Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Futbolcular

Futbolcular Futbolcularin Performanslari Ve Diger Mevzulari

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

--->: -->: --->: -->: --->: YASİR ELMACI
Alt 04.02.2007, 19:50   #71
oVoVoVo
Yeni Yiğido

oVoVoVo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 657 oVoVoVo Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: -->: --->: -->: --->: YASİR ELMACI

Alıntı:
musab58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Ben beğendiğimi de yazarım beğenmediğimi de arkadaş... Bunu yazmak için kimseye soracak değilim... Benim anlamadığım sizler hiç bir futbolcuya bu kadar sahip çıkmazken Yasir'i babanızın oğluymuş gibi savunuyorsunuz... Ben ssizin o kadar Sivaslı olduğunuzu bileydim ki takımdaki Sivaslı oyuncuları böyle savunaydınız...Ama bizim millet kendi adamına sahip çıkmaz... Ayrıca söylediklerim "mışlı, muşlu" değil bilakis bilinen şeyler ama sizler çok sevdiğiniz takımınızı bu kadar yakından takip etmiyorsanız yapacak birşeyim yoktur...
bırak bu sivaslıyız muhabbetlerini.

eee ben sordum bület hocaya.yasire tepki var hocam duyuyormusun dedim.oda beni ilgilendirmez.en zor görev onda ve oynatabileceğim ve güvendiğim tek oyuncu.

git bülent hocaya sende sor.haaaa yasiri konyalı die sevmiyorsanda sana söle diyeyim.memleketi katma ortaya.onlarda ekmeğinin peşinde.giydiği formaya ihanet etmezler.

gökan bozkayanın ailesi kayseri kökenli.benim akrabalarımdan yaralanan ve zarar gören olmuş kayseride spor olaylarında..onuda ben sevmiyorum diyemem.çünkü gökan sevdiğim takıma layık görülmüş ve sivasa getirilmiş.aynı yasir gibi.

bırak bu işleri.sivaslıyız değilsiniz deme kimseye.bide babamın oğlu die değil takımımda hizmet yaptığı için seviyorum.varmı bir itirazın.

BAKTINMI ÇİZELGELERE.TAKİPCİLER DEMİ YALAN SÖYLÜYOR YASİR HAKKINDA.YORUMCULARDAMI YALAN SÖLÜYOR.YOKSA SEN SADE YASİRİN ISKA GEÇTİĞİ BİR KAÇ POZİSYONDAMI TAKILI KALDIN HEP.VAY BE YASİR EŞİTTİR HATALARI.....eee artılarınıda söle.bilemessinki.

artısı bülent hocanın güvendiği biri.hadi yaz bişeyler.ama sana daha yazmam cevap.sen yaz dur.....
--->: YASİR ELMACI
Alt 04.02.2007, 20:15   #72
yasin_58
Yiğido

yasin_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

21 Mesajına 33 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yasin_58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: YASİR ELMACI

haklısın kardeşim helal olsun..
Alt 04.02.2007, 20:25   #73
muslu9
Yeni Yiğido

muslu9 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 661 muslu9 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: YASİR ELMACI

arkadaslar bukadar kotulemeyın sonucta rize macında adam iyi mücadele etti
muslu9 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
-->: YASİR ELMACI
Alt 04.02.2007, 20:54   #74
_DeReBeYi_
Yiğido

_DeReBeYi_ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

99 Mesajına 181 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 _DeReBeYi_ ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart -->: YASİR ELMACI

YASiR GiT GiT GiTTTTTTTTTT
YAW BU ADAMI HANGi AKILA HIZMET OYNATIYOR HAYRET EDIYORUM SIVAS A GELDI GELELI BIR GUZEL TOP OYNADIGINI GORMEDIM DAHA BU ADAMI HER MACTA 90 DK OYNATIYORLAR ( YASiR ARTIK GiTTTTTTTTTTTTTTTTT) GIT YOZGATA GERİ MARDiNE ELAZIGA GiTTE NEREYE GIDERSEN GiTTTTT
_DeReBeYi_ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
--->: YASİR ELMACI
Alt 04.02.2007, 20:57   #75
1967_CLUB_10UR
Tecrübeli Yiğido

