Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 23.12.2012, 23:25   #81
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1443 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Sonuç güzel, oyun kötü....

Takımımızda radikal değişimler gözle görünür seviyede...

Uğur güzel asistler yapmaya devam ediyor....

Kamili kazanmamız mutlak şart oldu...

Mehmet Nas bu takıma gerekli öyle yada böyle...

Ön liberoda ve son vuruşlarda kesinlikle başarısız bir yapıya sahibiz...

Yinede puantaj olarak moral seviyesinin üzerindeyiz....

Bunada şükür...

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda adres58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 23.12.2012, 23:28   #82
cemahmety
Usta Yiğido

444 Mesajına 750 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 598 cemahmety FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Maçta göze çarpanlar : Eneramo'nun rezil performansı, Navratil in iyi performansı.

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : Kazanmamız gerken bir maçtı 2 golü peşpeşe bulduktan sonra ilk yarıyı bitirmek için 2.yarı ise bir kaza çıkmasın diye maçı bitimrek için oynadık, performansımız ilk 25 dakika hariç yetersizdi ama kazanmasını bildik.

Maçın en iyisi kimdi : Erman Kılıç, Aatıf, Mehmet Nas

Maçın en kötüsü kimdi : Tartışmasız Eneramo, Uğur Kavuk da iyi oynamadı bu maçta.

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : Hakem maça fazla bir etkide bulunmadı, ama Aatıf'ın pozisyonunda bence Aatıf'a değil kaleciye kart vermesi ve penaltı çalması gerekiyordu (tekrarını yanlış görmediysem)

Rıza hocanın oyuna müdahelesine gelince ise Pedriel gibi bir hücumcuyu çıkartıp defansif özellikleri daha fazla olan Mehmet Nas'ı alması hatayı, şimdi Mehmet Nas gol attığı için iyi değişiklik diyenler olabilir fakat o değişiklikten sonra 1 gol yeseydik ve berabere olsaydı bu değişikliğin büyük hata olduğunu öğrenip acı bir fatura öderdik. Birde Eneramo ruh gibi geziyorken neden hala Abdülkadir'i Rıza Hoca almıyor ona anlam veremiyorum
cemahmety isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda cemahmety'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 23.12.2012, 23:41   #83
sivastatlıbelam
Usta Yiğido

sivastatlıbelam - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

221 Mesajına 330 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 691 sivastatlıbelam FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

sonuç iyi fakat takımda lider bir oyuncu yok.daha doğrusu her mevkinin bir lideri olur,bizim defansın lideri kim?,orta alanın lideri kim?,forvette lider oyuncu kim?
takımdaki ikinci en büyük sorun topa ilk müdahalelerimiz inanılmaz kötü,organize ataklarla değil şansla gol arıyoruz.şansımız yaver giderse gol atabiliyoruz.ama rıza hocaya sorsan mükemmel,muhteşem,olağanüstü oynadık...hayır bu futbolla sadece elazığın üzerinde yer alırız o kadar...transfer zaten şart bunun yanı sıratakım 2.yarıya iyi hazırlanmalı çünkü içerde dışarda çokkk zor maçlarımız var.
sivastatlıbelam isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.12.2012, 09:45   #84
nightmare58
Tecrübeli Yiğido

nightmare58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

251 Mesajına 468 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 680 nightmare58 FAZLA SÖZE GEREK YOKnightmare58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Ziya sol açık oynamalı çok daha faydalı olacağına inanıyorum. Belki ilginç gelebilir size ama Riera sol açık oynuyordu defansif özellikleri yoktu sol bek oynadıkça alıştı defans yapmaya zaten ofansif anlamda da iyiydi. Şimdi Ziya'yı düşünelim sol bekte nerdeyse kusursuz. Bu adamı sol açık oynatırsan sol bekte oynayan arkadaşına da yardıma gelir ataklara daha fazla katılır. Asist yaptı yine bu hafta. Daha önceleri de bu düşüncem vardı. Bakalım benim gibi düşünen biri daha olur mu?
nightmare58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı nightmare58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 24.12.2012, 11:45   #85
teknik
Tecrübeli Yiğido

