Alıntı:
mm1970 Nickli Üyeden Alıntı
gardaş bence hürdoğan sallıyor. bizim yönetimimizde para nerde baksana büyük takımlara maçları birer birer satıyorlar ver parayı yen sıvası önemli deil acilen yönetim değişmesi lazım değişmezse rıza deilde peleyi getirseniz farketmez bu iş böyle yürümez bu senede takım düşer veya geçen seneki gibi son hafta kurtulur artık sıvasspor bu yönetimi aştı arkadaşlar demedi demeyin mecnun başkan maçtan sonra yorum yapıyo adamları stadını övüyor demiyorki devlet yaptı bizede yapsın demiyo maçı zaten verdiler adam defanstan geldi gol attı bence 100000 euroya almışlardır adam iyi deil bence
|
Arkadaş senin ne söylediğini gözün görüyor mu?SİVASSPOR maç satıyor ne demek yav.Sen bu sitede bunları yazıyorsan eğer,biz rakip taraftarlara ne diyelim artık.Ben yönetimi eleştirmeyelim demiyorum eleştireceğiz tabii,bende eleştirdim defalarca.Eleştirmek başka,hakaret başka senin bu yaptığın hakaret.İnanıyorum ki Mecnun başkan senden-benden daha SİVASSPOR ludur.Hiçbir SİVASSPOR lu futbolcu gs ye yenilmek istemez bunu da unutma.