Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Olmadı!!
Alt 31.01.2010, 21:00   #71
58_babacan_58
Usta Yiğido

58_babacan_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.073 Mesajına 2.126 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 981 58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart Cevap: Olmadı!!

Alıntı:
cemal58yiğido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
muhsin geleli 10 hafta oldu yeni alışıyor takıma diyorsun muhsinle çıktığımz maçlarda yediğimiz gol sayısı kaç sen biliyormusun dur sana son 8 maçta yediğimiz golleri söyleyeyim fenerden 5 bursadan 4 trabzondan 3 ankaragücünden 2 eski şehirden 1 kasımpaşadan 2 beşiktaştan 1 kayseriden 4

son 8 maçta 22 gol yemişiz 12 gol son 3 maçta adam takıma alışıyo doğru
YENİ TEKNİK DİREKTÖR GELİNCE GOL YEMİYECEZMİ.EĞER GOL YEMEYECEKSEK TAMAM GÖNDERELİM MUHSİNİ O ZAMAN,ANLATMAK İSTEDİĞİM KİM GELİRSE GELSİN HOCA DEĞİŞİKLİĞİ BU SAATTEN SONRA OLMAZ BİZE DAHA ÇOK ZARARI DOKUNUR....
Alt 31.01.2010, 21:05   #72
58isML58
Acemi Yiğido

58isML58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

43 Mesajına 70 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 604 58isML58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Olmadı!!

Arkadaslar muhsin hocanin superlig karnesine baktigimizda takimin iyiye gittigini gorebiliriz ve benim anlamadigim muhsin hocanin gitmesini isteyen arkadaslar, muhsin hocanin yerine gelen adamin elinde sihirli deynek mi olucagini saniyorlar? cok sacma birsey...
Lutfen hocamizin arkasinda duralim yeni gelen oyuncularda cok iyi oyuncular birtek problem defansta oda alinamayan 2 oyuncu yuzunden su an bu haldedir.
bu onumuzdeki 3 mactan 7 puan yada daha fazla puanlar alabilirsek bu is burda biter........

SIVASSPOR DUSMEYECEK BU LIGDEN NERDEYSE SON GUNLERDEKI BUTUN YORUMLARIMDA YAZDIM VEDE YAZMAYA DEWAM EDECEGIMM......
SIVASSPOR DUSMEYECEK.................... .......
Alt 31.01.2010, 21:11   #73
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.255 Mesajına 3.719 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1005 BOUN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Kutuplarda yaşıyor olsaydım,
Altı ay sürerdi gece.
Yedi aydır ışığına hasretim,
Daha ne kadar sürecek bu işkence!

Kalksam ve Dirilsem...
BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 31.01.2010, 21:11   #74
A.Turan Korkmaz
Usta Yiğido

A.Turan Korkmaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

777 Mesajına 1.838 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 722 A.Turan Korkmaz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Mehmet Yıldızın ve Hayrettinin dönüşleri takımı olumlu yönde biraz hareketlendirdi. Ama hocanın maça yine o bildik kerameti kendinden menkul
4-2-3-1 sistemi yine çöktü. Öyle ki bir süre Keita da ileri çıktı. 4-1-5 oynadık yani defansif orta saha yok, yük defansa bindi ve sonuç hezimet.Orta saha oyuncularımızın takım savunmasına hiçbir katkıları yok. Takım yanlış oynatılıyoruz diye bağırıyor.Defansın Önüne Kadir,Dağaşan ve Agbetu monte edilmeli. Bunlar rakibi 18 e sokmamalı. Bunların temel görevi defansif olmalı. Bunların önünde ise hücum varyasyonlarımız olmalı.
a)Keita-Mehmet Yıldız ikilisi anlaşabilir, önüne son adam Erman ya da KAmanan oynar.
b) Mehmet Yıldız ortada , Erman solda Kamanan sağda olabilir.
Ben bu sistemde Taider ,Elrio ,Musa ve Cihan ilk 11de oynamasınlar, ikinci yarı yorulanın yerine ya da sakat-cezalının yerine oynasınlar derim.
A.Turan Korkmaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda A.Turan Korkmaz'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 31.01.2010, 21:14   #75
ayna26
Tecrübeli Yiğido

278 Mesajına 456 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 690 ayna26 COK SEVILEN BIR KISIayna26 COK SEVILEN BIR KISIayna26 COK SEVILEN BIR KISIayna26 COK SEVILEN BIR KISI

maçı canlı izledim.ilk yarı sivas birkaç bireysel hatalar dışında hemen hemen hatasız oynadı diyebilirim, ama o bireysel hataların sonucunda ilk gölü yedik.takım kendini çabuk toparladı ve M.Yıldızın ayağından beraberliği yakaladı.Bu arada M.Yıldız iyi bir sinyal verdi ileriki maçlar için.İkinci yarı takım ilerde çoğalamadı ve beklenmedik bir anda duran toptan ofsayt posizyonundan gölü yedik.sonrasında defansif hatalar özellikle abdurrahmanın hataları.sonuçta yenildik, ama bu kadar farkı beklemiyordu hiçbir kimse...
t.direktör oyuna yeteri kadar müdahale edemedi, taider, van heeren, musa ve abdurrahman vasattı.gerkeli zamanda gerekli değişiklikler olsaydı belki skor böyle olmazdı.Bu arada Hayrettin eskisi gibi oynamaya başladı, hırslı, sitekli ve en az hata ile.
haftaya denizliyi yeneceğiz, bıundan eminim.amaç ligde kalabilmek.
Alt 31.01.2010, 21:22   #76
A.Turan Korkmaz
Usta Yiğido