103 Mesajına 198 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 teknik ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Maçı TV den izledim ama genede dayanamayıp yorum yapacam.Öncelikle takımda pozisyon bilgisi anlamında çok eksik var.2-0 öne geçtikten sonra bunu gören VURAL hoca orta sahada değişiklik yaparak kadirin yerini kaybetmesinden çok faydalandı ve üstünlüğü kaybettik.Çizgi halinde karşılayan orta sahamızı 2 ye bir le çok kolay geçp direk stoperlerle muhabbete geçtiler ve bo çok sıkıntı yarattı.Bu rada kadirin kötülüğünden çok sahaya diziliş sorunumuz var bence.M.NAS oyuna girdi 3 orta saha ile oynuyoruz 2-1 öndeyiz ama ortasaha hakimiyeti rakipte.Suç kimde ?Bence diziliş ve pozisyon alma sorununu çözebilirsek takviyeyiz ilk 7 de oynarız.Ama diziliş ve pozisyon alma çok önemli.Bakınca Karabükün birol hikmeti ile Yiğit incedemiri bir tarafa, kadir adem koçak bir tarafa sanki biz az daha avantajlıyız.Ama onlar pozisyon alabiliyorlar.Yoksa onlarda öndeki 4 oyuncuyu bizim gibi hucumcu şeçiyorlar.Hatta bizimkiler daha çok defansa yardım ediyor.Anlatmak istediğim bu. Siz daha çok koşacaksınız,fiziğiniz daha iyi olacak, bireysel anlamda farkınız olmayacak veya daha iyi oacaksınız ama onlar fark yaratacak sen ise eh işte! (Ayrıca Mesut Hoca sadece verilen futbolcu gurubuna gaz ve motivasyola birlikte zevk almalarını söyler.Sivas tan biliyoruz.
Hasılı saha içi organizasyon çalışmalıyız.
teknik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda teknik'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 24.12.2012, 15:55   #86
tekdoktiri
Tecrübeli Yiğido

tekdoktiri - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

94 Mesajına 125 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 610 tekdoktiri FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

hoca acil önlemini al ve biraz yönetim para harcasın ne olu yor anlamı yorum
tekdoktiri isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.12.2012, 17:06   #87
cengo64
Tecrübeli Yiğido

cengo64 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

226 Mesajına 382 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 cengo64 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
nightmare58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ziya sol açık oynamalı çok daha faydalı olacağına inanıyorum. Belki ilginç gelebilir size ama Riera sol açık oynuyordu defansif özellikleri yoktu sol bek oynadıkça alıştı defans yapmaya zaten ofansif anlamda da iyiydi. Şimdi Ziya'yı düşünelim sol bekte nerdeyse kusursuz. Bu adamı sol açık oynatırsan sol bekte oynayan arkadaşına da yardıma gelir ataklara daha fazla katılır. Asist yaptı yine bu hafta. Daha önceleri de bu düşüncem vardı. Bakalım benim gibi düşünen biri daha olur mu?
3 hafta önce yazmıştım.Daha o zaman hiç ileriye yönelik oynamamıştı.
cengo64 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda cengo64'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 24.12.2012, 17:19   #88
noname87
Usta Yiğido

337 Mesajına 533 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 787 noname87 COK SEVILEN BIR KISInoname87 COK SEVILEN BIR KISInoname87 COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
nightmare58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Katılıyorum.Ziya inanılmaz bir değişim yaptı kendisinde şu an göz önüne çıkamıyor basında çünkü asist gol olarak pozisyonu müsait değil.Hücumda bir kaç maç oynasa iki üç asist yapsa bir iki gol atsa basının ilgisini çeker.Benim üzüldüğüm nokta Uğur'un Ziya kadar katkıda bulunamaması.Biz senelerce sağ beksiz oynuyoruz.Apo defansif olarak çok kötüydü ama hücuma destek veriyordu.Daha iyisini alacakken daha kötüsünü aldık ve 4 senedir oynatıyoruz.
noname87 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı noname87'a Teşekkür Ediyor...
Alt 25.12.2012, 11:07   #89
nightmare58
Tecrübeli Yiğido

nightmare58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

251 Mesajına 468 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 680 nightmare58 FAZLA SÖZE GEREK YOKnightmare58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Benim gibi düşünenler de varmış sevindim valla.
nightmare58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.12.2012, 19:41   #90
savaş2
Yiğido

savaş2 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

489 Mesajına 709 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 788 savaş2 FAZLA SÖZE GEREK YOKsavaş2 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
noname87 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Katılıyorum.Ziya inanılmaz bir değişim yaptı kendisinde şu an göz önüne çıkamıyor basında çünkü asist gol olarak pozisyonu müsait değil.Hücumda bir kaç maç oynasa iki üç asist yapsa bir iki gol atsa basının ilgisini çeker.Benim üzüldüğüm nokta Uğur'un Ziya kadar katkıda bulunamaması.Biz senelerce sağ beksiz oynuyoruz.Apo defansif olarak çok kötüydü ama hücuma destek veriyordu.Daha iyisini alacakken daha kötüsünü aldık ve 4 senedir oynatıyoruz.

***aynı durum bence uğur içinde söylnebilir,kaliteli bir sağ bek alınırsa uğurun ileride görev yapması takıma daha faydası olur derim
savaş2 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
Çocuklar, değerlendirelim, kÜÇÜk, maçı