biz değil gençlerbirliği, es-es, bursa bu takımların da şansı vardı. ama bu haysiyetsizin yüzünden ts ilk 4 ü garantiledi ve tff ve ligtv nin istediği oldu.yani en çok taraftarı olan (gs fb bjk ts) takımlar play off a kaldı. burda kesinlikle bir artniyet vardı. bunu spor yorumcularının %90 ı da dile getirdi. işte bu gerekçeler yüzünden biz bu iddaları söylüyoruz.