Alıntı:
50sekiz Nickli Üyeden Alıntı
Hayirli olsun AMA..
Benim icin kapali kutu. Molde'nin FB ile oynadigi maca baktim ama gözüme carpmamisti. Zaten carpmasi da zor cünkü Molde takim halinde oynuyordu...
Pakistan'li olduguna ve adina bakacak olursak %99 müslümandir, bu bir avantaj. Ama diger yandan henüz 22 yasinda daha pismesi lazim.
Bir futbolcu en iyi performansina normalde 26-28 yaslari arasinda ulasiyor.
Gs büyük paralar verip 20 yasindaki Bruma'yi transfer etmisti ama sonuc ortada...
Eger sirtina gelir gelmez büyük yük yüklenmezse ve 1-2 sene takima alismasina ve gelismesine izin verilirse, ilerde kulübe para kazandirabilir.
Bekleyip görecegiz hangi yönde gelisim gösterecek.
%50 tutma, %50 tutmama ihtimali var. Yasinin genc olmasi, tutmadigi zaman satilmasini kolaylastiran etken.
3-5 macina baktiktan sonra notunu veririm.
|
Galatasaray Bruma'yi oynatmayi bilmedigi icin basarili olmadi orda. Ispanyada krallar gibi oynuyor Bruma.
Etzaz Hussain tabiki Sivasspor'Da nasil oynayacak . Antreaman , Türkiye Ligi vesaire.
Norvec soguk olmasi orada dogup büymesi.
Avantaj
Müslüman olmasi !
Avantaj
Macherster Altyapisida
Avantaj
ve sunu söylim yasli oyuncular kosamiyor . Suan bakin Hakan Calhanoglu'na o mu iyi kosuyor , yoksa Selcun Inan mi ? Yada Bjk'in Oguzhani.
Takimi genclertirmek Orta Saha'ya güc verir , Bir Kome 29 -30, Hussain 22 -23 böyle daha kaliteli olur diye düsünüyorum.
Iki 30 yasindaki oyuncu oynadigi zaman pek bir verim olmuyor bence.
Bekleyip görelim. Ama Molde'de sürekli oynamasida Avantaj ayrica.