Insallah Sivasspor bu cikicini devam ettirir ve Süperlige bir Anadolu takimi daha cikar ve ortaligi karistirir. Bir Trabzonspor taraftari olarak bunu en icten duygularimla temenni ediyorum. Basarilar diliyorum
Saygilarimla.
Yukarıdaki Mesaj için 10 Kullanıcı Anonymous'a Teşekkür Ediyor...
herkese selamlar.artik sivassporun 1.lige cıkma vakti geldi.bunu artık kimse engelleyemez.Siteyede yeni uye oldum.Taraftarlar icin boyle bir site sartti.cok iyi olmus.hep beraber sivassporumuzu guclendirelim.saygilar..!!!
ya arkadaşlar bir düşünün ya sivasspor süperlige çıksın diyosunuz ama kendine özgü taraftarı yok ligin kalitesi düşecek lütfen sivassporun taraftarı önce istanbul takımı nı destekler sonra sivassporu öle 2 yüzlülük olmaz tek takımın olacak ya
Selam Arkadaşlar, Öncelikle her kullanıcnın kendi yazdığı mesajı edit butonuna basarak düzenleyebileceğini belirtmek isterim. BU şekilde arka arkaya post atmamış olur ve forumun düzenini korumamıza yardımcı olmuş olursunuz.
Sayıgılarımla
Sivassporumuz inşaallah bu sene özlemini duyduğu şampiyonluğa ulaşacaktır.Sivassporun taraftarı olmadığını söyleyen arkadaş ya çok cahil,ya da kasden bunu söylüyor.Daha bu hafta İzmirde 3-4 bin taraftarla maç izledik,deplasmanda bu kadar,evinde hemen her hafta 9-10bin taraftarla maç oynayan kaç takım var acaba?Diğer iddian ise daha incitici; biz süper lige renk katacağımız düşünürken sen çok insafsızca yaklaşmışsın.Anladığım kadarıyla Bursa taraftarısın,Bursayı severim seni sadece kınamakla yetiniyorum.
Bu Konuda KoraySancar'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...