Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Sözleşmemi Uzattım
Alt 01.06.2009, 00:08   #61
Velican
Yeni Yiğido

Velican - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

10 Mesajına 14 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 623 Velican FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Sözleşmemi Uzattım

harbiden guzel bir orta saha oyuncusu olsa, mehmet yildiz gol krali olurdu...
Alt 01.06.2009, 00:16   #62
dülger58
Tecrübeli Yiğido

dülger58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

119 Mesajına 183 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 723 dülger58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

EGER MEHMET YILDIZ 2.DÖNEMDEKİ FUTBOLU ÖNÜMÜZDEKİ SEZONDA DA OYNARSA DEVRE ARASI GİDER.TAMAM BU ZAMANA KADAR MEHMET YILDIZIN TAKIMDA BAŞARISI VARDIR İNKAR EDİLEMEZ.NASIL GÜZEL OYNADIGI ZAMAN ÖVÜYORSAK.KÖTÜ OYNADIGI ZAMANDA ELEŞTİRMEK LAZIM.

BÜLENT UYGUNUN MEHMET YILDIZIN PERFORMANS DÜŞÜKLÜGÜNE ALDIRMADAN ÇOGU ZAMAN İLK ONBİRDE OYNATTI.ARTIK ÖNÜMÜZDEKİ SEZON BÖYLE OLMUYACAGINI DÜŞÜNÜYORUM.....
dülger58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.06.2009, 00:18   #63
Velican
Yeni Yiğido

Velican - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 623 Velican FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ikinci yari mehmet y. zaten biraz bozuldu, yok gs gidecek falan, biraz havaya girmisti
Alt 01.06.2009, 00:57   #64
tuzlugollu
Yiğido

tuzlugollu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

108 Mesajına 173 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 742 tuzlugollu Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
KARAMURAD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bana terbiye öğretenede bak hele.. Daha geçen gün Bülent hoca için ağza alınmayacak sözler sarfetmişti.. Ben ne konuştuğumu biliyorum.. kimseyi it yerine, köpek yoruna koymuyorum.. bize ait olan çok güzel bir ata sözümüzü yerinde oturtturdum... Mehmet Yıldız taaa 2 ligden beri bu takımı sırtlayıp getirmiş bir kardeşimiz.. eleştiren eleştirsin, ben de eleştiriyorum, 2 yarı performansında bayağı bir düşüş var.. ama burada adamı yerden yere vurmanın lüzumu yok.. BEN ORTAYA BİR LAF ATARIM ALINAN ALINIR ALINMAYAN ÇEKER GİDER.. ATLAMANA GEREK YOK..!
HEMSERIM ALINIRIM CUNKI ELESTIRDIM VEYA ELESTIRENLERDE OLDU IKINCISI BULENT UYGUNA AGIR KONUSTUM CUNKU MACTAN SONRA SITEYE GIRDIM BI BAKTIM SIVASLI OLMAYAN UC BES KIRIK ANA AVRAT SIVASLILARA BULENT UYGUNUN KONUSMALARI ACIKLAMALARI YUZUNDE KUFREDIYO ORDAKI TEPKIM BELKI BIR ANLIK SINIRDENDI AMA BEN ORDA O TEPKIYI KENDI ADIMA VERDIGIM GIBI SENINDE DIGER HEMSERILERIMINDE ADINA VERDIM SAYET SEN SIVASLI OLARAK BULENT UYGUN UN YAPTIGI ACIKLAMALR YUZUNDEN KUFUR YEMEYE RAZIYSAN TAKI YUZUNE OLMASA BILE BURDA YAZILARAK ODA SANA KALMIS BISEY BEN O KUFURLERI HAKARETLERI KABUL ETMIYORUM BENIM SEREFIME NAMUSUMA BABAM YUZUNDE BILE KUFREDILMESINE GONLUM RAZI DEGIL KALDIKI BULENT UYGUN OLSA NE YAZAR NEYSE ARTIK KIM NASIL ANLARSA ANLASIN DIYOSAN ODA SANA KALMIS BISEY ALLAH ISINI GUCUNU RAST GETIRSIN BURDA BIRBIRIMIZE DUSMENIN HIC BI ANLAMI YOK AMA BIZ SIVASLILAR BU KONUDA SICILIMIZ BOZUGUZ ELIN ADAMINI TUTAR KENDI ADAMIMIZI YERDEN YERE VURMADA BIR NUMARAYIZ ONUN ICINDE HEP SONU HUSRANLA BITEN MACERALAR YASIYOZ
Alt 01.06.2009, 01:11   #65
tuzlugollu
Yiğido

