Yöneticiler ve Teknik kadro ve futbolcularla her hafta röportaj yapılmalı ve sitede yayınlanmalı . Taraftarlarıın merak ettikleri soruların cevapları alınmalı .Tabi bu röportajları ayarlamak için güçlü olmak gerekiyor . Diğer taraftar siteleri bu konulara hakimler , yöneticiler ve futbolcular o sitelerin taraftarın nabzını tuttuğunu biliyorlar . Bence bu site kulüple taraftar arasında köprü olması lazım .Bu gücününda olduğunu biliyorum .
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı aydınn'a Teşekkür Ediyor...
Ben sitede güncellemelerle ilgili daha özen gösterilmesi ve diğer süperlig ve sivas alt katagori takımlarındanda haberler verilmesi daha güzel olur diyorum ...
__________________ Celladına aşık olan esirin tutkunluğu ile bağlandım bu camiaya...
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı BeYLeRBeYi58'a Teşekkür Ediyor...
Site kurucusu sayın Rüştü E.'ın üyelerin ve misafirlerin takip ettiği MİNİ SOHBET'e sabahları günaydın, öğlenleri tünaydın ve akşamları veya geceleri iyi akşamlar ve iyi geceler demesini bir üye olarak özledim.
100 gün ve100 mesaj kriterlerinin ikisini birden gerçekleştiren arkadaşlar,lütfen bize bunu özel mesajla bildirin..Gereğini seve seve yaparız.Bu kriterleri dolduran üyelerin konu açma yetkileri otomatik olarak açılmadığından bizimle irtibata geçmeniz gerekiyor.
Saygılar..
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı GuVeN'a Teşekkür Ediyor...
MADEM BURDA SITE YÖNETICILERI SESIMIZI DUYACAK DAHA ÖNCE YAZDIKLARIMI TEKRAR YAZAYIM IYI GÜN DOSTLARI DIYEEE SIVASIN HER MAGLUBIYETINDE SITE NE HIKMETSE ACILMIYO ????? 7 MILYON SIVASLININ 7 MILYONUDA SITEYEMI GELIYOOOO ? IYI GÜN DOSTU ISTEMIYORUM BU LIG BI BATAKLIK SA BATAKLIKTAN HEP BERABER CIKACAZZ SATMAYACAZZ BIRAKMAYACAZ USANMAYACAZZZZ ALAYINA ISYAN ALAYINA INAT DEDIK SITEMIZ GIBI HER MAGLUBIYETTE KAPANMIYACAZZZ INSALLAH DUYARSINIZ DA
Metin Kardeşim bahsettiğiniz sıkıntının önüne geçildi,iyi gün dostlarıda yüklense sıkıntı yaşamayacağız artık büyük ihtimalle..