A.Turan Korkmaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

777 Mesajına 1.838 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 722 A.Turan Korkmaz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Maç Muhsin Hocanın kendi oyun sistemini yeni bi maçta daha denediği ve yine hüsranla sonuçlanan bir 90 dakkaydı.Ama şu gözden açıyor. Biz taraftarlar sonraki maça kadar bir hafta daha umutsuzluk ve acı çekiyoruz.
Peki ne yapmalı?
Yönetim ve başkanımız ya fenerin yaptığı gibi sportif direktör , ya menejer, ya da yardımcı antrenör sıfatlarıyla bir türk teknik adamı Muhsin hocanın yanında görevlendirmeli. Süper lig takımlarını, Sivassporun yapısını,felsefesini iyi bilen, mesela İsmail Kartal gibi ya da eski bir futbolcumuz falan da olabilir. Muhsin hoca bize gelecek yıl senebaşından itibaren çok gerekli,transfeler, altyapı, dünya futbolu gibi konularda özellikle. Ama bu zorlu virajlarda bocalıyor,yardıma gereksinimi var. Onunla da uzlaşarak yapılmalı, eğer Bankasyaya düşersek ne hoca kalır, ne bu transferler,ne Mehmet Yıldızımız, ne de bugün hatalı gödüğümüz topçuların çoğu. Maazallah oradan bir daha süper lige de zor çıkarız.
A.Turan Korkmaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.01.2010, 21:23   #77
furky.b
Usta Yiğido

furky.b - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

435 Mesajına 714 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 821 furky.b COK SEVILEN BIR KISIfurky.b COK SEVILEN BIR KISIfurky.b COK SEVILEN BIR KISI

Hayrettin Bu Mac En Az Hatalarla Oynadi,

Mehmet Yildizin Donusu Mukemmel Oldu,

Ileriye Baski Yapabiliyoruz Artik..

Fakat 3gol ve ustune Aboneligimiz Devam Ediyor..
furky.b isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.01.2010, 21:35   #78
Murad_Kelleci58
Usta Yiğido

Murad_Kelleci58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

937 Mesajına 2.402 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Murad_Kelleci58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Kesinlikle tüm görüşlerine katılıyorum.. ilk yarıdaki futbolumuzu tüm maça yayabilirsek, eldeki mevcut kadronun bu sıkıntılı durumdan bir an evvel çıkacağına kesinlikle inanıyorum.. Maçtan sonra öyel yorumlar yapılıyorki 8 çarşıda-pazarda-otobüste vs.) sanki fçbahçe ilk yarı canı istememiş oynanamış, ilk yarı biraz oynamak isteyince 5 atnış, yok tam kadro gelselermiş 10 tane atıp giderlermiş.. Böyle düşünen ve ilk yarıyı görmezden gelen futbol bilmeyen kişileride efesle konıyorum.. Ellerinde olsa f.bahçe kazandı diye zil takıp oynayacaklar.. Ayıptır, günahtır, yazıklar olsun... Biz gerçek taraftar istiyoruz.. Biz gerçek futbolsever istiyoruz.. biz Sivasspor formasınınaltına 3 bistanbul takımın formasını giyen taraftar istemiyoruz.. Sadece iyi gün değil, kötü gün taraftarı sitiyoruz, biz dokdan dakika çekirdek yemeden maçta gırtalğını patlatan taraftar istiyoruz, biz şnanın çok şey istemiyoruz.. İçimizdeki irlandalıları da yenip bu sene Allah'ın izni işle ligde kalacağız.. Vee buda içimizdeki irlandalılara kapak olacak inşallah...
Murad_Kelleci58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.01.2010, 22:04   #79
shang
Usta Yiğido

shang - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

534 Mesajına 894 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 810 shang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISIshang COK SEVILEN BIR KISI

ilk yarı umut saçtılar 2.yarı canımızı aldılar söylenecek milyon şey var semih ve ugur boralmıdır nedır adamları yıldız edip gonderıoz her maçta hocaya diyecek pek bi şey yok aslında sadece erman nerdeydi kadir falan kadroda bile yoktu bide hoca hep hazır hazır dıyor ama adamlar 45 dklık topcu nereye hazır kardeşim hiç görmedıgım kadar destek vardı bugun takıma gecen sene bıle bu kadar dolmadı bu stad üstelik maraton her zaman 10 ken 20 olmuştu bu sivas şartlarında zor bi miktarken insanlar şartlarını zorlayıpta geldi çogu kişiler ben yanımdaki adama sordum gardaş bi hafta sigara içmeyecem onun parasını verdım geldım dedı biz bu fedakarlıkları yaparken bu kadar bireysel hata isteksizlik acımasızlık olmaz ankaradan çok gol yiyecez az kaldı uyum sorununa eyw ama bu kız gibi top oynamada ne idman kadar zor olmadı fener için artık içimiz acıyor mosmor oluyorum kahrettik ya resmen gidin abi oynamayın ya paf takımı gelsin oynasın
shang isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.01.2010, 22:07   #80
sivas_leee
Yeni Yiğido

sivas_leee - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

9 Mesajına 11 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 689 sivas_leee Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

off gardaş ya bu maçı bülent uygunla kaybetsek herkes fener yalakası derdi ama görüyosunuz ki muhsin ertuğralda bişey yapamıyo ki eskiden gol atıyorduk şimdi oda yok defans delik deşik ahh bilica seni niye verirler ki anlamıyorum mehmet yıldız kralsın dönüşün muhteşem oldu.
sivas_leee isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
değerlendirelim, maçı