Önümüze Bakalım..
Ligin bitimine 5 hafta var. Bir Sivaslı olarak takıma inancımız sonsuz ama reel düşünmek gerekirse düşmeyi sindirmemiz gerekiyor galiba. Bu durumda yapılması gereken dik durarak, geçmişte yapılan hatalardan ders çıkararak ilerlemektir. İki sene üst üste süper ligi sallayan, büyük küçük her takıma saygısını kazandıran, Yiğido adını tüm Türkiye'ye öğretiren bu koca kulüp nasıl oldu da bu hâle geldi diye düşünmek gerek. Artık topçu, boş stadyum, hakemler... Gerekçe ne olursa olsun hiçbirimiz suçsuz değiliz. Şapkayı önümüze koyma zamanı. Benim şahsi fikrim şimdiden senenin kadro, yönetim ve teknik ekibinin planlaması yapılmalıdır. Saldım çayıra Mevla'm kayıra demekle bir yere varılmadığını öğrendik yeteri kadar. Artık bir proje takımı olmamız lazım, şimdiden beş sene sonrası on sene sonrası için çalışma yapmamız lazım. Nasıl Başakşehir düştüğü sene çıkıp Avrupa'ya gittiyse bizim de bunu başarmamız lazım. Yaptık, yine yapacağız Allah'ın izniyle. Gönül ister ki hiç düşmeyelim. Haydi Sivasspor! Ya mucizeyi gerçeğe dönüştür ya da daha kudretli geri dön. Gazamız mübarek, yolumuz açık, Allah yâr ve yardımcımız olsun..