Cevap: Buruk Ayrılmayalım...!
Sivassporun elinde 1 atımlık kurşun kaldı,yabunu doğru atacak ,yada kafasına sıkacak ,bu ayrılığın buruğu muruğu olmaz,bu işler futbolun doğasında var,bazıları sivası okan kurtarır diye amigoluk yaparken ,ben okanın çok çok yanlış tercih olduğunu söylüyordum,haklı çıkmaktan bende usandım,çünkü adam hoca filan değil,torpille fatih terime milli takımda yardımcı oldu,bugün ahad kömürlüoğlu daha iyi hoca,bugün zarasporun hocası daha bir hoca,bugün sivas belediyenin hocası zafer hoca daha bi hoca,okan buruğun bu işlerde yemesi gereken 100 fırın ekmek lazım ,belki şöylede düşünenler olabilir,yaw hoca netsin takımı omu kurdu,zaten maç kazanamıyorduk aynen devam ediyor denilebilir,ancak oynanan oyuna bakmak lazım,r.carlos giderken takım çokmu kötü oynuyordu?sergen giderken bu takım ts maçında türk futbol tarihinin rekorlarını kırarak gitti,sanarsınki osmanlıyla değilde barcelenoyla oynadık,yenilmemize üzülmedim alıştık artıkda,takımın oyunu, ilerisi için bizi heyecanlandıracak umutlarımızı koruyacak oyun değil,bu nedenle duygusallığın lüzumu yok,efendi efendi kırmadan dökmeden bkunu çıkartmadan ayrılmak 2 tarafiçinde hayırlı olacaktır,belki kolay kolay bir hoca gelmeyecektir,gelende ya piyasadaki gezginlerden yada takım düşürme rekorları kıran hocalardan 1 i olacaktır,henüz herşeyde bitmiş değil,onedenle okanla biran evvel yolumuzu ayırıp önümüze bakalım
|