1967_CLUB_10UR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

9 Mesajına 14 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 769 1967_CLUB_10UR SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_CLUB_10UR SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_CLUB_10UR SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_CLUB_10UR SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_CLUB_10UR SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_CLUB_10UR SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Daumen runter --->: YASİR ELMACI

eğri oturalım doğru konuşalım bu gün yasirin oyunun fazla takip edemedim gerçi maçın çoğunu izleyemedim ama şunu sölüyüm ben yasiri şahsen istemiyorum ve oyunu beni çok ilginledirmiyor..
Alt 04.02.2007, 22:06   #76
FurkaN
Usta Yiğido

FurkaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

525 Mesajına 1.026 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1026 FurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: --->: -->: --->: -->: --->: YASİR ELMACI

Alıntı:
oVoVoVo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bırak bu sivaslıyız muhabbetlerini.

eee ben sordum bület hocaya.yasire tepki var hocam duyuyormusun dedim.oda beni ilgilendirmez.en zor görev onda ve oynatabileceğim ve güvendiğim tek oyuncu.

git bülent hocaya sende sor.haaaa yasiri konyalı die sevmiyorsanda sana söle diyeyim.memleketi katma ortaya.onlarda ekmeğinin peşinde.giydiği formaya ihanet etmezler.

gökan bozkayanın ailesi kayseri kökenli.benim akrabalarımdan yaralanan ve zarar gören olmuş kayseride spor olaylarında..onuda ben sevmiyorum diyemem.çünkü gökan sevdiğim takıma layık görülmüş ve sivasa getirilmiş.aynı yasir gibi.

bırak bu işleri.sivaslıyız değilsiniz deme kimseye.bide babamın oğlu die değil takımımda hizmet yaptığı için seviyorum.varmı bir itirazın.

BAKTINMI ÇİZELGELERE.TAKİPCİLER DEMİ YALAN SÖYLÜYOR YASİR HAKKINDA.YORUMCULARDAMI YALAN SÖLÜYOR.YOKSA SEN SADE YASİRİN ISKA GEÇTİĞİ BİR KAÇ POZİSYONDAMI TAKILI KALDIN HEP.VAY BE YASİR EŞİTTİR HATALARI.....eee artılarınıda söle.bilemessinki.

artısı bülent hocanın güvendiği biri.hadi yaz bişeyler.ama sana daha yazmam cevap.sen yaz dur.....
Benide kendi görüşlerim bağlar hoca Bülent hoca beni bağlamaz Bülent hocada seviyor diye sevmek zorunda değilim... Ben hala sözümde ısrarcıyım bana bu futbolcunun ilk yarıda Trabzon maçı dışında oynadığı bir maçı göster... İlk yarıda ki maçlarını biliyorum gecen yılkileri biliyorum bana bildiğim topçuları savunma ben sözlerimin her zaman arkasındayım buraya yazdıklarımın hiçbiri afaki şeyler değil hepsi gerçek ama kaynakları bana kalsın sen bunları bil yeter...
Alt 05.02.2007, 11:49   #77
oVoVoVo
Yeni Yiğido

Standart --->: -->: --->: -->: --->: -->: --->: YASİR ELMACI

Alıntı:

Benide kendi görüşlerim bağlar hoca Bülent hoca beni bağlamaz Bülent hocada seviyor diye sevmek zorunda değilim... Ben hala sözümde ısrarcıyım bana bu futbolcunun ilk yarıda Trabzon maçı dışında oynadığı bir maçı göster... İlk yarıda ki maçlarını biliyorum gecen yılkileri biliyorum bana bildiğim topçuları savunma ben sözlerimin her zaman arkasındayım buraya yazdıklarımın hiçbiri afaki şeyler değil hepsi gerçek ama kaynakları bana kalsın sen bunları bil yeter...
dostum sana tavsiyem şu olacak.gözüne at gözlüğü tak yasire top gelince.biz izlemekten keyif alıyoruz.

