ŞU GİTSIN BU KALSIN OLAYINI BÜYÜTMEYELIM, ŞİMDİ TAM DESTEK ZAMANI
BAŞKA SİVAS YOK .SİVASSPOR SENİ COOOOOOK SEVIYORUZ
e biz sonuna kadar desttek oluyoruz ama sadece destekle olmuyo..transfer yapılmadı iyi oyuncular satıldı..elde var -2
ee destek çıksakta biişi ifade etmiyo..
valla hayatımın en kötü günlerini yaşadım bu 2 haftadır...
BÜLENTTTTTTTTTTTT UYGUNNNNNNNN NERDE SÖZÜÜÜÜÜÜÜÜÜNNNNNNN
ADAM OLSAYDIN ADAM GIBI TRANSFER YAPARDIN
SENDE GÖZÜ PARA BÜRÜMÜS ADAM CIKTIN
OGLUN VE KIZINDAN UTAN
YA BASKAN SANA NE DEMELI
HERSEY I HAKEME BAGLIYORSUN BIRAZ DE
SEN BISI YAPPPP
YUHHHHHH OLSUN SIZE
UTANIYORUMMMM
ARKADAŞLAR HEPİMİZ ÜZÜLDÜK AMA SEZON SONUNU BEKLİYELİM..DAHA ÖNÜMÜZDE OYNANACAK ÇOK MAÇ VAR SABIR...
dun aksam 13 tane yeni transfer yaptigimizz yaziyordu bu sitede hani nerde bu yeni transferler boyle olursa biz bu ligden duseriz.rakipler guclendi biz yerimizde saydik saymaklada kalmadik elimizdeki oyuncularida sattik baska takimlarin yeni transferleri gol atip takimi kurtariyorlar bizimkilerden ses soluk yok
Herşeyden önce mantalite değişmeli bence.. Bir takım 10 hafta kazanamadığı halde sizler yanında olduğunuz zaman takımdır.. Sadece 1. ligde değil amatörde de oynasa yanında olmanız gerekir bunu herhalde hepiniz biliyorsunuz.. Vestel şirketler grubu Manisa'ya destek vermiş olabilir ama Sivasspor'a da işadamı Mecnun Odyakmaz ve Sedat Peker'in verdiği destek ortada.. Hiçbir takım desteksiz biryere gelemiyor maalesef.. Werner Lorant'ın yapmış olduğu en ters hareket maça girerken kendi futbolcularına Sivas'ta yapılanlardan dolayı ıslıkla tepki gösteren Tarzanlar grubuna orta parmağını kaldırarak küfretmesiydi.. Ondaki huzursuzluk her halinden belli oluyordu.. Bunun nedenini sizler daha iyi bilirsiniz.. Ancak gidişat sizlerin de bildiği üzere pek içaçıcı değil.. Sivasspor'a bundan sonraki maçlarında başarılar..
Arkadaşlar yazılanlarınızı okudum.. cidden maça çok üzüldüm. 1-2 devam ederken çok umutluydum en azından beraberlik bekliyordum ama 3 cü gol geldi ... yıkıldım.. yazılanları ve duygularınızı anlıyorum.. Bizim en büyük hatamız havaya girmekti.. Biz takım olarak 5. olmayı haketmiyorduk.. haketmediğimiz içinde normal yerimizi almaya başladık. ben ligde 10 ncu sıralarda dolaşacağımız umudundayım.. Bu aslında bizim için normal ve hatta başarı sayılabilir. Aslında 5 cilikten düşmeyi hazmedemiyoruz... Bence bu kadroyla en güzelini başardık emin olabilirsiniz. ....
Şimdi ne yapacaz bu yeri korumak için elimizden geleni yapacaz.. Takıma başkana, antrönere ve oyunculara destek çıkacaz.. Hatta elimizden ne geliyorsa yapacaz. Düşününki biz bu kadar üzlüyoruz onlar ne kadar üzülüyordur tahmin bile edemezsiniz.. Lütfen sakin olalım ve destek çıkalım.. Hiçbirini yapamıyorsakta dua edelim yeter... Bu camiada olan hiç kimse ama hiç kimse hain değil arkadaşalar.. Başka sivas yok başka Sivassporda yok..
GÖRÜNEN KÖY KILAVUZ İSTEMEDİ HAZIRLIK MAÇLARINDA DAHİ OKADAR KÖTÜYDÜKKİ BU YENİLGİ HİÇSÜPRİZ OLMADI.BU GİDİŞİN ÖNÜNE GEÇEMEZ İSEK DAHA KÖTÜ GÜNLER BİZİBEKLİYOR.