Cevap: Sivasspor nasıl düzlüğe çıkar ?
Ben kısa vadeli olarak nasıl düzlüğe çıkarız ,onu demek istemiştim,yoksa hoca değişikliğininde takımı düzlüğe çıkartacağını düşünmüyorum,sadece küskün oyuncuların heyecanını artırır,oynamayan oyuncular oynatılır okadar,bu satten sonra bu 16 binkişilik stad 10 bin kişi bile görmez,sivaslı geçinen her yüz kişiden enaz 95 kişinin 1.takımı zaten 3 büyütülmüş takımlar,onların fikirleri bu şekilde değişmez,yapılması gerekenleri bu yıl için ayrı ,gelecek sezonlar için ayrı değerlendirmek gerekiyor ,bu yıl için düşüncelerim şudur,hocayla bazı oyuncular arasında soğukluk olduğu aşikar ,kimse kör değil,o oyuncularda sivasspor için önemli oyuncular ,devre arasına kadar transfer yapılmayacağına göre bu oyuncuları takıma kazandırmamız ,oynatmamız gerekiyor,onun içinde sergen hocanın efendilikle bırakıp işine gücüne bakması gerekiyor,devre arasında ,i.akın,orhangülle,batuhan,bar oles,adem,abola,daha iyisi bulunabilirse mehdi ve burhan ,yekta ,hakan ,yiğit ,sakatlığı düzelmiyecekse eneramo ya teşekkür edilip adam gibi sol açık grosecki gibi ,adamgibi 2 forvet biri ayağında top tutabilen ,diğeri pırpır [balili] gibi ,forvet alınmalı,sağ açığa gençlerdeki elkabir gibi oyuncu alınmalı ,ortasahaya konenin yanına holmenin genç versiyonu bir önlibero alınmalıki ,sezonu düşmeden tamamlayabilelim ,şu takımın başına isterse morinhoda gelse fayda etmez ,bu transfer politikasıyla ,gelecek sezonlar için konuşmak erken hele busezonu kazasız belasız atlatalımda , sivassporun gelecek yıllarda yapması gerekenleri aklımızın erdiği kadarıyla beyan ederiz.
|