Alıntı:
ready Nickli Üyeden Alıntı
Başka memleketi boşverelim de kendi sivasımızda bir bakalım insanlara maşallah sivasspor dışında başka takımın formalarıyla geziyorlar sivasın kendisi inanmamış ki başka yerde yaşayan sivaslılar inansın
|
Bakin Karedesim biz kiziyoruz ediyoruz ama kimse 10 seneder 15 senedir sevdigi tuttugu beraber yatip beraber kalktigi takimini pat diye birakamaz.(Beni Yanlis anlamayin ben sivassporluyum ve istanbul takimlarindan nefret ediyorum.)Kocaelinin,Ankaragüc ünün,Bursaspor,Antalyasporun vs taraftari iyi olan Anadolu klüplerinin taraftari neden bu kadar iyi biliyormusunuz.Cünkü gecmiste takimlari bu 3 büyütülmüslere karsi müthis bir mücadele verip sampiyonluk yarisindaydi.Ve buda bu sehirlerin sadece kendi takimini tutmasini sagladi.Bizim gecmiste cok büyük basarilarimiz olmadigi icin taraftarimiz böyle.Ama ben inaniyorumki bu degisicek sivasli cocuklar bakicakki memleketlerinin takimi sampiyonluga oynuyor ve digerlerinden bir eksigi yok niye memleketimin takimi dururken baska takimi tutuyum diyecek.He belki biz göremicez ama bu olcaktir bundan eminim.