Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim Sivas 1-3 Bursa
Alt 20.09.2009, 01:56   #71
GuVeN
Usta Yiğido

GuVeN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.350 Mesajına 5.411 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1072 GuVeN BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim Sivas 1-3 Bursa

Maçın yıldızı kimdi ? zita

Maçın en kötüsü kimdi ? diğerleri

Maçta göze çarpanlar ? kamanan küsmüş,seyirci berbat ötesi,yiğidogenclık benım gozumde bıtmısdır..hıc yakısmadı..

Ne gibi eksiklerimiz var ? defans bizi yakar..mehmet abdurrahman ıkılısının yerı cok bellı.. akında tam benım dedıgım gıbı petkovıcdende kötü..

Maç hakkında genel yorumunuz
takım gün geçtikçe biraz daha iyiye gidiyo herseye ragmen.umarım kendılerıne geldıklerınde ıs ısten gecmıs olmaz.
GuVeN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.09.2009, 02:14   #72
Besyo_cu
Usta Yiğido

Besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.819 Mesajına 8.169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1315 Besyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
adres58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Walla gardaş yönetim diyorki bu takım iyi olacak, Basın sözcüsü diyorki bu takım iyi olacak, Sayın Bülent hoca diyorki bu takım iyi olacak. Ben artık hiçbirine inanmıyorum. Tamam biz gurbetteyiz maçlara gidemiyoruz. Sen seyretmişsin takım iyi olacak diyorsun, herkese inandık sanada inanalımda değerli gardaşım birde şu var. Ben bugün Kayseriyi seyrettim dehşet top oynuyorlar. Manisa hakeza öyle, Gençler çok iyi 3 takımın karmasını oluşturdu oda güzel, Diyarbakıra Bursaya içerde yendik oda gitti, Ankaragücü 100. yılında bu sene burada kalır. Ts gs bjk ve fener haydi haydi kalacaklar. Eskişehiri demeye gerek yok onlarda iyi gidiyorlar bayağı fark attılar bize, G.antep bize ters geliyor onuda sildim. Ee gardaş bizim takım yenilmeye alışkanlık haline getirdi. Geriye kaldı Antalya Kasımpaşa Denizli. Ben hiç ihtimal getirmiyorum deminki saydığım takımları geçeceğimizi sen en kötü 8. bitiririz diyorsun. Walla gardaş sen bile inanmıyorsun gibime geliyor. Artık içerde dışarda yenile yenile nice 12. haftaları geride bırakacağız ahlar vahlarla ben sana baştan diyeyim. Çok çok büyük radikal kararlar almamız lazım bu takım hakkında.
Artık umudum 50 nin altına indi. Geçtim elaleme rezil oluyoruz. Sırf bu hocanın söylemlerinin boş konuşmalarının yüzünden. Şimdide millet almış eline tef çalıp oynatıyorlar bize. Hadi bakalım ayıkla pirincin taşını.

Hocam Bülent Uygun diyarbakıra yenildğimiz maç sonrası bu takım iyi olacak biraz sabır dediğinde inanmamıştım ve hatta bayada söylenmiştim. Ancak gecen Denizli maçı ve özelliklede Bursaspor maçında çok iyi oynadık. Buna dayanarak en kötü Ligi 8. bitiririz dedim.

Hatırlayın önceki yıl lige fırtına gibi girip lider olmuştuk sonra ne oldu düşüşe geçtik. Bu sezon tam tersi olacak ve baştan düşüşe geçip sonradan yüseklişe gececeğiz. Buna yürekten inanıyorum.

Bugun ki oyun beni ilerisi için umut verdi. Tamam sabredecek halimiz kalmadı ama elimizden başka gelen bişeyde yok...
Besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Besyo_cu'a Teşekkür Ediyor...
Alt 20.09.2009, 02:22   #73
kadir0911
Tecrübeli Yiğido

kadir0911 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

197 Mesajına 300 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 789 kadir0911 COK SEVILEN BIR KISIkadir0911 COK SEVILEN BIR KISIkadir0911 COK SEVILEN BIR KISIkadir0911 COK SEVILEN BIR KISI
Daumen hoch Cevap: Maçı Değerlendirelim Sivas 1-3 Bursa

Alıntı:
besyo_cu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hocam Bülent Uygun diyarbakıra yenildğimiz maç sonrası bu takım iyi olacak biraz sabır dediğinde inanmamıştım ve hatta bayada söylenmiştim. Ancak gecen Denizli maçı ve özelliklede Bursaspor maçında çok iyi oynadık. Buna dayanarak en kötü Ligi 8. bitiririz dedim.

Hatırlayın önceki yıl lige fırtına gibi girip lider olmuştuk sonra ne oldu düşüşe geçtik. Bu sezon tam tersi olacak ve baştan düşüşe geçip sonradan yüseklişe gececeğiz. Buna yürekten inanıyorum.

Bugun ki oyun beni ilerisi için umut verdi. Tamam sabredecek halimiz kalmadı ama elimizden başka gelen bişeyde yok...

