Cevap: ♦__Maç Anıları__♦
Bence çok güzel bir konu olmuş. Çok teşekkürler... Ortaya çok güzel anılar çıkacak sanırım.
Ben yıllardır unutamadığım bir maç anımı anlatacağım.
Hangi yıldı şimdi unuttum ama, en kısa zamanda arşivlerime bakıp tarih olarakta belirteceğim. O zamanlar 2. Ligde'yiz. Biz orta sıralarla düşme hattı arasında kanter içinde gidip gelirken Gaziantepspor şampiyonluğa oynuyor. Soğuk ve karlı bir pazar öğleninde kardeşimle bu maça gittik. İlk yarı 0-0, ikinci yarı soğukta oynanıyor, yerlerde, (o zaman oturulacak yerler beton) oturma yerlerinde kar var, ayaklarımız dondu ve maç halen 0-0. Artık dakikalar 85 oldu, kardeşim dedi ki;
- "Bu maç böyle bitecek hadi biz çıkalım da belki Sivasspor gol atar"
Bende istemeye istemeye çıkalım dedim. Tam çıkış kapısına geldik stad yıkıldı sandık. Dak.87 ve bizde (sanırım) Ömer vardı gol atmış, henüz kapıdan çıkmadan tekrar içeri fırladık, golü göreceğiz ya. Bize o anda sanki Tv'de olduğu gibi tekrarı varmış gibi geldi. Bende kardeşimde ağlıyoruz ama artık sevinçten mi? golü görememekten mi? yoksa o kadar bekleyipte sinirlerin gerilmesinden mi nedir bilemedik ama o galibiyeti yıllardır unutamadım.
Bu maçın tarihini ve detaylarını yine burada paylaşacağım. Bende Sivasspor'un 1967 yılından beri yapmış olduğu tüm liglerin arşivi var.
AYK
|