34. haftanın ve tüm sezonun final puan sıralaması ve ödül kazanacak arkadaşlarımız bugün belli oluyor. Hesaplaması şu an için devam ediyor. Sonuçlar bugün öğle de saat 13:00'da açıklanacaktır....
İşlerinin arasında zaman ayırıp da bizleri heyacanlandırdığın için çok teşekkürler. İlk 3'e girenleri ve 58. olan arkadaşı da şimdiden kutluyor tebrik ediyorum.
__________________ EN İYİ "SİVAS'LI" , TAKIMINI YALNIZ BIRAKMAYANDIR...
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı tykinik58'a Teşekkür Ediyor...
Bu sezonuda ilk on içerisinde tamamladık en azından küme düşmedik.
İlk üç sırayı ve 58'inci sırayı başarılı bi şekilde tamamlayan kardeşlerimi ayrı ayrı kutlarım,Ödüllerinizi almayı unutmayın yoksa hazineye kalır.
Tüm sezon boyu büyük bi özveri ile bizlere sonuçları açıklayan zamanını ayıran ve bu emeğini esirgemeyen Yalçın abimizede bir teşekkürü çok görmüyorum,Sağol abi.Ayrıca Yalçın abimizede bir ödül verilse hiçte fena olmaz.
Yeni yılda aynı heyecanı yaşamak temennisiyle şimdilik bukadar...
Bu sene iyi bir performans gösterememe rağmen kendimi yine de başarılı sayıyorum. Emeğin için çok teşekkürler İzmirliyigido YALÇIN kardeşim. İlk 3'e giren ve 58. olan kardeşlerimi de tekrar tebrik ediyorum. Yeni sezonda aynı heyacan ve yarışı yaşamak üzere sağlıcakla kalın.
__________________ EN İYİ "SİVAS'LI" , TAKIMINI YALNIZ BIRAKMAYANDIR...
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı tykinik58'a Teşekkür Ediyor...
Kazanan arkadaslari tebrik ediyorum........
Diger yandan bir sezon boyu emek veren izmirliyigido(Yalcin) arkadasida emeklerinden dolayi tebrik eder basarilar dilerim.
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı effenberg'a Teşekkür Ediyor...