Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Başkentli Yiğidolar

Başkentli Yiğidolar Başkentl Yiğidolar

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Rıza Hocaya sahip çıkalım
Alt 27.02.2013, 11:17   #81
cengo64
Tecrübeli Yiğido

cengo64 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

226 Mesajına 382 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 cengo64 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Cevap: Rıza Hocaya sahip çıkalım

Rıza hoca çok romantik konuşmuş.Ben dinlemedim ama eger Sivas küme düşerse ben başkan Hayrettin ve Ziya üzülür demişse şimdi takım bütünlüğü bunun neresinde.Profesyonellik neresinde.Bursa maçında nasıl oynatacak öbür adamları.Kadir sin mesela,hocan böyle açıklama yapmış.Topa nasıl vuracan sonra.Çok tehlikeli bir açıklama olmuş bu.Ama futbolcular hocalarının zaman zaman dengesiz açıklamalarına alışık olduklarından umarım bu açıklamayı değerlendirmezler ve yine her zaman olduğu gibi canla başla oynarlar.Zira çoğu maçta hemen hemen futbolcular gördüğüm kadarıyla hep ellerinden geleni yapmıştır ve kaybedilen puanların bence temel sorumlusu hocanın teknik yetersizliğidir.Atıf ve Grociski oyunun yarısından çogunda bek oynatılır mı allahasınıza.Düşsek de ben kalırım demiş yani.Aman aman sezon başı giderim maddesini koyan kimdi.Takım transfer yapamadı be.Bu konuşmalar bence onu Sivasspor taraftarının ve en kötüsü de futbolcularının gözünde küçültecektir.Aman başkan tehlike çanları çalıyor ve bence Rıza'ya kendi futbolcularına karşı değıl rakip futbolculara yönelik taktik kurması gerektiğini hatırlat.
cengo64 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.02.2013, 11:22   #82
cengo64
Tecrübeli Yiğido

Haa altyapıda tamamen ona teslim edilsin.
Alt 27.02.2013, 11:30   #83
SIVAS58FOREVER
Yiğido

SIVAS58FOREVER - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

199 Mesajına 376 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 561 SIVAS58FOREVER FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
cengo64 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Rıza hoca çok romantik konuşmuş.Ben dinlemedim ama eger Sivas küme düşerse ben başkan Hayrettin ve Ziya üzülür demişse şimdi takım bütünlüğü bunun neresinde.Profesyonellik neresinde.Bursa maçında nasıl oynatacak öbür adamları.Kadir sin mesela,hocan böyle açıklama yapmış.Topa nasıl vuracan sonra.Çok tehlikeli bir açıklama olmuş bu.Ama futbolcular hocalarının zaman zaman dengesiz açıklamalarına alışık olduklarından umarım bu açıklamayı değerlendirmezler ve yine her zaman olduğu gibi canla başla oynarlar.Zira çoğu maçta hemen hemen futbolcular gördüğüm kadarıyla hep ellerinden geleni yapmıştır ve kaybedilen puanların bence temel sorumlusu hocanın teknik yetersizliğidir.Atıf ve Grociski oyunun yarısından çogunda bek oynatılır mı allahasınıza.Düşsek de ben kalırım demiş yani.Aman aman sezon başı giderim maddesini koyan kimdi.Takım transfer yapamadı be.Bu konuşmalar bence onu Sivasspor taraftarının ve en kötüsü de futbolcularının gözünde küçültecektir.Aman başkan tehlike çanları çalıyor ve bence Rıza'ya kendi futbolcularına karşı değıl rakip futbolculara yönelik taktik kurması gerektiğini hatırlat.
Kardeşim sen dinlemedim diyorsun ondan sonra da saçmalıyorsun yok tehlikeli açıklama olmuş yok bu konuşmalar onu küçültürmüş, alışmışsınız bilmeden konuşmaya. Lütfen önce dinle de hoca takımın bütünlüğünü ve taraftarla kaynaşması için ne kadar cümleler sarfetti, ondan sonra gel burda dinledim diye başla ve eleştirini yap. Ama dinlemediğin birşeyi eleştirmeye çalışman bence çok komik bir durum. Dinleyip de eleştirenlere birşey demiyorum, zaten dinleyip de eleştiren kimse de yok, sadece senin gibi dinlemeden konuşanlar dışında.
SIVAS58FOREVER isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda SIVAS58FOREVER'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 27.02.2013, 11:32   #84
PETKOVİC
Usta Yiğido