GERCEK OLAN SU BIR KEZ OLSADA HERKES DUSUNSUN MEHMET YILDIZIN EMEKLERI VAR KABUL AMA IKINCI YARI ALINAN KAMANAN KULUBEDE OTURMASA MEHMET YILDIZDAN DAHA FAYDALI OLURDU ADAM IKINCI YARI GELDI COGU MACTA OYNAMADI IKINCI YARIDA MEHMETTEN COK GOL ATTI HEMDE AZ OYNADIGI HALDE BIZ BU GERCEKLERI EN AZINDAN KENDIMIZCE OLAN GERCEKLERI GORUP ELESTIRIYOZ AGIR OLUYO VEYA SEVIYESIZCE AMA BIR ANLIK DA OLSA OLUYO BEN KENDI ADIMA ELESTIRILERIN COGUNU YENILDIGIMIZ MACLARDAN SONRA YAPMISTIRIM BELKI HERKESDEN COK BEN ELESTIRMISIMDIR AMA BUNUDA ARTIK ANLAYISLA KARSILAYALIM BURDA HERKES HERKES KADAR SIVASLIDIR TABIKI SAYGISIZLIK ETMEDEN BIRBIRIMIZI KABULLENMELIYIZ HATA INSANA MAHSUS BISEY VE MEHMLET YILDIZINDA BU SEZON IKINCI YARI HATALARI OLMUSTUR BIRAZ PROFOSYONELCE DUSUNUN OLE DUYGUSAL HAREKET ETMEKLE BU TAKIM SAMPIYON OLMAZ FUTBOLDA NE VEFA VARDIR NEDE DUYGUSALLIK HERKES PARASINI ALIR OYNAR IYI OYNARSA DAHA COK PARA ALIR DAHA IYI TAKIMLARA GIDER DUYGUSALLIKLA DUSUNDUGUNUZ KORUDUGUNUZ MEHMET YILDIZ GALATA SARAY ALSA GITMEMMI DEDI HAYIR O OYNADI SIVASA SIVASLIYA HIZMET ETTIYSE HAKKINIDA ALMISTIR BU SAATE KADAR IKINCI YARIDAN BU YANA MEHMET VERIMLI OLAMAMISTIR DOGAL OLARAKDA ELESTIRILICEK GEREKIRSE SIVASIN MENFAATI IIN GOZDEN CIKARILACAKDA BUNU KABUL ETMEK LAZIM YOKSA MEHMET YILDIZ BABMIZIN OGLU DEGIL OYNARSA ALKISI HAKEDER HAKKINI ALIR OYNAMAZSADA ELESTIRILIR VEYA BASKA TAKIMA GIDER BU ISLER BOYLE BANA GELECEK SEZON MEHMET YILDIZIN DAHA IYI OYNAYACAGINI KIM GARANTI EDEBILIR BELKI OYNAYABILIR AMA MEHMET GELECEK SEZON IYI OYNAR KALSIN DEMEKDE YANLIS BISEY BIZ ONU ELESTIRIYOSAK OYNAMADIGINDANDIR VEDE GITMESINI ISTIYOSAK DAHA FAZLA VERIM ALABILECEGIMIZ OYUNCULARIN GELMESININ ONUNU ACMAK BABINDADIR SAHSEN BENIM ONA NE NEFRETIM VAR NE KINIM FUTBOLUN DOGASINDA OLAN BISEY KAYBEDINCE INSAN KIZAR SINIRLENIR ELESTIRIR AMMA GERCEKLERIDE KABULLENMEK LAZIM
Alt 01.06.2009, 01:20   #66
tuzlugollu
Yiğido

