Alıntı:
musab58 Nickli Üyeden Alıntı
Yasir bugün kü iyi oyunuyla bir devre de bir maçta iyi oynama hakkını doldurdu. Artık bundan sonraki maçlarda rakibin arkasına saklanır ve kaçar dövüşür... Konya maçlarında da oynamama sözünde Serhan abiye katılıyorum rakip Konya olunca forma numarasının hakkını veriyor... Kalitesi belli diyorsun ama bu zamana kadar öyle çokta bir kalite göremedik ben olsam Yasir için Ertuğrul'u harcamazdım ama ne yaparsın biz böyleyiz kendi memleketimizin çocuğuna sahip çıkmayız...
|
KARDEŞİM SİVASTA OLDUNUZ SÜRECE GİDİN BÜLENT HOCANIN YANINA.HERKEZ RAHAT BULUNUYOR ZATEN.BÜLENT HOCAYA SORUN.ÇÜNKÜ 5 SENEDEN BERİ SİVASSPORDA BÜLENT HOCA.DEYİNKİ YASİR SİVASSPORA NE VERDİ.SONRA GELİN BURAYA YAZIN DUYDUNUZ ŞEYLERİ.GÖRDÜĞÜNÜZÜ YAZMAYIN AMA.SİSTEME GÖRE HİÇ DEĞİLSE NASIL BİR GÖREV YAPTINI ANLARSINIZ.
HAYRET BİRŞEY YA..OYUN DİZİLİŞİNİ VE SİVASSPORUN NASIL BİR TAKTİK YAPACAĞINI BİLİYORMUSUNUZ DA YASİRİ YERDEN YERE VURUYORSUNUZ MAÇTA GÖRDÜĞÜNÜZ OYUNUNA GÖRE.İLK DEFA İYİ OYNADIĞINI GÖRMÜŞMÜŞMÜŞ.
HADİ CANIM SENDE.
YASİR BİZİM FUTBOLCUMUZ.BEĞENİLMİYORSA BEĞENMEYEN YORUM YAPMAZ.HİÇ DEĞİLSE 20 BİN üyeli BİR SİTEDE FUTBOLCULARINI KÖTÜLÜYORLAR DEMESİNLER.HER YERDEN İNSAN GİRİYOR BU SİTEYE.YAZMAYIN ARKADAŞ SEVMİYORSANIZ.
BEĞENMEYEN YAZMASIN ARKADAŞ.