Usta Yiğido
1.233 Mesajına 3.125 Kez Teşekkür Edildi.
|
Cevap: Bayramınız Mübarek Olsun
Kılınan Namazların, Tutulan Oruçların, Yapılan Duaların yeğane sahibi, Merhametlilerin en merhametlisi olan, Yüceler Yücesi RABBİMİZ, Senin ve Sevgili Habibin Muhammed Mustafa s.a.v Efendimizin emrettiği şekilde Ramazan ayımızı idrak etmeye çalıştık, ibadetlerimizi, eksiğimizle, noksanımızla kabul buyur, başı Rahmet, ortası Mağfiret, sonu Cehennemden azad olalan bu mübarek ayda, bizleri, tüm yiğido kardeşlerimi, tüm Alemi İslamı, Cehennemden azad olan, Hoşnut ve Razı olduğun kullardan eyle ALLAH'ım.
Sonsuz Merhamet Sahibi Yaratıcimiz, idrak ettiğimiz, Ramazan ayı hürmetine, idrak edeceğimiz Ramazan Bayramı hürmetine, oluk oluk akan Müslüman kanını durdur, biz Müslümanlara, birlik beraberlik ver, ayırım yapmadan birbirimizi sevmek için, kalplerimizdeki kin ve nefreti çıkar, yerine sevgi ve merhamet koy, çünkü SEN Merhametlilerin en merhametlisisin, bizleri de merhametli kıl Yüce MEVLAMIZ.
ALLAHIM, idrak ettiğimiz bu Mübarek Ramazan ayı ve Ramazan Bayramı hürmetine, bizlere, büyüklerimize Saygı göstermeyi, küçüklerimize Merhamet etmeyi nasip eyle, küskünlerimizi bariştir, hastalarımıza şifa, dertlilerimize deva, borçlu olan kardeşlerimize eda nasip eyle, Rızkımızı bol, Ömrümüzü, huzurlu ve bereketli eyle. Amin.
Tüm yiğido kardeşlerimin ve alemi İslamın Mübarek Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.
Yorumlarımda istemiyerek de olsa kalbini kırdiğim tüm yiğido kardeşlerimden, Bayram vesilesi ile,haklarını helal etmesini diliyorum, ve sağlık, sıhhat, huzur, mutluluk, bariş içinde nice Bayramlara diyorum.
|