hadi allaha emanet ol.eczanelerde satılmıyor kullanacağın şey haberin ola

senide seviyorum.sivaslı olman yeter musab.
--->: -->: --->: -->: --->: YASİR ELMACI
Alt 05.02.2007, 11:53   #78
Bilmiyorum5
Tecrübeli Yiğido

Bilmiyorum5 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 12 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Bilmiyorum5 kann nur auf Besserung hoffen
Standart --->: -->: --->: -->: --->: YASİR ELMACI

Alıntı:

Ben beğendiğimi de yazarım beğenmediğimi de arkadaş... Bunu yazmak için kimseye soracak değilim... Benim anlamadığım sizler hiç bir futbolcuya bu kadar sahip çıkmazken Yasir'i babanızın oğluymuş gibi savunuyorsunuz... Ben ssizin o kadar Sivaslı olduğunuzu bileydim ki takımdaki Sivaslı oyuncuları böyle savunaydınız...Ama bizim millet kendi adamına sahip çıkmaz... Ayrıca söylediklerim "mışlı, muşlu" değil bilakis bilinen şeyler ama sizler çok sevdiğiniz takımınızı bu kadar yakından takip etmiyorsanız yapacak birşeyim yoktur...
YAHU YASIRDE BIZIM MEMLEKETIMIZIN COCUGU NE DEMEK BU YANI BIZ ERTUGRULA DA HAYRETTINEDE SAHIP CIKMASINI YERI GELDIMI BILIRIZ ILLE DE NUFUSUNDA SIVASMI YAZICAK BENIM GOZUMDE SERVETDE YASIRDE SIVASLIDIR ADAMLAR SANKI SIVASLI GIBI YILMADAN MUCADELE EDIYO BEN BU MUCADELEYI GORDUKTEN SONRA VARSIN KONYALI OLSUN HEPSI BIZIM KARDESIMIZ SIMDI O ZAMAN KONYA MACLARINDA DUZGUN OYNASIN DIYCEKSIN ADAM DUZGUN OYNUYO ZATEN HERKES HATA YAPABILIR BU KONYA MACINDA OLDU DIYE YASIR MACI SATTI DEMEK DEGIL
Alt 05.02.2007, 11:53   #79
FurkaN
Usta Yiğido

FurkaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

525 Mesajına 1.026 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1026 FurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: --->: -->: --->: -->: --->: -->: --->: YASİR ELMACI

Alıntı:
oVoVoVo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
dostum sana tavsiyem şu olacak.gözüne at gözlüğü tak yasire top gelince.biz izlemekten keyif alıyoruz.

hadi allaha emanet ol.eczanelerde satılmıyor kullanacağın şey haberin ola

senide seviyorum.sivaslı olman yeter musab.
Hoca seninkide saplantı olmuş bunu bil işin zor tedavi gör Biraz da futbol dersi al belki o zaman beni anlarsın.... Sende Allah'a emanet ol...
Alt 05.02.2007, 12:27   #80
oVoVoVo
Yeni Yiğido

Standart --->: -->: --->: -->: --->: -->: --->: -->: --->: YASİR ELMACI

Alıntı:

Hoca seninkide saplantı olmuş bunu bil işin zor tedavi gör Biraz da futbol dersi al belki o zaman beni anlarsın.... Sende Allah'a emanet ol...
yasirin formasını yollayayım sana.önünde sivasspor arması var.

halı saha maçlarında giyersin,yasir olursun

muah muah gardaşım bye

anlayışın için sağol
Konu Kapatılmıştır