Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Kilitli Konular

Kilitli Konular Kilitlenmiş Konular

Seçenekler Arama Stil

Alt 07.07.2005, 12:56   #1
skywriter
Tecrübeli Yiğido

9 Mesajına 29 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 794 skywriter FAZLA SÖZE GEREK YOKskywriter FAZLA SÖZE GEREK YOKskywriter FAZLA SÖZE GEREK YOK

Genç Kanarya'lar kalıcı olmak istiyor!

Geçen sezon başka takımlarda kiralık oynayan genç futbolcular, Samandıra Tesisleri'ndeki antrenmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

15. Akdeniz Oyunları'nda 2. olan Olimpik Milli Futbol Takımı'nda da forma giyen Can, hem yönetimin hem de takımdaki ağabeylerinin kendilerine yardımcı olduğunu ifade ederek, ''İyi çalışıp öncelikle kalıcı olmak, daha sonra 18'e girmek, en sonunda da formayı giymek istiyoruz. Fenerbahçe forması giymek herkese nasip olmaz. Bunu gerçekleştirmek için elimizden geleni yapacağız'' diye konuştu.

Geçen sezon antrenmanda Nobre'yi sakatladıktan sonra Sivasspor'a kiralık verildiğinin hatırlatılması üzerine Can, [size=5]''Talihsiz bir olaydı. Ama bu nedenle kimseye kırgın değilim. Sivasspor'da şampiyonluk yaşadım. Tekrar yuvaya dönmek çok güzel, amacım futbolu Fenerbahçe'de bırakmak'' dedi. [/size]

-OLCAN: ''FENERBAHÇE BÜYÜK BİR CAMİA''-
Geçen sezon Antalyaspor'da kiralık oynayan sarı-lacivertlilerin genç futbolcusu Olcan ise, Fenerbahçe'nin büyük bir camia olduğunu ve burada kalıcı olmak istediklerini vurguladı.

Antrenmanlarda iyi çalışmaları halinde, kendilerine şans verileceğine inandığını belirten Olcan, ''Ne kadar büyük bir camiada olduğumuzun farkındayız. Çok iyi çalışarak, kadroya girmek için mücadele vereceğiz'' şeklinde konuştu.

-KERİM: ''KALICI OLMAK İSTİYORUZ''-
Mersin İdmanyurdu'nda geçen sezon kiralık oynayan Kerim de iyi çalışarak kalıcı olmak istediklerini ifade etti.

Mersin'de iyi bir sezon geçirdiğini belirten Kerim, ''Sabredip, iyi çalışacağız. Fenerbahçe'de kalıcı olmak için elimizden geleni yapacağız'' dedi.

Kaynak: Ajansspor
skywriter isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.07.2005, 13:19   #2
CAGLAYAN
Usta Yiğido

CAGLAYAN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

34 Mesajına 72 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 910 CAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Alıntı:
skywriter Nickli Üyeden Alıntı
kiralık verildiğinin hatırlatılması üzerine Can, [size=5]''Talihsiz bir olaydı. Ama bu nedenle kimseye kırgın değilim. Sivasspor'da şampiyonluk yaşadım. Tekrar yuvaya dönmek çok güzel, amacım futbolu Fenerbahçe'de bırakmak'' dedi. [/size]

[size=6]Canin bu Talihsiz Aciklamasina ne Üzülüyor nede Kiziyorum Cahilligine birakiyorum!!
SAMPIYONLUK Herkese nail olmaz SIVASSPOR Cana bu Tadi yasattigi icin Klübümle Gurur Duyuyorum.
[/size]
CAGLAYAN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.07.2005, 13:26   #3
Bilmiyorum
Tecrübeli Yiğido

Bilmiyorum - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Bilmiyorum ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Keşke bu tılda bizde kiralık oynasa sonra fb ye geridönecegi kesindi zaten bizler istemeyeni biz hiç istemeyiz burası SİVASSPOR BURADA BİR can GİDER BASKA BİR CAN GELİR
Bilmiyorum isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.07.2005, 13:40   #4
1967_DERNEK_10UR
Usta Yiğido

1967_DERNEK_10UR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

29 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1284 1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick

