bana verdikleri cevap sizleride biraz düşündürür sanırım
beni arayıp gece onlara attığım meilde TRABZONSPOR maçının yayınlamaması halinde ligtv üyeliğimi iptal edeceğimi söylediler bende
-evet edeceğim dedim neden maçın yayınlanmadığını sordum bana
*sivassporluların yoğun mesajlarından dolayı yayınlamak zorunda kaldık dediler bende ordaki bayana
-ben ligtv aboneliğini sivasın maçlarını veya fb nin maçlarını izlemek için abone olmadım bunlara para vermek için abone olmadım dedim
cevabı ne oldu biliyormusunuz arkadaşlar birden bire 360 dere birden dönüş yapıtı
* bu işin bizimle bi alakası yok dedi bunu federasyon karar veriyor dedi bende ona
- siz yalan söylüyorsunuz bizleri kandırıyorsunuz federasyon maç saatlerinin kararını verir sizlerde hangi maçların yayınlanacağının kararını verirsiniz dedim bayana eğer TRABZONSPOR maçının pazar günü yayınlanmazsa pazartesi günü üyeliğimi iptal ettireceğimi söyledim bana nedensin
*değil pazartesi yarında iptal etsenizde bu maç yayınlanmayacağını söyledi benim kendisine yalancısınız dedim diye bana
*sizinle bu şartlar altında daha fazla konuşamayacağım sebebide kendilerine yalancı dediğim için ve telefonu kapattı karar sizin meil atmaya devam edeli,m arkadaşlar ben devam edeceğim beni tekrar arasınlar diye
yazmış tsli bir arkadas