Başkanımız Mecnun Otyakmaz ; ''Bugünkü maçın sonucu mağlubiyet olsa da ligi ikinci bitirmek bizim için büyük bir onur. Herkese teşekkür ediyorum. Bütün taraftarımızı ve futbolcularımızı kutluyorum.'' Dedi.
Bir basın mensubunun, Sivasspor'un Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olamayacağı yönünde yorumlar yapıldığını hatırlatması üzerine Otyakmaz, ''Canları sağ olsun. Onları yanıltmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Bir ön eleme bir de play-off oynayacağız. İnşallah arzu ettiğimiz sonuçları alır, ülkemizi iyi bir şekilde temsil ederiz'' ifadelerini kullandı.
Otyakmaz, savunma oyuncuları Bilica'nın transferi konusundaki soruyu da şöyle yanıtladı: ''Bilica'nın sözleşmesi, onun açısından devam etmesi için uygun değildi. Çok iyi teklifler aldı. O nedenle satma kararı aldık. Fenerbahçe ile benim de haberim olan görüşmeler oldu. Bizim vereceğimizin çok üstünde teklifler aldı. Bir futbolcu kazanacağı parayı da düşünür. En az 3 katı fazla alacak. Dolayısıyla bu görüşmeyi gönül rahatlığı ile yapabilir.''
Teknik direktörleri Bülent Uygun'un gelecek sezona yönelik transfer çalışmalarına yarın başlayacağını belirten Otyakmaz, ''Transfer komitemizle gerekli görüşmeyi yapacak. İnşallah bütün ihtiyaçlarımızı karşılayacak futbolcularımızı alırız'' dedi.