Iyimserligine hayran kaliyorum, Bravo!!!
kadir0911 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.09.2009, 02:36   #74
vexol58
Yiğido

vexol58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

62 Mesajına 91 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 vexol58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Unglücklich Cevap: Maçı Değerlendirelim Sivas 1-3 Bursa

Alıntı:
kadir0911 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Iyimserligine hayran kaliyorum, Bravo!!!
İyimser olmaya çalışmaktan yorulduk yahu...Bu sene ligde kalabilmek bire başarıdır.başka hedef göremiyorum ne yazıkki...
Alt 20.09.2009, 02:46   #75
mucahitbaba58
Usta Yiğido

mucahitbaba58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

426 Mesajına 707 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 902 mucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz sein

bisey dikkatimi ceti
golleri genelde 4- 5 dkkalarinda yemisiz yani oluyorki rakibin daha ilk ataginda golu bulmasi ve bizim artik once galibiyeti degil beraberligi dusunmemizi gerektiriyor ve neticesinde kara bulutlar cokuyor ustumuze
ve bu dkkalar icindeyemessek golu sonuna kadar basa bas bir mucadele oluyor mesela f5 maci 70 dakika mucadeleden sonra yedik golleri
yani bizim defansa daha ilk tehlike geldiginde kaldiramiyor yanii mal yasin kaldiramiyor bunun yuzunden gecen senenin en iyilerinden hayrettin etkileniyor oda kaldiramiyor sonra tum takim etkileniyor yani mesmeretin basi yasin oluyor
mucahitbaba58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.09.2009, 02:56   #76
mucahitbaba58
Usta Yiğido

mucahitbaba58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

426 Mesajına 707 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 902 mucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz seinmucahitbaba58 kann auf vieles stolz sein

ahh sivasim ahhh sen bu hallere dusece klupmuydun ne oldu sana ne zaman ayaga kalkacaksin ne zaman basini guge kaldirip silkineceksin bunlar aklima geldikce gozlerim doluyor uykularim kaciyor
dilerim dilerim seni bu hale kim getirdiyse yasinde dahil onlarda beter olsun baska bisey diyemiyorum cunki takim benim takim kizsamda darilsamda seviyorum kiyamiyorum vazgecemiyorum icimde acisini tasiyorum ne olur toparlan ve kendine gel bizim yuzumuzu guldur bizim taraftar buna layik su senenin sonunu iyi bitirirsek sirtimdan buyuk bir kalkacak umudum daha iyi transferlerde
mucahitbaba58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.09.2009, 04:22   #77
KeruLLu_17
Yiğido

KeruLLu_17 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

38 Mesajına 58 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 751 KeruLLu_17 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Maçın Hakkında Görüşüm Vasattan İleri Gitmiyor.
İyi Olsak Zaten Maçı Almışdık.Bursa Çok Güçlü Biri Değil Sivas İçin.
Allah Sabır Versin Diyip Önümüzdeki Maçlara Bakıcaz Demekden Baskada Birsey Kalmıyor Gibi..
Bizi Bizden Değil, Yedi Kat Elden Dinle…
KeruLLu_17 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.09.2009, 05:09   #78
57 Mehmet
Tecrübeli Yiğido

57 Mehmet - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

169 Mesajına 255 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 676 57 Mehmet BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Ah su kötü günler cabuk gecer INSALLAH,umudum azalsada yinede takima inaniyorum bu sezon bu takim yine cikisa gececek
57 Mehmet isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.09.2009, 05:52   #79
57 Mehmet
Tecrübeli Yiğido

57 Mehmet - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

169 Mesajına 255 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 676 57 Mehmet BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

az önce youtube da macin özetleine baktim takimimiz iyi futbol oynamis
6 net gol pozizyonundan yalniz 1 atmisiz bursa ise 5 net gol pozizyonundan 3 gol atmis.
bende mactan sonra bazi yorumlari okuyunca cok kötü futbol oynadik sanmistim ve umutsuzluga kapilmistim oysaki macin son saniyesine kadar yani 3.golü yiyene kadar mücadele etmissiz.ayrica zita baya kaliteli bir futbolcu ilerdeki günlerde takimimizin cikisinda büyük bir pay sahibi olacagindan cok eminim
57 Mehmet isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.09.2009, 09:02   #80
shang
Usta Yiğido

shang - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

534 Mesajına 894 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 818 shang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISI

bayram burnumuzdan geldi sürekli söylediğimiz şey yüzünden bizde bu savunma ve kaleci hataları varken 5 atsak bile mutlaka 6 tane yeriz net pozisyonlarıda atamama gibi bir lüksede sahibiz bülent hoca napsın ya birazda oynuycaksın arkadaş lige bakıyorumda bizden kötüsü yok işimiz çok zor böyle giderse
shang isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
0ldu, averaj, bursa, değerlendirelim, maçı, sivas, sivasspor, takımı