Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > İstanbul Sivasspor Taraftar Derneği

İstanbul Sivasspor Taraftar Derneği İstanbul Sivasspor Taraftar Derneği

Seçenekler Arama Stil

--->: Kasımpaşa Sivasspor maç Resimleri
Alt 31.03.2008, 18:05   #61
necmettin_akcay
Yiğido

necmettin_akcay - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

49 Mesajına 70 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 necmettin_akcay isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: Kasımpaşa Sivasspor maç Resimleri

ZARALI_SANSAR BUYUR RESMİN SABAH EKLEDİM FORUMA AMA NERYE EKLEDİĞİMİ UNUTTUM

Alt 31.03.2008, 19:08   #62
merkez_emre
Usta Yiğido

merkez_emre - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

470 Mesajına 1.011 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 889 merkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
albina58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Burda işi bozan hiçbir şey yok.
Kasımpaşa stadında,yaklaşık 1000 kadar yiğido vardı.Bu yiğidoların içinde,hafta içerisinde bize ulaşıp,bizlerle beraber maçı seyretmeyi arzuladığını belirten;Sakaryadan(Tatangalar gurubu),İzmit'ten,Bursa'dan,Üs küdar anadoludan olmak üzere bir çok davetlimiz varkı.O resimde görülen BJk eşofmanlı arkadaş,maç başlamadan SEDO abi,Recep YÜKSEL başta olmak üzere,tüm türübün liderleri ile beraber 90 dak. hiç susmadan tezahürat yapdı.Hakeza,diğer gelen misafirlerimizde aynı şekilde katılımcı oldular.
Biz bu kareyi,maç bittikden sonra özellikle çekimini yaptık ve istisna olarak buraya yerleştirdik.Zira,bizim futbola bakış açımız,Futbolun dostluğunu,kardeşliğini öne çıkarmaktı.
Yeşil sahalarda her geçen gün yeni bir terör olayı gündemleri meşgul ederken,SİVASSPOR'umuzun,bu güne kadar bu konularda hiç ceza almadığını,er gittiği deplasmanda dosdane bir şekilde karşılandığını,her gittiğimiz yerde kapıların bize sonuna kadar açık olduğunu hatırlatırım. Bundan sonrada bu güzel kareler yine fotoğraf kareleri ile başta sitemiz olmak üzere TÜRK futbolunun huzurlarında olacak.

Anadoludan yükselen bu ışık,SİVASSPOR fırtınası,yeşil sahalarda olduğu gibi,trübünlerdede liderdir.Ana ilkemiz,Sporun dostluk sevgi ve barış ilkesinde ilerlemesidir.

valla bahsettiğimiz aynı bjk taraftarıysa ona sahıplenın bi yazmıssanız yanlıs hatırlamıorsam bjk- sivas macında ''sivaslı ayılar ist de ne arar '' die bagıranlardı...

anadolu takımlarına lafımız yok hepsı kardesımızdır hepsının sivas trıbununde yerı hazırdır...amaaa 3 kucuklerden hiç bir zaman bize fayda gelmez...ben olayı butun bjk taraftarına maal etmıyorum ama gelecek olanlar da ustundekı bjk polarını da cıkarması lazım ! ! !
Alt 31.03.2008, 19:18   #63
ferre58
Yeni Yiğido

1 Mesajına 3 kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 ferre58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

öncelikle bu siteyi ve resimleri ve tüm sivas sporu desdekleyen diyer illerden gelen arkadaşlara teşekkür ederim kaşımpaşa kulübünün çıkardığı tüm zorluklara rağmen maça gelen arkadaşlar gerçek sivas sevgisi bu işte takımımız tüm inancıyla ilerliyor bizde desteklerimiz i eksik etmeyeceyiz ama resimlerini çeken abilerim veya kardeşlerim tirübünün sol tarafını çekmemişsiniz kırıldım doğrusu insan azda olsa emeğini görmek istiyor sizler gibi neyse canınız sağolsun sivas spora sivasa canımız feda herşey sivası dünyaya tanıtmak için çünkü seneye inşallah avrupadayız herkese saygılar istanbuldan ferhat altuntaş...
ferre58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 31.03.2008, 19:23   #64
GuNaY
Gast

