Alıntı:
|
Sariyerliyim Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
|
mesocan Nickli Üyeden Alıntı
[size=6]Arkadaşım.. Sivasspor'un altyapısı şöyle.. Üstyapısı böyle.. Orası şöyle.. Burası böyle.. Bunlar seni ne derece ilgilendirir ki? Burada Sivas - Sarıyer arasında sidik mi yarıştırıyoruz..
Yazdıklarını komple okudum.. Bir noktada Sivas'ın bürokrasi desteğiyle geldiğini bile iğnelemişsin.. İstersen bol keseden atmadan önce Sivas'ın tarihini incele.. 99-2000'den beri 2.Lig'de verdiğimiz mücadeleyi bi bilmelisin önce...
Arkamızda kodaman holdingler olsaydı.. Arkamızda bakanlar bürokratlar olsaydı Süper Lig'e çıkacaz diye böylesine yırtınmazdık.. Sivasla yatıp Sivas'la kalkmazdık..
SivasSpor bir hemşehri takımıdır.. Taraftarı da SİVASLILARDIR.. Ve SivasSpor'umuza kanını canını veren de bu 12. Oyuncusu Sivaslı YİĞİDOLARIDIR...!!!
Geçmişimiz hakkında bilgiye sahip olmadan.. Bizi BİZ yapan değerleri bilmeden.. İşkembeden sıkmak yerine pencerenin sağ üst köşesindeki [X] (Kapat / Close) butonuna basarsan hem senin için hem de bizim için daha hayırlı olacaktır..
Bizim hiç bir takım veya taraftarıyla alıp veremediğimiz yoktur... Üslubuyla yazmasını bilen herkes gelir burda yazar.. Görüşünü bildirir.. Hatta stadımıza girer bizimle Sivas'ımızı destekler.. (Sarıyer maçına beraber geldiğimiz Konya'lı arkadaşım gibi..)
Hadi selametle güzel kardeşim...
(Türkiyenin en çok taraftara sahip 4. takımının sitesinde bu kadar bile ileri gidebildiğine de şükretmelisin bence...)[/size]
[size=7]Sivas'lı doğduk... Sivas'lı öleceğiz... Bize dil uzatanları, Orta saha'ya gömeceğiz...!!![/size]
|
U KNOW ENGLISH?
IF U KNOW? MAY BE WE MUST BE TALKING ENGLISH 
YA CLOSE YAZMASAN OLMAZDİ DİMİ YİGİDOM BENİM :lol:
BU YAZDIĞIN UZUN MESAJ İLE EN BOL VE EN BOŞ TARAFTARLARDAN OLDUGUNU İSPATLADIN BENCE :lol:
|
Sarıyerli arkadaş
mesajımda sakin bir üslup kullanmaya ısrarla devam edeceğim.. Fakat komik olan uzun ve dolu bir yazıda takıla takıla "Close" kelimesine takılmandır ki kendisini de parantez içinde "Kapat" ile birlikte yazdım..
Kendin
belki çok güngörmüş, zeki, ve mantıklı bir arkadaşımızsın ama inan ol şu sitede yaptıkların ve yazdıkların saçmalıkdan ibaret..
Yineliyorum..
Dostça meramını anlatan herkese kapımız açık... Biz % 100 yabancı ve Amerikalı bile taraftara kucak açmış bir kitleyken sana neden bu kadar yüklendik var gerisini sen düşün..
Lütfen "boş" ve amaçsız bir şekilde yazıp karşılıklı polemiklere girmeden "empati" olayını gerçekleştirmeyi dene...
Ya da en hayırlı olanını "Close" cümlesinde söyledim.. Hem snein hem bizim için...