Cevap: Sivasspor'un Umudu Beykan
Yanlış bir karar olduğunu düşünüyorum,berkantın iyi bir futbolcu olduğunu kabul ediyorum,ancak forvete koyup ,eneramoyu kesmek demek ,antepe gel bizi evire çevire yen git demek,hani eneramoyu kesip batuhanı koysa diyecemde oda yok,beykan çocuk yaw ,onu bit gibi ezerler ,eneramo sakatlıktan yeni çıktı ,belki bursa maçını onun atamadığı goller yüzünden kaybettik, onada eyvallah,ts maçında istatistikleri alt üst etmemizin,bursayı yenecek kadar oynamamızın nedeni eneramodur,sivasspor 1 kişi fazla oynarmış gibi oynadı ,farkındamısınız ?gs maçıda 75 dak .dahil ,oynadığımız tüm maçlarda rakiplerimiz hep savunma oynadılar kazayla buldukları gollerin üstüne yattılar,ben kötü oynadığımız maçı hatırlamıyoruminanmayan varsa özetleri seyredebilirler,okan yanlış ka<droyla çıkıp sivasspor için kritik önem arzeden maçı kaybederse ,sivasın ipini çekmiş olur ,bu maç sivassporun ligde kalıp kalamıyacağının göstergesi olacak bir maç ,böyle hatayı yapmamasını diliyorum,eneramo hiçbişey yapmasın kazzık gibi ,rakip cezasahasında dursun yine yeter ,okan iş yapmak istiyorsa mehdiyi atıfa yardımcı olarak oynatsın
|