Alıntı:
ferre58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
öncelikle bu siteyi ve resimleri ve tüm sivas sporu desdekleyen diyer illerden gelen arkadaşlara teşekkür ederim kaşımpaşa kulübünün çıkardığı tüm zorluklara rağmen maça gelen arkadaşlar gerçek sivas sevgisi bu işte takımımız tüm inancıyla ilerliyor bizde desteklerimiz i eksik etmeyeceyiz ama resimlerini çeken abilerim veya kardeşlerim tirübünün sol tarafını çekmemişsiniz kırıldım doğrusu insan azda olsa emeğini görmek istiyor sizler gibi neyse canınız sağolsun sivas spora sivasa canımız feda herşey sivası dünyaya tanıtmak için çünkü seneye inşallah avrupadayız herkese saygılar istanbuldan ferhat altuntaş...
Yok gardaş yan tarafıda çektim ancak henüz siteye eklenmedi. Aradaki parmaklık ve ağ yüzünden net bir kare yakalamasakta en azından oradaki Yiğidoların varlığından haberdar etmek için birkaç foto çektim.
Akşam Recep Abi fotoğrafları eklemeye devam edecek...

Bu Konuda 'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 31.03.2008, 19:31   #65
edebiyatisyen
Tecrübeli Yiğido

edebiyatisyen - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

185 Mesajına 350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 765 edebiyatisyen Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
merkez_emre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
valla bahsettiğimiz aynı bjk taraftarıysa ona sahıplenın bi yazmıssanız yanlıs hatırlamıorsam bjk- sivas macında ''sivaslı ayılar ist de ne arar '' die bagıranlardı...

anadolu takımlarına lafımız yok hepsı kardesımızdır hepsının sivas trıbununde yerı hazırdır...amaaa 3 kucuklerden hiç bir zaman bize fayda gelmez...ben olayı butun bjk taraftarına maal etmıyorum ama gelecek olanlar da ustundekı bjk polarını da cıkarması lazım ! ! !
Herzaman ki gibi yine katılıyorum sana.Sivaslıysa polarını çıkarsın maçını izlesin.Haa degilse tuttugu takımın tribünlerine koşsun.
edebiyatisyen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 31.03.2008, 19:39   #66
GuNaY
Gast

Alıntı:
merkez_emre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Alıntı:
edebiyatisyen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Herzaman ki gibi yine katılıyorum sana.Sivaslıysa polarını çıkarsın maçını izlesin.Haa degilse tuttugu takımın tribünlerine koşsun.
Açıkcası bende ilk gördüğümde hoşuma gitmemişti. Sakaryaspor, Bursaspor taraftarlarını bizden birisi olarak gördüm, görüyorum ancak bjk montunu garipsedim.
Ancak maç içerisinde ve özellikle 2. yarıda yapmış olduklarından sonra yanıldığımı anladım. Hakan Abininde dediği gibi bjk aleyhine tezahuratların hepsinin ondan çıkmasıda ayrı bir konu Maç bitiminde de zaten kendisine beşiktaş montu üzerinde, ama beşiktaşa en çok laf söyleyen sensin ne alaka diye sordum, aldığım cevap baya bir enterasandı.( Buraya yazamayacağım, özelde söyleyebilirim )
Tabi onu söyledikten sonra neden bjk montunu giydiğinide hiç anlamadım
Özet olarak o arkadaşında sesine sağlık, 90 dk bir fiil bağırdı...

Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Alt 31.03.2008, 19:51   #67
talha altunbaş
Yeni Yiğido

talha altunbaş - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 talha altunbaş FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

delikanlı adamın tuttugu takım kimliginde yazar
talha altunbaş isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda talha altunbaş'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 31.03.2008, 20:37   #68
RECEP_YÜKSEL
Usta Yiğido

RECEP_YÜKSEL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

485 Mesajına 1.354 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 938 RECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekannt

bunlar şimdilik gönderilenler devamı dağa sonra
Alt 31.03.2008, 21:32   #69
engin78
Yiğido

engin78 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

106 Mesajına 194 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 engin78 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

resimleri yükleyecem ama unuttum nasıl yapılığını :(((
engin78 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 31.03.2008, 23:24   #70
sivasli215
Usta Yiğido

sivasli215 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

299 Mesajına 427 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 818 sivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblicksivasli215 ist ein wunderbarer Anblick

devamını bekliyoruz
darısı haftaya bjk macından sonra ...