734 Mesajına 1.477 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 722 PETKOVİC FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

yok öyle bi dünya
PETKOVİC isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.02.2013, 11:37   #85
SIVAS58FOREVER
Yiğido

Alıntı:
Haa altyapıda tamamen ona teslim edilsin.
Altyapı ona teslim edilmesin de kimse teslim edilsin? Altyapın var mı? SivasSpor'a altyapı'dan 2 oyuncu dışında kim gelmiş, ortada altyapı yok, bırakın da bu adam bu işi yapsın, kaybedecek neyin var? Bir insana düşman olabilirsin ama Sezar'ın hakkını Sezar'a vereceksin. Eminim sizler SivasSpor kazanınca bile Rıza Hoca bu takımın hocası diye sevinmiyorsunuz ve SivasSpor yenilsin diye dua ediyorsunuzdur. Rıza hoca olmasa şu an Süper ligde değildik bunu unutmayın.
Alt 27.02.2013, 11:37   #86
yigidolar06
Usta Yiğido

yigidolar06 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.086 Mesajına 2.733 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 995 yigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Alıntı:
Serdar63972 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Rıza hoca adam tutmuş burda kendini savunduruyor ama bakıyorum bunu yiyen arkadaşlarımda ver. Verelim anahtarları tamam da. Kimse korkulu rüya görmek istemez. Biz altyapı işlerini Samet Aybabanın Bjk'da kalma ihtimaline bağlarsak yandı gülüm keten helva. Ne demek mi istedim. Samet Hoca Bjk'dan ayrılırsa senın çoook sevgili Rıza hocan bizim anahtarlarla Bjk da alır soluğu... Yapmadımı benzeri şeyler? Artı bana bırakın bu mavraları okumayı senin elinde Abdulkadir vardı değil mi? Sözleşmeli futbolcun bir inat ugruna belki bir kin ugruna adamı samsuna yolladın. Adamı nasıl yıldırmıssan acıklama yapmıs keşke samsun Sivastan bonservisimi de alsa diye. Şimdi abdulkadiri yedin sıra Pieche geldi demi? Altyapının anahtarını mı istiyon? Hazır yapılmısı var buyur oynat? Neden bir kin düsmanlık ugruna adamı yiyorsun ve Sivasspora zarar veriyorsun. Adam iki sene once ulkesınde yılın futbolcusu secılmıs. Senın derdın Sivasspora basarı kazandırmak mı. yoksa bak ben daha uzaga attırıyorum diye sidik yarısı yapıp yonetımın aldığı oyuncuyu oynatmam demek mı? Artı ligin ilk yarısındaki M. Nasa yapyıgı kin - garez düsmanca hareketler Hakan'ın transferiyle unutuldu sanmayın. M. Nas o takımda Ermandan once formayı hakeden adamdır. Canını dişine takıp oynuyordu. Ligin ilk yarısında Doğa harikanla silmeye calıstın olmadı. basına bela oldu. Şimdi hakan bir nebze unutturdu taraftara da ama sen iyi bir hoca değil iyi bir insan olsan kin ve adavet duygularıyla iş yapmazsın. O takımda forma en once m. Nas'ın hakkı. Yani daha yazılacak çok sey var ama burda kesıyorum. Bizce Sivasspor bir kan değişikliği yapmalı sizce şehrin anahtarı verilmeli. Ya biz Sivassporlu değiliz veya siz Sivasın Sivassporun adamı değil Rızanın adamısınız... Vesselam
Eleştiri olsun, Eleştiriyede acığım dedi Rıza hoca. Teknik, Taktik yönden eleştirelim.Burda yazılanları sansursüz canlı yayında Nailbey direk okudu(bence yanlıştı,soruları özetliyebilirdi) Rıza hoca hatalarından dersler çıkaracaktır. İleriki haftalarda takıma yansıyacaktır diye umut ediyorum.Rıza hocaya bu saatten sonra güvenmek vede destekolmak zorundayız.
Alt 27.02.2013, 11:39   #87
cengo64
Tecrübeli Yiğido

