Alıntı:
DOGU_BEY Nickli Üyeden Alıntı
araştır kardeş, herkes araştırabilir...benim aldığım haber birinci ağızdan haberdir ne medya ne internet...inanıp inanmamakta elbette özgürsün, lakin beni tanımadan YALAN-YANLIŞ ibaresini kullanman hoş değil....zamanında bu kelimeyi bana kullananlar doğrular ortaya çıkınca artık siteye uğramaz oldular ya da nik değiştirerek ortaya çıktılar
|
Yalan habere Başkan’dan tepki
Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, “ Carlos’la sözleşme imzaladığımız haberleri gerçek dışıdır. Kupa maçından sonra Türkiye’ye gelecek, ondan sonra yüzde 90 imzalama olabilir” dedi
Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz “ Roberto Carlos’la sözleşme imzalandı” şeklinde çıkan haberlere tepki göstererek gerçekleri açıkladı. Başkan Mecnun Otyakmaz Anadolu Ajansı’na yaptığı açıklamada, Carlos'un, Rusya Premier Lig takımlarından Anzhi Makhachkala'da sportif direktör olarak görev yaptığını ve 2 yıllık sözleşmesi bulunduğunu hatırlatarak, "Anzhi takımı, hafta sonu Rusya Kupası finalinde CSKA Moskova takımıyla tarihinin en önemli karşılaşmalarından birini oynayacak. Carlos, bu maç oynandıktan sonra Türkiye'ye gelecek ve kendisiyle yüzde 90 sözleşme imzalama durumu söz konusu olabilecek" diye konuştu. Otyakmaz, "Roberto Carlos ile sözleşme imzaladığımız haberleri gerçek dışıdır" dedi. Kaynak hurdogan