Alıntı:
legolass Nickli Üyeden Alıntı
ben bunları yazınca Roberto carlos'a karşıyım gibi anlaşılabilir ama bunlar gerçekler.Roberto carlos değil İstanbul'u bayağı bir özlemiş gibi görünüyor.Türkiye'ye gelir gelmez soluğu gece kulüplerinde almış.tamam futbolculuk döneminde yapabilir ama artık büyük bir kulübün hocası oldu bu huylarını biraz törpülemesi gerekiyor.sempatik bir oyuncuydu şimdi de öyle ama geldiği zaman oyuncularla arkadaş gibi olacağım aramızda mesafe olacak demişti. hocanın kendisi böyleyse oyuncular ne yapar düşünmek bile istemiyorum.eğer Sivasspor'a sırf bu yüzden gelmiş ise çok yanlış yere gelmiş. tamam o da insan tabiki eğlenecek şimdiye kadar bulunduğu ortamlar bunları gerektirmiş olabilir ama artık kendine bir çeki düzen vermesi şart.
http://skorer.milliyet.com.tr/robert...01/default.htm
|
Roberto CARLOS Ispanyada gardasim , istanbuk gece külübleri eglenci yerleri vesaire filan fasa fiso.
Eger sen bu habere inaniyorsan , ben sana buna benzer bir sürü haber yazabilirim. Ama yazmam cünkü yalan haber olur.
Roberto Carlosun eski resimlerini karistirip böyle bir resim paylasip maksat haber yapmak bilmiyormusun Türkiyede bu isler böyle , yalan haber yaparak bir sürü para kazaniyorlar. Ayrica sen türkiyede yasiyorsun , bundan haberin olmasi gerekirdi.
Zamaninda aynisi misal: ARDA TURAN - Sinem Kobal la beraber filan bir sürü haberler yapiliyordu , ki dogru Sinem Kobal la beraber oldular ama Türkiye nicin bu kadar Magazin haber yapiyorlar anlamis degilim.
Arda Turan suan Atletico Madrid gibi Dünya nin köklü bir külübünde oynuyor, ve inanilmaz performanslarda herkese kendine hem hayran birakiyor , hem sasirtiriyor. Kendisi 2 Hafta önce NTVSPOR a röoörtaj vermisti , ve dediki, burada Magazin haberleri yapilmiyor, eger Futbolcu isen Futbol'un eksiklerini ve artilarini tartisiyor , Futbolu konusuyorlar ve takimi degerlendiriyorlar vesaire. Ayrica ben 16 yasindayken Arda böyle futbolcu , Arda su bu gibi övgüm misali sözlerde , futbola ters gelen seyler ,türkiye Futbolcularin piskolojisinden anlamiyor gibi bir yorum yapmisti gercekten hakli.
Abicim, Gardasim evet gece külüplerine gitmeyi kimse hos karsilamaz , ama sen sabir et dua et ,takimi sonsuza kadar destekle eger basari geliyorsa, veya Sivasspor mükkemmel oynuyorsa ,hatta Sivasspor'da hem altyapi ve yerli yabanci hepsi arkadas gibi takim oynunu takim RUHU tekrar yavas yavas geri geliyorsa , hersey yolunda demektir.
LÜTFEN YALAN haberleri kulak vermeyelim.
Bu haber niye se sadece Milliyet Gazetesinde yer aldi. CARLOS suan ispanyada, sen biraz Sivasirade Gazetesine , Sivas Hürdogan Gazetesine , sonra Ligtv , Anadolu Ajanslari gibi kaynaklara bak yeter-.