Cevap: Gurbette Sivassporu yaşamak
iyi bir konu acmissin Deniz bey zaten bu sehrin kiymeti gurbete cikinca anlasiliyor,bende stadyumda büyüdüm hayatim gecti sivassporla kalan zamanimizda sivas demirsporla geciyordu,yani bizim takimimiz sivasspordu ama ikinci takimimizda yine sivas takimiydi.gecengün maximum adli üye arkadasimizda yazmis nüfus kagidinda sivas yazanlar diye,gurbete ciktimi insan artik kalb sivas sivas sivas diye atiyor,damarlarda sivas nehri diye dolasir,biz sivassporun adini televizyonlardan ögrenmedikki iki takimimiz olsun,ben mecidiye köyde alisamiyen stadinin otoparkinda görevliydim,eski sivasspor baskani hüseyin yildirim beyefedinin bütün g.sarayli futbolculari cok yakin tanirim yöneticileri stad görevlilerini benim adim sivasliydi vedat inceefeyle hasan sas takilirlardi bana sivasli, sivas birinci lige cikana kadar galatasarayli yapalim seni diye ama bu sevda böyle bisey iste besikten mezara kadar karsiliksiz.kiymetini bilelim sivasimizin.bize her yer yer sivas degil sadece orasi var geri kalan bütün dünya zindan.allah sivasi sivasliyi ve sivassporu korusun yüceltsin.