arkadaşlar öncelikle sivassporucanı gönülden bir beşiktaşlı olarak kutlarım....inşallah sivas sene sonuna kadar bu performansı gösterir ve şampionluğa oynar...geçen senelerden örneklerini çok gördük anadolu takımlarının çıkışı hep yarıda kaldığını.bole bişey sivasın başınagelmez inşallah...İKGAR GURBANOV benim hemşerim.ben de yaklaşık 7 senedir TÜRKİYEDEYİM.İLGAR da türkiyede yetişen bi futbolcu onun için hiç bi AZERBAYCAN takımında oynaması mümkün değil yani anlaşma bakımından pisikoljik olarak.burda futbolcuya değer verilir bizde ise pazarda patates satmaya gönderiler
))))))))..eğer BÜLENT hoca İLGARA sahip çıkarsa yetiştirirse en çok AZERBAYCAN kazancaktır.bizimde artık bi idolumuz olur.tabi ki İLGAR çalışması lazım çok yetenekli bi futbolcu..sergen stili var onda.bu arada sergen eskişehirde barları gezmekten bıkmışşş...ben de eskişehirdeym bilom ondan...sivasa başarılar...bu haftasonu sivas yener beşiktaşı heralde.bıraktık ligi umut kalmadı bari şampionlar liginde bişey yaparız...iiii günler