TÜRKİYE-MACARİSTAN MAÇINDA TABİKİ FUTBOLCULARIMIZIN HEPSİ MÜKEMMEL OYNADI AMA DEFANSTA ÖYLE BİRİ VARDIKİ...KANADINDAN YA BİR YADA 2 DEFA TOP GEÇMİŞTİR...ALKIŞLAR TABİKİ SERVET ÇETİNE.HANİ O SAVAŞÇI. HANİ O OYUNU YÜREĞİYLE OYNAYAN SERVET ÇETİN.
TEŞEKKÜRLER SERVET ÇETİN
ya ali eren gonderildimi yoksa oynuyo mu hallaa ben sitye uzun zamandir girmiyorumdaa iyi oynuyo mu yoksaaaa
eger olursem bu genc yasimda, 4 eylul mezarim olsun ,cubuklu formami sakin cikarma,olunce o forma kefenim olsun,yasiyorsam sebebi 9 harf sadece SIVASSPOR
Sivas Belediye Meclisi, Sivassporlu Milli futbolcu Servet Çetin’e Milli takımda sergilediği başarılı grafik nedeniyle hemşerilik beratı verdi.
Sivas Belediye Meclisi, Sivassporlu Milli futbolcu Servet Çetin’e Milli takımda sergilediği başarılı grafik nedeniyle hemşerilik beratı verdi.
Sivas Belediye meclisi bu gün gerçekleştirdiği aylık olağan toplantısında Milli futbolcumuz Servet Çetin’e hemşerilik beratı verilmesini kararlaştırdı.
Meclisin olağan toplantısının gündem bölümünde Sivasspor ikinci Başkanı Mehmet Oflaz’da yer aldı. Meclis üyesi olan Mehmet oflaz önerdi Meclise Milli futbolcu için hemşerilik beratı verilmesini önerdi ve Belediye başkanı Sami Aydın gündeme aldı.
Konunu görüşülmesinden sonra Sivasspor’a transfer olduktan sonra form grafiğini yükselterek tekrar milli takıma çağrılan ve milli takımın son oynadığı Macirastan karşılaşmasında golün asistini yapan Servet Çetine Sivas’ın tanıtımına katkı sağladığı için Hemşehrilik beratı verilmesine oy birliği ile karar verildi. Meclis üyelerinin tamamı kararı memnun ifadelerle onayladı.
Bu kararla Sivas belediyesi ilk kez bir futbolcuya hemşerilik beratı vermiş oldu.
slm arkadaşlar ben servetin yiğeniyim
dayım hakında şunları söyleyebilirim
dayım çok iyi bir futbolcu değil nedeni ise avrupada oynayamaması bunun sebebide avrupa futbolunda futbol yerden oynanır ve verkaçlarla çabuk ve hızlı oynanır dayımda da böyle bir atik çeviklik ve yerden top oynama sitili olmadıgı için avrupada iyi bir oyuncu değil ama türkiye liğinde bence iyi bir oyuncu bunun sebebi ise türkcell ligde oyun genelde güm bam oynanıyor genelde havadan oynanım adam kaçırma yolu ile gol atılma yollarına gidiyor deyım ise bu konuda iyi bence hava toplatında hakim ve sağlam topa giden biri işte bundandır ki iyi bir futbolcu sivassporda başarilı olacagına inanıyorum gerçi bu aralar fazla iyi neticeler almıyor ama yinede ileriki haftalarda daha iyi olacagına inanıyorum hem dayım açısından hemde takım açısından her ikisinede başarılar diliyorum
bu arada kaptan seçilmiş tebrik ederim dayımıda