-->: seneye 1. ligden süper lige hangi takımlar çı
Alıntı:
tatangalar54 Nickli Üyeden Alıntı
ARKADAŞIM SAKARYA TARAFTARI HANGİ MAÇTA OLAY ÇIKARMIŞTA ÇIKMASINI İSTEMİYOSUN SAKARYASPORUN SİZİN TAKIMDA KAÇ SAKARYALI VAR Bİ BAK İSTERSEN BİZİ BÖYLE TANITTIĞIN İÇİN VE NASIL TANIDIĞINI BİLMİYORUM AMA VUKUAT NERDE YAPMIŞIZ ÜZÜLDÜK SAKARYALI OLARAK İSTEYEN BİZİM SİTEMİZE GİRİP KARDEŞLİK VE HİÇ BİR TAKIMA DÜŞMANLIK DUYMADIĞIMIZI GÖREBİLİR GERÇEKTEKTEN ÖRNEK BİR TARAFTAR GURUBUYUZ TATANGALAR OLARAK TATANGALAR.COM SİTEMİZ
vukuat derken kastettiğim şey taraftarı kendi kulübbünün başını yakıyor..geçen sene süper ligdeyken içerdeki 17 maçın kaçını seyircisiz oynadığınızı ve ne kadar para cezası ödediğinizi hesaplarsan demek istediğimi anlrsın...
__________________ Büyüklük, büyüklerle şevişerek değil savaşarak kazanılır.
-->: seneye 1. ligden süper lige hangi takımlar çı
Alıntı:
yigiter187 Nickli Üyeden Alıntı
vukuat derken kastettiğim şey taraftarı kendi kulübbünün başını yakıyor..geçen sene süper ligdeyken içerdeki 17 maçın kaçını seyircisiz oynadığınızı ve ne kadar para cezası ödediğinizi hesaplarsan demek istediğimi anlrsın...
ARKADAŞIM İNAN BANA BİZİM MAÇLARDA VUKUAT OLMUYOR HALUK ULUSOYSUZU BİZİM TAKIMI SEVMEDİĞİ İÇİN OLUYOR İSTANBULDAKİ SİVAS MAÇINDA BİLE BİZE CEZA KESTİLER O MAÇTA NASIL OLAY OLABİLİRDİKİ İYİ HATIRLIYORUM KANDİLDİ VE SİZLEDE TRİBÜNLERDEN KANDİLLERİMİZİDE KUTLAMIŞTIK SİVASSPOR BİZİM İÇİN ÖZELDİR HEM ACIMIZLA HEMDE SİVASSPORDAKİ SAKARYALILARLA BU MAÇTA BİLE CEZA ALDIYSAK FEDARASYON YÜZÜNDENDİR SİVASLILARINDA EN FAZLA ÇIKMASINI İSTEDİĞİ TAKIM SAKARYA OLMALI AYRICA BENİM AİLEMDE SİVASLI AMA SAKARYADA OTURUYORUZ BENİM SEVGİMİN AYRI BİR YERİ VAR SİVASSPORA