'Sivas küme düşerse ben başkan Hayrettin ve Ziya üzülür'.Bu söz anladığım kadarıyla o programda söylenmiş ve ben salt bu cümle üzerine yorum yaptım.Hocanın mimikleri hakkında yorum yapmadım ki.Siz de diyebilirsiniz ki yanlış düşünüyorsun.'Çok acıklı ,çok duygulara hitap eden bir konuşma yapmış'.Kadir ,Erman gibi senelerce bu klube hizmet vermiş futbolcuların yerine koy kendini sonra da bir yorum yapsana ona buna laf atacağına.
Alt 27.02.2013, 11:41   #88
SIVAS58FOREVER
Yiğido

Alıntı:
'Sivas küme düşerse ben başkan Hayrettin ve Ziya üzülür'.Bu söz anladığım kadarıyla o programda söylenmiş ve ben salt bu cümle üzerine yorum yaptım.Hocanın mimikleri hakkında yorum yapmadım ki.Siz de diyebilirsiniz ki yanlış düşünüyorsun.'Çok acıklı ,çok duygulara hitap eden bir konuşma yapmış'.Kadir ,Erman gibi senelerce bu klube hizmet vermiş futbolcuların yerine koy kendini sonra da bir yorum yapsana ona buna laf atacağına.
Dinlemediğin halde hala inat ediyorsun, çopk acıklı bir konuşma filan yapmadı hoca, bunu kim çıkarıyor, bi zahmet internetten ara bul da ondan sonra kim duygusal konuşmuş kim acıklı konuşmuş ondan sonra konuş, Kadir hakkında Erman hakkında ne kadar övgüler yaptığını bir dinle de ondan sonra uydur uydur yaz
Alt 27.02.2013, 11:42   #89
Serdar63972
Tecrübeli Yiğido

408 Mesajına 994 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 509 Serdar63972 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
SIVAS58FOREVER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ben sapına kadar Sivas'lıyım, ben Rıza Hoca'yı desteklemek gerektiğine inanıyorum diye Rıza Hoca beni tutmuş oluyor ve onun adamı olmuş oluyorum, buna dair bir ispat var mı? maalesef yok ama iftira atmak sana yakışır, Rıza Hoca'ya da bu şekilde iftira atıyorsun. Birisi bir başkasını destekliyorsa onun adamı oluyorsa, senin gibi onu desteklemeyenler de bir başkasının adamı oluyor o zaman, mesela Bülo'nun.

