Bence sorun Sergen Yalçın'ın iyi hoca olup olmamasıyla ilgili değil. Sergen Yalçın'da ki ilk heyecan inanç özgüven kaybolmuş gibi. Bu da taraftarı etkiliyor.
Sanki takımla ilgili sıkıntıları var (Oyuncu olabilir, Yönetim olabilir, Antrenör olabilir bilemiyorum).
Bu da taraftara ve futbolculara yansıyor gibi.
Yani Takım bir bütün gibi görünmüyor. T.direktör, Antrenör, Futbolcular YEKVÜCUT görünmüyorlar kopukluk var.
Bir an önce takım için bağların güçlenmesi lazım bence. Otuncunun Hocayı dinlemesi. Hocanında oyuncuya karşı anlayışlı olması lazım. inatlaşma huzursuzluk yaratır.
yapıcı olunursa eleştiri güzeldir,birde öz eleştiri yapmak lazım 5tl ye bilet alıp maça gitmeyeceksin,her maç nerede ise boş türübünlere oynayacaksın ve ondan sonrada hekesi eleştireceksin ,yok öyle üç kuruşa beş köfte
sivasspor bu şehrin tek markasıdır,önce maça gidelim ve stadı dolduralım,iyi futbol seyirci ile güzel olur,şu çekirdek yeme alışkanlığına son verip can siperane takımı ateşleyelim.
Takım yeni yeni oturuyor diyenlere soruyorum.Oturuyor da nereye oturuyor.Liğin dibine.Daha fazla oturtmamanız lazım aslında.Ayağa kaldıracaksınız.İşiniz bu