Alıntı:
fatihada58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bak kardeşim futbolcu değil insan robot değildir.Lakin herhangi bir başkan hata yaptığında gitsin, banka memuru laf edince ne biçim adam, doktor hata yapınca diplomasına el koy, mühendis hata yapınca hapse vs vs vs. Ki bu yapılan işlerin hepsi futbolculuktan daha zordur.Sen ben futbol oynamak için para verirken onlar zevkine para alıyor.Ve inan işleri bir maden ocağında çalışan işçinin işinden zor değil. O yüzden evet musanın kaçırdığı goller yüzünden şampiyon olamadık evet mehmetin rakip ceza sahasına sofra bezi serip piknik yapması yüzünden şampiyon olamadık.(kaç kere ofsaytta kaldığına bak. Kimse benim babamın oğlu değil. Yapamıyorsan YAPMIYORSAN gideceksin. Benim hemşehrilerimin umutları senin ayaklarındaysa ve sen o ayaklarını kullanamıyorsan lütfen git. Sonuç ne mi kimseye minnet etmek zorunda değilim eğer birine minnet edilecekse blicaya minnet ederim ki ona bile tenezzül etmem. Bırakın minnet etmeyi artık. Sivasspor küme düşsede yanındayım ama gerçekten canla başla çalışan kazandığını hak eden insanlar olduğu sürece.
YANI EKLEME YAPMAYA GEREK YOK BENDE KENDI ADIMA AYNI DUYGULARI PAYLASIYORUM GARDAS SENINLE
Alt 01.06.2009, 01:27   #67
tuzlugollu
Yiğido

SENEYE DEVLER LIGINDE ELEMELER OYNAYACAZ VE CIKMASI OLASI RAKIPLERIMIZE BAKTIM HIC BIRISI BIZIM DISIMIZE GORE DEGIL INANIN FUTBOLDAN ZERRE KADAR ANLIYORSAM VEDE MEHMET YILDIZ GIBI AGIR BIR FORVETE GUVENEREK BIZ BASARILI OLURUZ DIYE DUSUNURSEK YANILIRIZ RAKIPLERIN FORVETLERINDE SANKI MOTOR VAR AZ COK HEPSININ MACLARINI SEYRETME IMKANIM VAR GORDUGUM KADARIYLA BU MANTALITEYLE SAMPIYONLAR LIGINDE MEHMET YILDIZ HIC YORULMAYACAK CUNKU RAKIP FORVETLERININ ATAKLARINDAN BIZ DEFANSDAN BILE CIKAMAYIZ ISIMIZ ACIKCASI ZOR TABIKI GONUL IYI SONUCLAR ALMAMIZDAN YANA AMMA HAYALDE KURMANIN BIR ANLAMIYOK
Alt 01.06.2009, 01:43   #68
tuzlugollu
Yiğido

Alıntı:
FatihCan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Mehmet Yıldızı eleştirenler zerre kadar futboldan anlamıyorsunuz.. sizler...

mehmet yıldız sen bizim herşeyimizsin !!!
HEMSERIM TAMAM MEHMET IYI OYUNCU AMA STANDART BIR SISTEM ICINDE IYI OYUNCUDUR IKINCI YARI ILK YARIDAKI OYUN KURGUSUNDAN FARKLI BIR ANLAYISLA OYNADI SIVASSPOR VE MEHMET YILDIZ BU ISTEME UYAMADI BUNU BULENT UYGUN DAHI KABUL EDIYOR AMA MEHMETE OLAN GUVENCINDEN ONU HEP BANKO OYNATTI MEHMETIN USTUNE KURULU OYUN SISTEMINDE LIGDE SAMPIYONLUK DEGIL KALMA MANTIGI VARDIR SAYETKI MEHMET YILDIZ GIBI BIR FORVETLE AVRUPA LIGLERINDE MUCADELE EDECEKSEK ISIMIZ ZOR AVRUPADA FUTBOL COK FARKLI OYNANIYOR EN AZINDAN BIZIM LIGIMIZDEN COK COK HAREKETLI OLE DEFANS YAP KONTRAYA CIK MANTIGI YOK BUNU BIZ TURKLER YAPIYOZ MEHMET HIZMETLERININ KARSILIGINI ALDI BELLI BI SURE FAYDALIDA OLDU KABUL AMA ARTIK MEHMET YILDIZ BU OYUN KURGUSUNDA VE BUYK HEDEFLER YOLUNDA SIVASSPORA FAYDALI OLAMAZ DIYE ELESTIRIYORUZ YOKSA ONU SEVMEDIGIMIZDEN FALAN DEGIL
Alt 01.06.2009, 01:50   #69
holigan
Yiğido

holigan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

132 Mesajına 239 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 726 holigan Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

