Alıntı:
Ahmet Ateş Nickli Üyeden Alıntı
Değerli Arkadaşlar
Değerlendirmelerimizde biraz gerçekçi olmada yarar var.
Evet, Cicinho Sivasspor'da iyi, hatta çok iyi işler yapıyor. Ama bu durum, maalesef sadece hücuma yönelik oyunu için geçerli. Müdafaası için üzülerek söylemek gerekir ki her zaman aynı şeyleri söylemek mümkün değil.
Evet, Cicinho'nun bu maçta da olduğu gibi çizgiden çıkardığı toplar yok değil. Ama yüksek toplarda ve hızlı hücumlarda rakibini hep kaçırıyor ve rakibe pozisyon veriyor. Bugünkü Rize'nin ilk golünde pozisyonun başlangıcında rakibini kontrol eden Cicinho, son anda rakibini kaçırdı ve Cicnho'nun önüne geçen rakip oyuncu topu kafa ile Kweuıke'ye aktararak Rize'nin golü bulmasını sağladı. Bu durum sadece bu maçta değil, Cicinho'un kanadından gol yediğimiz maçlarda hep böyle.
Aslında Cicinho orta sahada oynayıp hücumlara katılsa müdafaadan daha başarılı olacak gibi görünüyor. Benden söylemesi...
|
Dalga mı geçiyorsun ? Şaka mı yapıyorsun ? yemin ederim gülmedim...
Bu '' Adam '' hücuma çıkmasa 3 top yapamazsın ...
Bu '' Adam '' bindirme yapmasa 'Burhan'ın 90 Dakikalık Yalnızlığı' isimli filmi izlersin...
Bu '' Adam '' oynamasa Abdurrahman'ın yan toplarını izlersin...
Bu '' Adam '' olmasa asist kralı çıkardım demek yerine '' Süper Lige kesin çıkarız mal değiliz ya'' dersin...
Bu ADAM olmasa SİVASSPOR'u değil , kusura bakma ama Jurassic Park'ı izlersin...
Yorum yaparken maça ve puanlarımıza doğrudan katkı yapan 2 oyuncudan biri olduğunu unutmayın lütfen ...
''Ben oynamasın demedim , Ortasahada oynayabilir ''dedim derseniz cevabım net... Dünyanın en büyük kulüplerinde sağ bekte oynayan bir adamı en iyi olduğu mevkiden alıp ortasahada oynatmak ne kadar mantıklı bilmiyorum sağ bek kim oynayacak...Musa mı ?
Atan = Aatıf
Attıran=CİCİNHO (sağ bek)