sivassporun ilgilendiği iddia edilen oyuncular
attila busai-26 yaş-libero-29 maç 8 gol 3 asisit-macar
antonıo mırko colak-21-forvet-27 maç 9 gol 2 asist-alman-hırvat u21 oyuncusu-klübü nürnberg
Dhiego de Souza Martins-26-forvet-brezilya-29 maç 7 gol
KASPER HÄMÄLÄINEN-28-ortasaha-finlandiya-33 ma 11 gol 7 asisit-lech poznan
Bara Mamadou Lamine Ndiaye(bebeto)-forvet-22 yaş-senegal-8 maç 5 gol
Kaynagin nerde?
Bu Konuda münihliyigido58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Erdem aslında fena isim değil. Tabi bonservis durumunu bilmiyorum. Yanılmıyorsam Bolu'dayken gayet iyiydi. Süper Lig'de de zaman zaman adını duyurdu. Ama yaşı da az değil. Bu saatten sonra yerli oyuncularla yapılacak anlaşmalarda koz kulüplerin elinde. Yabancı hakkını öne sürerek uygun anlaşmalar yapabilirler. Benim de elimde transfer listem hazır duruyor
Su martins denen oyuncunun videosunu izledim, bizim atifin eline su dokemez. Onda biri etmez. Tabi hoca izleyip te karar verdiyse bi bildigi vardir ancak attigi goller hep karambol. Belliki oynadigi lig bizim ucuncu ligden daha beter. Burda o tip poziyonlar oyle kolay gol olmuyo. Pek icim isinmadi. Onun yerine Dort eylul belediyenin golcusunu alalim daha iyi.
Aynen yigido burda belli belirsiz liglerden aman transfer yapmayalim.
Yoksa hüsran olur.
sivassporun ilgilendiği iddia edilen oyuncular
attila busai-26 yaş-libero-29 maç 8 gol 3 asisit-macar
antonıo mırko colak-21-forvet-27 maç 9 gol 2 asist-alman-hırvat u21 oyuncusu-klübü nürnberg
Dhiego de Souza Martins-26-forvet-brezilya-29 maç 7 gol
KASPER HÄMÄLÄINEN-28-ortasaha-finlandiya-33 ma 11 gol 7 asisit-lech poznan
Bara Mamadou Lamine Ndiaye(bebeto)-forvet-22 yaş-senegal-8 maç 5 gol
Senegalli forveti kapsak iyi olur daha yasida genc.
Bu muhabbetleri hala heyecanla yapabilen arkadaşlara imreniyorum. İki senedir şu sayfalarda Sivas'a geliyor diye adı geçen futbolcuları toplasan ayrı bir lig olurlar.
Ben artık TFF'nin sitesinde adını görene kadar, maçta sırtında formayla sahada görene kadar kimsenin geldiğine falan inanmam.