SIVAS58FOREVER Nickli Üyeden Alıntı
Ben sapına kadar Sivas'lıyım, ben Rıza Hoca'yı desteklemek gerektiğine inanıyorum diye Rıza Hoca beni tutmuş oluyor ve onun adamı olmuş oluyorum, buna dair bir ispat var mı? maalesef yok ama iftira atmak sana yakışır, Rıza Hoca'ya da bu şekilde iftira atıyorsun. Birisi bir başkasını destekliyorsa onun adamı oluyorsa, senin gibi onu desteklemeyenler de bir başkasının adamı oluyor o zaman, mesela Bülo'nun.
Abdülkadir dediğin adamı Drogba ile mi karıştırıyorsun bilemiyorum, ama SivasSpor daha doğrusu süper lig onun için biraz zor bir lig, çünkü süratli değil, tekniği zayıf, olumlu bir hareketini de maalesef görmedik, hoca Abdülkadir'e neden inat yapsın, hangi hoca başarısına bir başarı daha eklemek istemez? Piech ise daha yeni yeni hazır olmaya başlıyor, 2 sene önce gösterdiği başarı Sivas'a da gelir gelmez başarılı olacağı anlamına gelmiyor, bir hazırlık safhası geçirmesi gerekiyor, hoca zaten açıkladı Piech kampa katılabilse çok iyi olurdu hazır hale gelirdi dedi ve şunu ekledi iyi dinle sayın iftiracı hemşerim, Ben Piech i hazır olmadan oyuna alıp da o çocuğa yazık edemem dedi, hazır olmadan bir başarı gösteremez ve herkesin beklentileri boşa çıkar dedi. Hazır olmak önemli bir konu, nitekim geçen sene Enaramo çok gol atabiliyorken bu sene başında kampa katılmadan geldiği halde daha yeni yeni formunu yakalıyor.
Bu takıma kim faydalı olacaksa hoca onu oynatır, sen maça gitme, antrenmanlarda kim koşuyor kim yatıyor, kim geç kalıyor bilme, ondan sonra da kendince insanları karalamaya çalış, bu bir Sivas'lıya yakışmaz, inat uğruna değil takımın menfaatine uğruna hareket ediyor hoca, ancak oyun içindeki hamlelerini eleştirebiliriz, ben de eleştiriyorum ama bunu yaparken inat uğruna gibi, beşiktaş uğruna gibi saçma ve hakaretane yollarla yapmıyorum, sen de eğer gerçekten Trabzon'lu değil de Sivas'lıysan (çünkü Trabzon'a döşedikten sonra Trabzon cephesi Rıza Hoca'ya da tavır aldı) laflarını tartarak özenle seçerek yazarsan sevinirim.
|