Cevap: Yorumsuz Fotoğrafı Neden Kalktı???
bugün can sıkıntısından lig tv ye bakarken bordo-mavi programına bakıyordum,fatıh tekkenın trabzonspor formasıyla sampıyonluk yasamadan gozum acık gıder derken duygulanısını ızlemek,gokdenızın sırtında 61 numaralı forması elınde turk bayragı ıle sahada kosturmasını ızlemek benı bıle duygulandırdı. bizim gibi ataerkıl toplum yapısına sahıp memleketıne tapan ınsanlar ıcın 58 önemli bir simgedır,58 i sırtında tasıyan bütün hemserılerınıde sırtında tasır,ama o 58 ı kaldırıp atanda bır sehre yalnıs yapmıs sayılır,ben hıc Sivasspor macındakı hırcınlıklarına gırmeyecegım,ekmek yedıgı kapının haklarını tabıkı sonuna kadar savunmalı,zaten yakısanıda budur ama kalkıp bana kufrettıler,benı ıslıkladılar dıyıp artık 58 ı gıymeyecegım dıye demec veren bı ınsan hemserılerını ulusal medya onunde resmen basının onune atarak bizleri rencide etmişdir.ulusal basında sehrımız ve taraftarlarımız ıcın neler soylendıklerını gayet ıyı hatırlıyorum ben o zamanlar..neymıs sıvasa yatırım yapmayacakmıs! yapsan ne olur yapmasan ne olur.kımsede sunu unutmasın yuregı kırmızı beyaz carpan her ınsan ıbrahım toramanın bu etık olmayan davranısı ıcın ona sıtem etme hakkına sahıptır,zaten resımde en ufak bı yazı yazılmadı sadece sıtem etmek ıstedık,bazen sıte yonetımındekı ınsanlarında sıvasspor taraftarları oldugunu unutmayalım bence.bızı ıbrahım toraman uzulurmu uzulmezmı ılgılendırmıyo..o tepkı gosterdı bızım namus gozuyle baktıgımız 58 numarayı sıldıyse bız onu coktan sıldık..
saygılar..
|