[size=6]............CAN ARAT'IN BU AÇIKLAMALARINA DİYECEK BİR KELİME BULAMIYORUM.HAKKI ÖDENMEZ BİZDE ÇOK BAŞARILI MAÇLAR ÇIKARDI ŞAMPİYONLUKTA EN BÜYÜK PAY ONUNDUR...FENERBAHÇE ALT YAPISINDAN GELMİŞ GELECEK VADEDEN BİR FUTBOLCUYU ELDE TUTMAK ÇOK ZOR...HİÇ BİR FUTBOLCU TEKNİK DİREKTÖR SİVASSPOR'DAN BÜYÜK OLAMAZ...SEL GİDER KUM KALIR..........[/size]
1967_DERNEK_10UR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.07.2005, 14:05   #5
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1295 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Alıntı:
skywriter Nickli Üyeden Alıntı
kiralık verildiğinin hatırlatılması üzerine Can, [size=5]''Talihsiz bir olaydı. Ama bu nedenle kimseye kırgın değilim. Sivasspor'da şampiyonluk yaşadım. Tekrar yuvaya dönmek çok güzel, amacım futbolu Fenerbahçe'de bırakmak'' dedi. [/size]

[size=6]Can'ın bu sözlerini ben gençliğine ve toy olmasına veriyorum...Elbette birgün gideceksin hiçkimse kalıcı değil...Onurunda dediği gibi;

SEL GİDER KUM KALIR......SEN GİDİCİSİN AMA BİZ HERZAMAN BURDAYIZ....
[/size]
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.07.2005, 15:06   #6
GuNaY
Gast

[size=6]can bu sekilde acıklamayı neden yaptı bilmiyorum... ama oda biraz dusunse bunun yanlıs oldugunun farkına varacaktır...[/size]
Alt 07.07.2005, 15:22   #7
ibrahim58-nl
Acemi Yiğido

ibrahim58-nl - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

15 Mesajına 21 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ibrahim58-nl isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Kardesler, siz neyi CAN'a yakistiramiyorsunuz anlamadin.... Adam sivasspor hakkinda HICBIRSEY soylemedi... Sizler nasil okuyorsunuz haberi anlamadim...

Nobre ye sert girdigi icin, DAUM tarafinda gonderildi... Ve bu hatirlatildi, Oda buna talihsiz bir olaydi dedi.... SIVASSPOR a gittigi icin soylemedi bu lafi...

Lutfen haberleri duzgun okuyalim...

S.a
Than bu yigido seni kacirir.
ibrahim58-nl isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.07.2005, 15:42   #8
Ozancan
Acemi Yiğido

Ozancan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Ozancan isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

kiralık verildiğinin hatırlatılması üzerine Can, ''Talihsiz bir olaydı. Ama bu nedenle kimseye kırgın değilim. Sivasspor'da şampiyonluk yaşadım. Tekrar yuvaya dönmek çok güzel, amacım futbolu Fenerbahçe'de bırakmak'' dedi.

Bu açıklamada Can Arat'a yaptıgınız suclama nedir arkadaşlar?Adam kendi talihsizliginden bahsediyor.Sivasspor'a soyledigi bir laf yokki..Soyleyemezde..Kiralık bir futbolcuydu,sezon bitince kendi klubune donmus...
Ozancan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.07.2005, 15:42   #9
1967_DERNEK_10UR
Usta Yiğido

1967_DERNEK_10UR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

29 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1284 1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
antibizans Nickli Üyeden Alıntı
şimdi can ın açıklamasının neresi talihsiz ben bunu anlayamadım.... adam zaten istanbul takımının malı ve burda kirada oynamış...ve normal olarak kulubüne geri dönmüş buraya kadar problem varmı yok.... ee adam çıkmış bu arada sivas spor da şampiyonluk yaşadım demiş ne güzel..... ben burdaki talihsiz açıklamayı anlayamadım........ :?:
+1967 İMZA+KAEŞ+MÜHÜR... METİN ABIYE KATILIYORUM...HER ŞEYDE BİR ART NİYET ARIYORUZ...
1967_DERNEK_10UR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.07.2005, 15:45   #10
ofozturk
Usta Yiğido

ofozturk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

272 Mesajına 494 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 833 ofozturk FAZLA SÖZE GEREK YOKofozturk FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
ibrahim58-nl Nickli Üyeden Alıntı
Kardesler, siz neyi CAN'a yakistiramiyorsunuz anlamadin.... Adam sivasspor hakkinda HICBIRSEY soylemedi... Sizler nasil okuyorsunuz haberi anlamadim...

Nobre ye sert girdigi icin, DAUM tarafinda gonderildi... Ve bu hatirlatildi, Oda buna talihsiz bir olaydi dedi.... SIVASSPOR a gittigi icin soylemedi bu lafi...

Lutfen haberleri duzgun okuyalim...

S.a
evet canın anlatmak istediği nobre sakatlıgı.
sivasspora geldiği için talihsizlik demiyor.
biraz daha dikkatli okuyunuz. okuyamıyorsanız yorum yazmayınız.o kadar basit
ofozturk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla