fbugun takımın hepsi çok iyiydi kamil hariç onun yerine giren pedrielde aynıydı faty aslına bakarsanız ön libereo olarak alındı ama malum uğurun yüzünden sağ bek oynadı türkiyede bütün takımlar sol kanat yüzünden sıkıntı çeker biz çok şanşlıyız süper ligde olduğumuzdan beri sol kanat sıkıntısı çekmedik sağ kanata acil futbolcu bulmamız şart alltyapıdan bir futbolcu çıkartmamız lazım abdurrahman bir sene daha kalsa çok iyi olurmuş
Bu Konuda fatihcan58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Bir yanda İstanbul’da Beşiktaş’ı yenerek haftalar sonra galibiyet alan Mersin İdman Yurdu diğer yanda yeni bir seri başlatmak isteyen Sivasspor’umuz.
Yorucu bir otobüs yolculuğunun ardından maça çıkan Sivasımız Mersin’de Mersin’e adeta futbol dersi vererek 5-1 gibi bu sezonun en farklı galibiyetini alarak evine dönüyor. Saha da basmadık yer bırakmadık mükemmel bir maç oynadılar. Haklı bir galibyet aldık. Sezon başından bu yana gol kaçırma hastalığımızı bu maçda atlattık. Her maç da böyle kaçırmadan oynasak her maçımız böyle farklı biter.
Daha üç gün önce o buzlu saha da müthiş bir mücadele sergilemesine rağmen galibiyet alamamıştık. Ama bu maç da çok akıllı oynadık. İlk yarıda rakibin üstümüze gelmesini izin verdik. İkinci yarıda ise tam tersini yaptık. Orta alandan kaptığımız toplar ile hızlı hücümlara çıktık. Bunun mevesini de farklı bir galibiyet ile aldık. Defans hattına bayıldım rakibe nerede ise sıfır pozisyon verdik. Rajnojh’u takıma kazandıranlara tekrar tekrar reşekkür etmek lazım. Bir defans oyuncusu böyle mükemmel mi oynar. Harika idi, harika oyununu da bir golle süslemeyi başardı. Takım her hattı ile mükemmeldi bugün.Her alanda çok iyi oynadı oyuncularımız…
Rıza hocam takımda oyuncuları o kadar güzel değiştirerek oynatıyorsun ki hemen hemen herkesin yedeği var. Düşünün artık alternatifsiz Uğur Kavuk dahi yedek kaldı. Takım da müthiş bir uyum oluştu yedek de olanlar dahi takıma hazır olarak dönüyorlar. Teşekkürler Rıza hocam teşekkürler….
Son sözüm de bizim o meşhur taraftarcık gurubuna hadi bugün kimi eleştireceksiniz de görelim. Ben size bir adres göstereyim Mersin takımını eleştirin nasıl olsa takımınıza sahip çıkmıyorsunuz bari onlara sahip çıkın. Bekliyorum yorumlarınızı…
Evet önümüzde beş maçlık çok önemli bir seriye giriyoruz. İlk dört içierisinde olup olamayacağımızı bu maçlar sonucunda belli olacak. Sivas’daki yiğidolar takıma sahip çıkmanın asıl zamanı şimdi geldi. Bu muhteşem takıma sahip çıkın. Sivasspor Sivas için olmazsa olmazıdır….
izmirli yiğidonun yorumunu okursan sivassporun oynadığı futbolu benimgibi futboldan eh anlayanlar topluluğu beğenmez atılan goller seni aldatmasın sana göre her maçta farklı galibiyetler alması lazım ama bu futbolla zor
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı yigidolar06'a Teşekkür Ediyor...
bu maçı kazanmanız güzel fakat sivassporumuzda KAZANMAMIZ gereken maçları kazanamama hastalıgı devam ediyor antep kayseri bize rakip olacak takımlar degil biz ölüyü canlandırıyoruz
KAHRAMAN HİKMET bile bizim maçtan sonra hedefimiz playof diyor
HİKMET EFENDİ senin her maçın sivasınan degilki sivas KENDİ kalesine atsın
sende ÖTESİN UTANMADAN
SİVASSPORUMUZ KENDİ GÜCÜNÜN FARKINDA DEGİL bundada sezon başı konulan hedefin küçüklügünden kaynaklanıyor
burada RIZA HOCAYI suçlamak doğru olmaz 2 sene öyle kabus yaşadıkki birdaha olacagını tahmin etmiyorum tabi biz istemezsek
sonuç olarak SİVASSPORUMUZU bu ligde yenecek takım göremiyorum
biz kim oldugumuzu bilir biraz daha ciddiye alırsak
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı kamışlı58'a Teşekkür Ediyor...
maç öncesi 2-0 kazanacağımızı tahmin etmiştim iyi takımız sivas ta -25 derece de futbol oynayan takım mersin gibi yazlık havası olan bir yerde böyle döktürür sivasspor için saha ve hava fark etmez.