Abdülkadir dediğin adamı Drogba ile mi karıştırıyorsun bilemiyorum, ama SivasSpor daha doğrusu süper lig onun için biraz zor bir lig, çünkü süratli değil, tekniği zayıf, olumlu bir hareketini de maalesef görmedik, hoca Abdülkadir'e neden inat yapsın, hangi hoca başarısına bir başarı daha eklemek istemez? Piech ise daha yeni yeni hazır olmaya başlıyor, 2 sene önce gösterdiği başarı Sivas'a da gelir gelmez başarılı olacağı anlamına gelmiyor, bir hazırlık safhası geçirmesi gerekiyor, hoca zaten açıkladı Piech kampa katılabilse çok iyi olurdu hazır hale gelirdi dedi ve şunu ekledi iyi dinle sayın iftiracı hemşerim, Ben Piech i hazır olmadan oyuna alıp da o çocuğa yazık edemem dedi, hazır olmadan bir başarı gösteremez ve herkesin beklentileri boşa çıkar dedi. Hazır olmak önemli bir konu, nitekim geçen sene Enaramo çok gol atabiliyorken bu sene başında kampa katılmadan geldiği halde daha yeni yeni formunu yakalıyor.
Bu takıma kim faydalı olacaksa hoca onu oynatır, sen maça gitme, antrenmanlarda kim koşuyor kim yatıyor, kim geç kalıyor bilme, ondan sonra da kendince insanları karalamaya çalış, bu bir Sivas'lıya yakışmaz, inat uğruna değil takımın menfaatine uğruna hareket ediyor hoca, ancak oyun içindeki hamlelerini eleştirebiliriz, ben de eleştiriyorum ama bunu yaparken inat uğruna gibi, beşiktaş uğruna gibi saçma ve hakaretane yollarla yapmıyorum, sen de eğer gerçekten Trabzon'lu değil de Sivas'lıysan (çünkü Trabzon'a döşedikten sonra Trabzon cephesi Rıza Hoca'ya da tavır aldı) laflarını tartarak özenle seçerek yazarsan sevinirim.
Sondan başlayayım, bir defa Trabzonspora Rıza hocan döşemedi... Sivasspor döşedi bu biiiirrr... İkincisi kimin ne kadar Sivassporlu olduğu, kimin ne kadar rızacı olduğu ve kimin ne kadar bülocu olduğu yazdığı mesajlardan anlaşılır. Mesajlarından anlaşılan sen ve senin gibi küçük bir zümre Rıza hocacı, çünkü rıza hoca'ya kim biri gözünün üstünde kaşı var dese sen zıplıyorsun. Hepimizin eleştirme hakkı var. Hele ki yanlış yapıldığından adımız gibi eminsek. Senin hocan değilmi antreman canavarı Doğa'yı Sivastan kovdurana kadar zoretti. sonunda da becerdi. Faturayı taraftara çıkardı. Hocanın Piech hazır değil zırvalamalarına da karınımız tok. O zaman hazır olmayan adamı oyuna almayacak ve maç sonunda da açıklama yapmayacak ''benim oyuna aldığım adam skoru değiştirecek '' diye. Neyse bundan sonra muhatabım değilsin. Ben Rıza Hocayı eleştriyorum. Sonuna kadar da eleştireceğim. Ne zaman ki forma adaleti - disiplin sağlanır. Heee birde şu bjk meselesi var. hakaret değil yazdıklarım. ben sözleşmeme madde koydurmadım Bjk ya isterse gider diye. Onun aklının ne kadar Sivas ta ne kadar bjk de olduğu bu maddesınden anlaşılır. Aklı başka yerde olan adamda takımı şuan ki halınden bır gram yukarı çıkaramaz. nasıl ki benım Rıza hocayı eleştirme hakkım var sende benım yazılarımı eleştirebilirsin. Fakat kendı fikrini soyle. Rıza hocanın adamı avukatı falanı fılanı degılsen avukatlıgına soyunma. ben fıkrımı yazıyorum dıyorum kı hocanın aklı sene basında istanbul dılberındeydı adam akıllı transferle bıle ılgılenmedı sende bana dekı boyle yazmıssın ama bak su adamı rıza hoca bu donemde aldı çok da faydalı oldu....
Serdar63972 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı Serdar63972'a Teşekkür Ediyor...
Alt 27.02.2013, 11:45   #90
Serdar63972
Tecrübeli Yiğido

408 Mesajına 994 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 509 Serdar63972 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
SIVAS58FOREVER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Altyapı ona teslim edilmesin de kimse teslim edilsin? Altyapın var mı? SivasSpor'a altyapı'dan 2 oyuncu dışında kim gelmiş, ortada altyapı yok, bırakın da bu adam bu işi yapsın, kaybedecek neyin var? Bir insana düşman olabilirsin ama Sezar'ın hakkını Sezar'a vereceksin. Eminim sizler SivasSpor kazanınca bile Rıza Hoca bu takımın hocası diye sevinmiyorsunuz ve SivasSpor yenilsin diye dua ediyorsunuzdur. Rıza hoca olmasa şu an Süper ligde değildik bunu unutmayın.
Rıza hoca babasının hayrına orda oturmuyor. geldiği sene takımı kurtardı ama bunun kredısını daha ne kadar sure kullanacak. Düşürene kadar hakkı mı var bu adamın?
Serdar63972 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Serdar63972'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
çıkalım, hocaya, rıza, sahip