hakkınızdı öylemi?!?!?! gerçektende ne mutlu size!!
HER HALIKARDA HAKKIMIZDII;oyle veya boylee 3-0 alicaz sonucta.amaunutmayinki bir deplaslanmanda krallar gibi oynadik.en azindan baskanimiz sahaya indi ortami sakinlestirdi.sizin baskanda seyretti haa dogruyaa ev sahibi bizdikkk digilmi.efendilik dogustan gelir sivasliyiz delikanliyiz.ADALET ADALET ADALET
hakkınızdı öylemi?!?!?! gerçektende ne mutlu size!!
pekı sızın hakkınız mıydı mac a müdehalede bulunmak yada ıcerıde kavgaya neden olmak en kötüsü ırkcı tavır takınan futbolcularınızı uyarmaktan cok haklıymıs gıbı desteklemek en azından bızım baskan kamuoyunu yanıltacak ıslerde bulunup tff santajda bulunmadı aslanım bu ısler böle olmaz
Bazı Arkadaşlar neden öyle düşünüyorsunuz.Farzedelimki Mehmet'e vuran adamda bıçak var vurdu bçağı..Yasir'e gelen plastik oturak gitti yırrtı yüzünü veya bi yerlerini kesti..Bunun vebalini kim çekecek..Haklı veya haksız (ki bana göre haklı) 3 puan alınacak.Aynı şeylerin 4 Eylül'de yaşandığını düşünün bizi kümeden düşürürlerdi zaten adımız çıkmış..O yüzden TFF doğru bi karar vermiştir.tebrik ediyorum....
Hem Suçlu Hem Güçlü ''Trabzonspor ''- Hem Adil Hem Mütevazi ''Sivasspor''
Arkadaşlar bu bizim hakkımızdı zaten aslında aynı şekilde bizim 4 eylülde bu olaylar patlak verseydi inanırmsınız bizi futbol müsabakalarından men ederlerdi kuşkusuz ben şahsen bu trabzon'un yaptığı olaylara anlam veremiyorum zeytin yağı gibi üste çıkmaya çalışıyolar hani derler yaa hem suçlu hem güçlü bu tam trabzona uygun bi söz ne mutlu türküm diyene ne mutlu sivaslıyım diyene )))))
KURALLAR NİÇİN KONUR UYGULANMAK İÇİN,KURALIN BÜYÜĞÜ KÜÇÜĞÜ AÇIKLANMA ZAMANI AYRI OLMAZ,HER CAMİA KENDİSİNE ÇEKİ DÜZEN VERECEK 30 SANİYEDE ALLAH KORUSUN BİR FUTBOLCUMUZ SAKATLANSAYDI BUNUN HESABINI KİM NASIL VERECEKTİ HER CAMİA BUNDAN SONRA TEDBİRİNİ ALACAK SAHAYA 5 KİŞİDE GİRSE BİR KİŞİDE GİRSE NİYETİ FUTBOLCU TOKATLAMAK OLDUKTAN SONRA.