Alıntı:
Rallim58 Nickli Üyeden Alıntı
Turnikeden girişte, dalgalandırmak üzere aldığımız Sivasspor bayraklarının plastikleri sökülüyorsa,
Oturmak üzere getirilen gazeteler toplanıyorsa,
Bizler yıllardır kombinelerimizle giriş yaptığımız halde hemen yan taraftan kapı açılarak giriş serbestisi verilen ne idüğü belirsizler içeri alınıyorsa,
Güvenlikçinin elinde büyük bir çanta ve içerisinde termos dolu çayı tanıdığına içeri girişte geri teslim ederek onların çaylarını termosla bizler kazıkla çay içmeye sevkediliyorsak,
Kombinedeki yerime geçmek için merdivenlerde başlayan kavga gürültü ile "yol verin arkadaşlar" sözlerimize ters bakılarak oğlumuzun kızımızın yanında kavga etmemek için kendimizi zor tutuyorsak,
Merdivenden yukarı zorla geçiş yapıp bu kezde maratonun en üst kısmı yine boş bırakılması gereken geçiş platformu tıklım tıklım ayakta dolu olup biletlerini sorduğumuzda (belliki beleşçiler) biletlerimizi kaybettik sözleri alınıyorsa,
Maçın devre arasında küçük çocuklarımızı lavabo ihtiyacı için maraton üst kısmından geçiş yapamıyor, çocuklarımızın altına kaçırmalarına kadar giden iğrenç olayları yaşıyorsak,
Bir tane numunelik güvenlikçi bulup derdimizi anlatamıyorsak,
Bu yaşadıklarımıza rağmen taraftar olarak, Sivasspor sevdalısı olarak bizler kombinelerle yıllardır desteğe devam ediyor olmamıza rağmen "beleşçilere hizmet" ediliyor, değer veriliyorsa;
Ben Sivasspor yönetimini değil, taraftarlığımı ve kendimi gözden geçirmek zorunda kalacağım.
Bu bir isyanmıdır, tepkimidir bilemiyorum.
Abarttığımı ya da ben bunları yaşamadım diyen (Kombine sahibi yiğido-taraftar) varsa açıklasın.
|
Rallim Abi sana sonuna kadar katılıyorum...
tabi diğer arkadaşlarada...
buna çare bulacak kimse burada mağdur olanlara kulak vermeli...
böyle lakayt bir güvenlik olmaz...
çıkar ilişkileri, eşe dosta kıyak geçme, herkese farklı muamele kabul edilemez...
bir Sivasspor taraftarı olarak bu olanları kınıyorum...
bu başlık gündemde tutulmalı..
ve olan bitenleri birileri görüp bir açıklama yapmalı..
tatmin edici bir AÇIKLAMA !!!
bekliyoruz sayın yönetim...