Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Futbolcular

Futbolcular Futbolcularin Performanslari Ve Diger Mevzulari

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

-->: YASİR ELMACI
Alt 04.02.2007, 17:48   #61
HALIL
Usta Yiğido

HALIL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.249 Mesajına 1.911 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1303 HALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende Zukunft
Standart -->: YASİR ELMACI

yasir bizim gorunmez kahramanimizz boyle devammm ett
Alt 04.02.2007, 18:34   #62
Bilmiyorum5
Tecrübeli Yiğido

Bilmiyorum5 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 12 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Bilmiyorum5 kann nur auf Besserung hoffen
Standart --->: YASİR ELMACI

Alıntı:
serhankaburcuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yasir Elmacı dünyanın en iyi futbolcusu olsada gözümde değil.Bugün çok iyi oynadı kabul ediyorum ama İki sezondur Konya maçlarında oynamıyor.İnşallah başarılı olurda bizde utanırız...Bugün alkışlayarak gönderdik onu ama inşallah Konya maçındada alkışlarız onu...
YASIRE BEN KEFILIM EMINIM KONYA MACINDAN SONRADA ALKISLIYACAZ YASIRIN KALITESI BELLI
Alt 04.02.2007, 18:48   #63
FurkaN
Usta Yiğido

FurkaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

525 Mesajına 1.026 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1026 FurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: --->: YASİR ELMACI

Alıntı:
Bilmiyorum5 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
YASIRE BEN KEFILIM EMINIM KONYA MACINDAN SONRADA ALKISLIYACAZ YASIRIN KALITESI BELLI
Yasir bugün kü iyi oyunuyla bir devre de bir maçta iyi oynama hakkını doldurdu. Artık bundan sonraki maçlarda rakibin arkasına saklanır ve kaçar dövüşür... Konya maçlarında da oynamama sözünde Serhan abiye katılıyorum rakip Konya olunca forma numarasının hakkını veriyor... Kalitesi belli diyorsun ama bu zamana kadar öyle çokta bir kalite göremedik ben olsam Yasir için Ertuğrul'u harcamazdım ama ne yaparsın biz böyleyiz kendi memleketimizin çocuğuna sahip çıkmayız...
Alt 04.02.2007, 18:53   #64
Bilmiyorum5
Tecrübeli Yiğido

YASİRDE BİZİM MEMLEKETİMİZİN COCUGU İLLAHA NÜFUSUNDA SİVAS MI YAZMALI EGER YASIR KOTU OLAYDI HAKAN BAYRAKTAR ERTUGRUL CARVALHO GIBI ADAMLARI YOLLAMADAN ONCE SIMDI YE ONU YOLLARDIK YASIRIN KAC MACINI TRBUNDEN IZLEDIN ???????? BENCE YASIRIN FAYDASI YARARI BELLI HER MAC AYNI GECEN GENCLER BIRLIGI MACINDADA COK IYIYDI DEVAMIDA GELICEK BEN YASIRE INANIYORUM HERHALDE FORMAMIN ARKASINA ISIM YAZDIRICAK OLSAM BALILI - WOOTER - YADA YASIR YAZDIRIRDIM
Alt 04.02.2007, 18:59   #65
FurkaN
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1026 FurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
YASİRDE BİZİM MEMLEKETİMİZİN COCUGU İLLAHA NÜFUSUNDA SİVAS MI YAZMALI EGER YASIR KOTU OLAYDI HAKAN BAYRAKTAR ERTUGRUL CARVALHO GIBI ADAMLARI YOLLAMADAN ONCE SIMDI YE ONU YOLLARDIK YASIRIN KAC MACINI TRBUNDEN IZLEDIN ???????? BENCE YASIRIN FAYDASI YARARI BELLI HER MAC AYNI GECEN GENCLER BIRLIGI MACINDADA COK IYIYDI DEVAMIDA GELICEK BEN YASIRE INANIYORUM HERHALDE FORMAMIN ARKASINA ISIM YAZDIRICAK OLSAM BALILI - WOOTER - YADA YASIR YAZDIRIRDIM
Bizim memleketimizin çocuğu (!) doğru bu yüzden Konya maçlarında memleketine kazık atıyor... Bne çok maçını seyrettim tribünden 2. ligden beri biliyorum ben bu adamı... Ama senin bilmediiğin bazı şeyler var ben onun menejerinide biliyorum, menejeriyle olan yüzdesinide bana benim bildiğim şeyleri anlatma... Carvalho'yu bilmem ama Hakan ile Ertuğrul'un gidiş sebeplerini gayet iyi biliyorum... Ben Yasir'e inanmadığımı gayet açık bir şekilde yazıyorum ve benim gibi düşünenler çok... Bu söylediğim kişilerde içerde, dışarda bütün Sivasspor maçlarına giden kişiler... Formanın arkasına ne yazdıracağın da beni hiç ilgilendirmez...
Alt 04.02.2007, 19:06   #66
Bilmiyorum5
Tecrübeli Yiğido