BURAYA DÜSÜNCESIZCE SAYGISIZCA YORUM YAZAN HERKESE BIR KELIME SÖYLEMEK ISTIYORUM AMA BU SADECE YASI 25 ÜSTÜ OLANLARA VE FUTBOLDABIRAZ ANLAYANLARA ... SIVASSPOR 4 YILDIR BIRINCI LIGDE OYNUYOR VE DÖRDÜNCÜ YILIMIZDA SAMPIYONLAR LIGIYLE ONURLANDIRMISLAR BIZI SIZ ALLAHTAN BELANIZIMI ISTIYORSUNUZ YOKSA ABUK SABUK YORUM YAPIP INSANLARIN SABRINIMI DENIYORSUNUZ.BU TAKIM BURALARA GELDIYSE BU FUTBOLCULARLA GELDI.MEHMETLERLE MUSALARLA GELDI TÜRKIYE LIGININ EN ISTIKRARLI FUTBOLCUSU MEHMETLE GELDI BIRAZ AKILLI OLUN EMEGE SAYGILI OLUN; BÜLENT HOCAYA DIL UZATIRSANIZ DILINIZ BIR YERLERINIZE KACAR O INSAN HEPINIZDEN FAZLA SIVASLI SANKI BU TAKIM MEHMETTEN BÜLENT HOCADAN ÖNCE 3 YILDA BIR SAMPIYON OLUYOMUSTA BU SENE MEHMETIN YÜZÜNDEN SAMPIYONLUGU KAYBETMIS GIBI YORUM YAZIYORLAR.BU TAKIMIN BURALAR GELMESINDE EMEGI GECEN FUTBOLCULARDAN TEKNIK HEYETTTEN YÖNETIMDEN TARAFTARINDAN MALZEMECISINE KADAR HERKESIN YÜREGINE SAGLIK.AMA BÖYLE GERI ZEKALICA BILINCSIZCE TAKIMA KÖSTEK OLMAYA KALKANLARADA EN KÖTÜ DILIEKLERIMI GÖNDERIYORUM BURDAN:
holigan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı holigan'a Teşekkür Ediyor...
Alt 01.06.2009, 01:50   #70
KARAMURAD
Yeni Yiğido

KARAMURAD - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0 KARAMURAD ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
tuzlugollu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
HEMSERIM ALINIRIM CUNKI ELESTIRDIM VEYA ELESTIRENLERDE OLDU IKINCISI BULENT UYGUNA AGIR KONUSTUM CUNKU MACTAN SONRA SITEYE GIRDIM BI BAKTIM SIVASLI OLMAYAN UC BES KIRIK ANA AVRAT SIVASLILARA BULENT UYGUNUN KONUSMALARI ACIKLAMALARI YUZUNDE KUFREDIYO ORDAKI TEPKIM BELKI BIR ANLIK SINIRDENDI AMA BEN ORDA O TEPKIYI KENDI ADIMA VERDIGIM GIBI SENINDE DIGER HEMSERILERIMINDE ADINA VERDIM SAYET SEN SIVASLI OLARAK BULENT UYGUN UN YAPTIGI ACIKLAMALR YUZUNDEN KUFUR YEMEYE RAZIYSAN TAKI YUZUNE OLMASA BILE BURDA YAZILARAK ODA SANA KALMIS BISEY BEN O KUFURLERI HAKARETLERI KABUL ETMIYORUM BENIM SEREFIME NAMUSUMA BABAM YUZUNDE BILE KUFREDILMESINE GONLUM RAZI DEGIL KALDIKI BULENT UYGUN OLSA NE YAZAR NEYSE ARTIK KIM NASIL ANLARSA ANLASIN DIYOSAN ODA SANA KALMIS BISEY ALLAH ISINI GUCUNU RAST GETIRSIN BURDA BIRBIRIMIZE DUSMENIN HIC BI ANLAMI YOK AMA BIZ SIVASLILAR BU KONUDA SICILIMIZ BOZUGUZ ELIN ADAMINI TUTAR KENDI ADAMIMIZI YERDEN YERE VURMADA BIR NUMARAYIZ ONUN ICINDE HEP SONU HUSRANLA BITEN MACERALAR YASIYOZ
Neyse sevgili hemşehrim bir birimizin kalbini kırmayalım... helede gurbette olupta takımını bu kadar düşünen birisiyle tartışıp moral bozmayı hiç istemem...

Mehmet'in fazla kiloları konusunda sana katılıyorum, perfoırmansının düştüğü de doğrudur.. Ama burada haddi aşan yorumlar yazanları da görüyorum.. yazıktır, günahtır.. daha ötesi ayıptır, vefasızlıktır.. İnşallah Mehmet kendisine çeki düzen verir, yoksa bu hantallıkla işi bayağı zor...
KARAMURAD isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda KARAMURAD'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
sözleşmemi, uzattım