Alıntı:
izmirliyigido Nickli Üyeden Alıntı
Son bir haftada yaşadığımız acıların üstüne, birde ezeli rakip olarak gördüğümüz bir takımdan YARIM DÜZİNE gol yemek üstüne tuz biber oldu. Tam 6 gol yemek nasıl olurda şanssızlık olarak nitelendirilebilir? Şanssızlık demek için başa baş oynayıp, gol fırsatlarını rakip takımın değerlendirmesi demektir.
...............
Sizin yerinize gençler olsaydı bu kadar gol yerdik. Ziya oynasaydı, Cihan Özkara oynasaydı, Cihan Yılmaz oynasaydı, Murak Akça oynasaydı, Mahmut Boz oynasaydı, Keita oynasaydı en az bu kadar yerdik. Bunlar da niye oynamaz anlamış değiliz.
Bir sözümde Rıza hocaya; istediğin futbolcuları aldın artık, "kadroyu ben kurmadım" mazeretine sığınamazsın. Futbolcuların hatalarına dışarıdan bizim gibi yorum YAPMA, MÜDAHELE ET !... Sopa senin elinde, kırbaç senin elinde, yetki senin elinde. Oyun içerisinde müdahele et, antremanda müdahele et, kadrodan kesmede müdahele et, oyundan almakta müdahele et !.. Et işte, et... Bir şekilde et !.. Yeter ki bizi REZİL ETME !...
.......................
Tam 5 hafta sonra bu futbolla ligin dibindeyiz.
...............
.
|
Hay ağzına sağlık izmirliyiğido'm...!
7 haftada attıkları 6 golü bir karşılaşmada bize attılar...
Bazı futbolculara takıntılı olduğu duyumlarına inanmıyordum, ateş olmayan yerden duman çıkmazmış...
Müdahale et ama sakın bizi REZİL ETME
3 Puanlık sistemde 5 hafta beklemeye gerek, 17. takım ile aramızdaki puan farkı sadece 3 puandır. Unutmayalım.
Mersin İdmanyurdu karşılaşmasında, Kayseri rezaletini unutmak istiyoruz.
N O T : Şanssız olan biz değil, beceriksiz Kayserispor forvetleriydi

Yoksa dün bavullar Kayseriye istenirdi...