SEN O ZAMAN ACIK ACIK SIVASSPORUN EKMEGINI YIYEN SIVASSPOR ICIN TER AKITAN VE SIVASSPORUN BASARISI ICIN UGRASAN BU ADAMA SIVASSPORU SATIYO DIYOSUN BUNU NASIL KABUL EDEBILIRIM KI O ZAMAN HERKES SEVMEDIGINE SATIYO DESIN O ZAMAN BIZ BU GUN RIZEYI YENDIK RIZA HOCADA BU MACI SATTI OLUR MU BOYLE BIR MANTIK FUTBOL PROFESYONEL ISI DOGDUGUN YER DEGIL DOYDUGUN YER DERLER YASIR SIVAS VE SIVASSPOR ICIN OYNUYOO EMINIM KI SENE SONUNA KADAR BU PERFORMANSINI DEVAM ETTIRIR BEN DE BU TAKIM TARAFTARIYIM BENDE PARA VERIP TRBUNE OTURUYORUM EGER BI PARA VERIP + ZAMANIMI BU TAKIMA AYIRIYOSAM KARSILIGINDA DA GUZEL KIRAN KIRANA MAC IZLEMEK ISTERIM BANA BUNU YASIR COK IYI SEKILDE VERIYO TESEKKURLER YASIR
Alt 04.02.2007, 19:20   #67
FurkaN
Usta Yiğido

Alıntı:
SEN O ZAMAN ACIK ACIK SIVASSPORUN EKMEGINI YIYEN SIVASSPOR ICIN TER AKITAN VE SIVASSPORUN BASARISI ICIN UGRASAN BU ADAMA SIVASSPORU SATIYO DIYOSUN BUNU NASIL KABUL EDEBILIRIM KI O ZAMAN HERKES SEVMEDIGINE SATIYO DESIN O ZAMAN BIZ BU GUN RIZEYI YENDIK RIZA HOCADA BU MACI SATTI OLUR MU BOYLE BIR MANTIK FUTBOL PROFESYONEL ISI DOGDUGUN YER DEGIL DOYDUGUN YER DERLER YASIR SIVAS VE SIVASSPOR ICIN OYNUYOO EMINIM KI SENE SONUNA KADAR BU PERFORMANSINI DEVAM ETTIRIR BEN DE BU TAKIM TARAFTARIYIM BENDE PARA VERIP TRBUNE OTURUYORUM EGER BI PARA VERIP + ZAMANIMI BU TAKIMA AYIRIYOSAM KARSILIGINDA DA GUZEL KIRAN KIRANA MAC IZLEMEK ISTERIM BANA BUNU YASIR COK IYI SEKILDE VERIYO TESEKKURLER YASIR
Ben farklı şeyler söylüyorum sana elle tutulur kanıtlar söylüyorum sen bana afaki şeylerden bahsediyon. Hoca kapat bu konuyu anlaşıldı sen düşündüğüm kadarda bu işlere aşina bilen biri değilsin o kadar para alıyor bi zahmet koşup oynasın ben koşacak değilim ya...
Alt 04.02.2007, 19:27   #68
oVoVoVo
Yeni Yiğido

oVoVoVo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 657 oVoVoVo Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: -->: --->: YASİR ELMACI

Alıntı:
musab58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Yasir bugün kü iyi oyunuyla bir devre de bir maçta iyi oynama hakkını doldurdu. Artık bundan sonraki maçlarda rakibin arkasına saklanır ve kaçar dövüşür... Konya maçlarında da oynamama sözünde Serhan abiye katılıyorum rakip Konya olunca forma numarasının hakkını veriyor... Kalitesi belli diyorsun ama bu zamana kadar öyle çokta bir kalite göremedik ben olsam Yasir için Ertuğrul'u harcamazdım ama ne yaparsın biz böyleyiz kendi memleketimizin çocuğuna sahip çıkmayız...
KARDEŞİM SİVASTA OLDUNUZ SÜRECE GİDİN BÜLENT HOCANIN YANINA.HERKEZ RAHAT BULUNUYOR ZATEN.BÜLENT HOCAYA SORUN.ÇÜNKÜ 5 SENEDEN BERİ SİVASSPORDA BÜLENT HOCA.DEYİNKİ YASİR SİVASSPORA NE VERDİ.SONRA GELİN BURAYA YAZIN DUYDUNUZ ŞEYLERİ.GÖRDÜĞÜNÜZÜ YAZMAYIN AMA.SİSTEME GÖRE HİÇ DEĞİLSE NASIL BİR GÖREV YAPTINI ANLARSINIZ.

