Ünlü sanatçı İSMAİL YK Sivaslilar.Net sitesi için yaptığı özel röportajda Sivasspor'a özel şarkı yapacağını ve gönlündeki tek takımın Sivasspor olduğunu açıkladı.
Sivaslı İsmail Yk Sivasspor’un başarısı hakkında ne diyor?
Sivasspor benim tek takımım ve gönlümün şampiyonu bu açık yüreklilikle söyleyebilirim. Bazen duyuyorum soruyorlar hangi takımlısın diye, işte birinci takımım Fener, Beşiktaş ama Sivasspor’uda tutuyorum. Yok böyle bir şey, en sinir olduğum cevap bunlar. Tartışıyorum böyle diyen arkadaşlarımla, ya Sivasspor ya Sivasspor diyorum.
Yiğidolara Sivasspor şarkısı yapmayı düşünüyormusun?
Taraftarımız bunu benden isterse memnuniyetle yaparım. Sonuçta Sivasspor benim gönlümdeki tek takımım ve en önemlisi memleketimin takımı.
Sivas için özel bir program düşünürmüsün?
Geçen sene ücretsiz bir halk konseri yapmıştım. Sivas için Sivaslılar için her türlü desteğe hazırım. Yeter ki güzel projeler gelsin, şehrimizin tanıtımına katkı sağlamak için ben hazırım. Sivas sanat kenti, bakın bütün aşıkların çocukları yada torunları müzisyendir ama ellerinden tutan çok.Kendi öz sanatçılarımıza destek olmalıyız.
Hemşerilerimize ve Üyelerimize mesajınız var mı?
Bildikleri gibi bende Sivaslıyım, geçen sene yaptığım ücretsiz halk konserine hemşerilerimin ilgisi çok büyüktü. Hemşerilerimi saygı ile selamlıyorum. İnşallah Sivas içinde Sivasspor içinde şarkı yapacağım.
Röportajın tamamını okumak için TIKLAYIN
Röportaj : Enes Elmas
Sivaslilar.Net Özel Haberi