Alıntı:
34MUAMMER58 Nickli Üyeden Alıntı
kandırılmamızı,verilen sözün yerine getirilmemesini,aşşağılanmamız ı,2.sınıf insan muamelesine tutulmamızı ,kapasite konusunda negatif ayrımcılığa tabi tutulmamızı ,herşeyi bir kenara bıraktım,doğruları konuştukça birileri acı çekiyor çünkü ,stada gelince 6 öncesine göre bayağı ilerleme olmuş,kaba inşata biraz hız verilirse ,kışa girmeden hem beton işi hemde çatı işi birilebilir,ince işler kışda olsa yapılabilir,benim için asıl önemli olan ,stadın ,şehir merkeziyle nasıl ulaşımı sağlanacağıdır,arabası olan kolay giderde,çevre düzenlemeleri,bağlantı yolları filan iyi yapılmalıdır,ligin 2.yarısına yetiştirecez diye işi şişirmeye kalkılmamalıdır,2 ay geç olsun temiz olsun,
|
42000 kisilik Konya Arenami,yoksa 25000 kisilik yeni 4 Eylül stadyumunumu tercih edersin diye sorulsa ben yeni yapilmakta olan 4 Eylül stadyumunu tercih ederdim.
Sebebi cok net,insan hayati herseyden cok daha degerli.Konya´nin stadinda birisi rahatsizlansa o dik türbünlerden cikarilana kadar hasta orada can verir.Adamlar dik türbün yapmakla kalmamis birde türbün eklemisler karsidan yama gibi görülüyor.Kiminle ve hangi sehirle yarisa giriyorsun bunu Konya´nin ileri gelenlerine sormak lazim.
Yarin bizim stadyum bittiginde herkes memnuniyetini gizlemiyecek.Konya´liya ise mac seyretmek bir iztirap olacak.
Aslinda su anda Sivas Belediyesinin stadyumla yol baglanti calismalarina baslamasi gerekirdi fakat ortada henüz hic birsey yok.Kar yagincami calismalara basliyacaklar?.
Ayrica bizim stadyumumuzun ilerisi icin kapasitesi arttirilir sekilde yapilmasi bizim icin bir avantaj.42000 olmasi sart degil önemli olan gelen taraftarin orada iyi bir sekilde mac seyredebilmesi,dik türbünlere oturmaktan bin kat daha iyidir.