HAYRET BİRŞEY YA..OYUN DİZİLİŞİNİ VE SİVASSPORUN NASIL BİR TAKTİK YAPACAĞINI BİLİYORMUSUNUZ DA YASİRİ YERDEN YERE VURUYORSUNUZ MAÇTA GÖRDÜĞÜNÜZ OYUNUNA GÖRE.İLK DEFA İYİ OYNADIĞINI GÖRMÜŞMÜŞMÜŞ.
HADİ CANIM SENDE.

YASİR BİZİM FUTBOLCUMUZ.BEĞENİLMİYORSA BEĞENMEYEN YORUM YAPMAZ.HİÇ DEĞİLSE 20 BİN üyeli BİR SİTEDE FUTBOLCULARINI KÖTÜLÜYORLAR DEMESİNLER.HER YERDEN İNSAN GİRİYOR BU SİTEYE.YAZMAYIN ARKADAŞ SEVMİYORSANIZ.

BEĞENMEYEN YAZMASIN ARKADAŞ.

Konu oVoVoVo tarafından (04.02.2007 Saat 19:32 ) değiştirilmiştir..
oVoVoVo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
--->: YASİR ELMACI
Alt 04.02.2007, 19:35   #69
oVoVoVo
Yeni Yiğido

oVoVoVo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 657 oVoVoVo Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

yasirin çokta umrundaydı sanki.taraftar beni eleştiriyor diye çokta üzülüyor sanki.boş işler yapıyor herkez boş.taraftarlık burda değil.......

4 eylülü dolduramıyorsak kimseyi eleştirmeyin arkadaş.doldurmayanları eleştirin.bırakın yasirle oynamayı.
-->: --->: -->: --->: YASİR ELMACI
Alt 04.02.2007, 19:36   #70
FurkaN
Usta Yiğido

Standart -->: --->: -->: --->: YASİR ELMACI

Alıntı:
oVoVoVo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
KARDEŞİM SİVASTA OLDUNUZ SÜRECE GİDİN BÜLENT HOCANIN YANINA.HERKEZ RAHAT BULUNUYOR ZATEN.BÜLENT HOCAYA SORUN.ÇÜNKÜ 5 SENEDEN BERİ SİVASSPORDA BÜLENT HOCA.DEYİNKİ YASİR SİVASSPORA NE VERDİ.SONRA GELİN BURAYA YAZIN DUYDUNUZ ŞEYLERİ.GÖRDÜĞÜNÜZÜ YAZMAYIN AMA.SİSTEME GÖRE HİÇ DEĞİLSE NASIL BİR GÖREV YAPTINI ANLARSINIZ.

HAYRET BİRŞEY YA..OYUN DİZİLİŞİNİ VE SİVASSPORUN NASIL BİR TAKTİK YAPACAĞINI BİLİYORMUSUNUZ DA YASİRİ YERDEN YERE VURUYORSUNUZ MAÇTA GÖRDÜĞÜNÜZ OYUNUNA GÖRE.İLK DEFA İYİ OYNADIĞINI GÖRMÜŞMÜŞMÜŞ.
HADİ CANIM SENDE.

YASİR BİZİM FUTBOLCUMUZ.BEĞENİLMİYORSA BEĞENMEYEN YORUM YAPMAZ.HİÇ DEĞİLSE 20 BİN ÜZERİNDEKİ BİR SİTEDE FUTBOLCULARINI KÖTÜLÜYORLAR DEMESİNLER.HER YERDEN İNSAN GİRİYOR BU SİTEYE.YAZMAYIN ARKADAŞ SEVMİYORSANIZ.

BEĞENMEYEN YAZMASIN ARKADAŞ.
Ben beğendiğimi de yazarım beğenmediğimi de arkadaş... Bunu yazmak için kimseye soracak değilim... Benim anlamadığım sizler hiç bir futbolcuya bu kadar sahip çıkmazken Yasir'i babanızın oğluymuş gibi savunuyorsunuz... Ben ssizin o kadar Sivaslı olduğunuzu bileydim ki takımdaki Sivaslı oyuncuları böyle savunaydınız...Ama bizim millet kendi adamına sahip çıkmaz... Ayrıca söylediklerim "mışlı, muşlu" değil bilakis bilinen şeyler ama sizler çok sevdiğiniz takımınızı bu kadar yakından takip etmiyorsanız yapacak birşeyim yoktur...