Alıntı:
BOUN Nickli Üyeden Alıntı
Hocam artık bizi şampiyon yapmadılar düşüncesini bırakalım, biz kendimiz şampiyon olamadık. Zirvede tam dört puan fark açmışken bu takımı Kadıköy'de fenere 4-2 yenildiğimiz maçta yatıranlar, Antep'te ilk yarıyı 1-0 önde bitirip ikinci yarı maçı verenler, Sivas'ta İBB'yi yenemeyenler bizi şampiyon yapmadı. Antep maçı öncesi kanal kanal gezmekten takımı çalıştırmaya Sivas'a gelmeyenler şampiyon yapmadı. Kimse bize engel olmadı, bunu bilelim.
Ayrıca geçmişle yaşanmıyor, hayat gelecekte ve ileriye doğru yaşanıyor, ilerleyen yıllarda biz nasıl şampiyon oluruz bunun çalışmasını ve hesabını yapalım.
|
Sayın il temsilcim. Zaten forumda yeteri kadar polemik var ben polemiğe girmek istemiyorum. Ama mesaj tavrınız canımı sıktı bilesiniz. Ben onlar bizi şampiyon yapmadılar demiyorum şampiyon olmamızı istemediler anlamında söylemek istedim . Diğer söylediklerinize aynen katılıyorum buna bir de inanmayan taraftar, yönetici ve SİVAS şehrinin tamamını da eklemek istiyorum.
Bundan sonra Sivasspor'umuzun başarılı olabilmesi için de bence adam gibi yönetim lazım (Büyük başkanımızı tenzih ederek) başka hiç bir eksiğimiz olduğunu düşünmüyorum.
Saygılar