Cevap: Y E T E E E R !...
federasyonunda mhk ninde hakemlerinde türkiyede futbolu idare eden bütün herkesin canı cehenneme ALLAH hepsinin belasını versin al birini vur ötekisine hepsi biribirinden lanet insanlar akşam tv karşısına geçip adam gibi bir yorum yapan haktan hukuktan bahseden adam gibi bir adam çıkmıyor gardaş hepsi ist yalakası ayırsınlar ist. takımlarını ligden ne halleri varsa görsün adi ş..... siz adamlar kendi aralarında ne haltları varsa yesinler yeteeeeeeeeeeeeeeeeeerrr yahu yeteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerr anadolu takımları bunların fügüranı mı? yazık yav insanların emeğine alın terine yazıktır., günahtır., ayıptır ayıııııııııııp yok mu sesimizi duyan bir Allah ın kulu bu ne yahu, sivas anadolunun sesiz çığlığı olacak göreceksiniz neler olacak, bu ne biçim rant kavgası gardaşım insanların gözünün içine baka baka yalan yalaka ********lik yapıyorlar artık futboldan da oyundan da soğuyacağız yeteeeeeerrrr., bunlar artık utanmazlar çünkü ar damarları çatlamış, göremezler gözleri kör olmuş adalet bunların neyine, duyamazlar kulakları sağır olmuş adamları hırs bürümüş adalet bunlarda misafir olamaz, hakk ne ki bunlar anlamaz bunlar lanet olası para dan rant tan başka gözleri hiçbir şeyi göremez bunların alayı satılmış yaratıklar bunlar 1 dakikalığına bile erkek gibi, adam gibi konuşamazlar çünkü adam değiller, insan hiç değiller artık alayından tiksiniyorum, iğreniyorum, çıkıp insanlarla alay eder gibi ekranlarda boy gösteriyorlar saçma saçma yorumlar, ileri al, geri al, ulan kitapsızlar biz sizin gözünüzle mi? görüyoruz bizler aptalmıyız yavv,. adama mesaj yazıyorum yorum yazıyorum tv ye adam mesajı okumuyor veya okuyamıyor bunlar bu kadar pısırık sünepe korkaklar, yav bi oku deki sivas dan adamın biri böyle yazıyor, böyle şöyle diyor, diyemiyor ki korkak adam sahtekar düzenbaz satılmış yalakalar hepinize laneet olsun hemde şeddelisinden.,,.,.,.,sevgili yiğidolar çok doluyum kusuruma bakmayın sizlerden özür diler, hakkınız helal etmenizi istiyorum.... savgı ve sevgilerimle.,,,,
|