Bu haftasonu yapılacak olan Konyaspor - Sivasspor maçına Ankara'dan gidecek olanlar var mı? Gidecek olanların gitme planları ne şekilde? Belki birlikte hareket edebiliriz.
Gitme niyeti olanlar bir parmak kaldırsınlar bakalım...
Yukarıdaki Mesaj için 8 Kullanıcı Soyözen'a Teşekkür Ediyor...
Bu haftasonu yapılacak olan Konyaspor - Sivasspor maçına Ankara'dan gidecek olanlar var mı? Gidecek olanların gitme planları ne şekilde? Belki birlikte hareket edebiliriz.
Gitme niyeti olanlar bir parmak kaldırsınlar bakalım...
Belkisi yok hocam
Birlikte hareket edinsenize...
Angara ekibinde, benim tahminim; Ceom, Dayım, Doktorum, Polisim ve sen olarak en az 5 kişi olursunuz diye düşünüyorum..
İnşaallah uygun olursa, nasipde var ise Konya'da görüşmek üzere
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Ben de gelmek isterdim ama gelemeyeceğim. Yalnız Konya'nın yeni stadında özellikle rakip tribünlere saygılı olmak ve herhangibir sıkıntıya mahal vermemek lazım.
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı tavatir'a Teşekkür Ediyor...
Hızlı tren'le Konya'ya gitmek için tüm hazırlıkları yapmıştım ama çalışma şartları değişince hazırlıkları iptal ettim Konya'ya gitme hayalimde suya düştü...
Konya taraftarı burada bizin oturakları kırıp sahaya atmıştı onun faturasını ödediler. sonra küme düştüler.ama şunuda biliyorumki bir çoğu sivas taraftarı gibi sivas sporu tutar.onun için sivaslıya ve spora saygı göstereceklerine inanıyorum.biz gidip takımımızı destekliyeceğiz.konyayıda yenip geleceğiz.
Ben de hızlı trenle gitmeyi düşünüyordum, sonra stadın yerinin değiştiğini hatırlayınca (eski stad gara çok yakındı, yenisi de terminale öyleymiş) otobüsle mi gitsem acaba diye düşünmeye başladım.