Alıntı:
asabibaba Nickli Üyeden Alıntı
|
...Gelenler 7kişi ,gidenler 7kişi...Gözüme çarpan olaylar:1-Gidenlerden Ümit uzun zamandır oynamıyordu ama ilk haftalarda takıma katkı yapan oyuncuydu....2-Enaramo son 6-7 maçta oynadı takıma katkısı çok azdı 1 gol attı... 3-Batuhan ilk maçta gol attı;Sergen le sorun yaşadı bir daha da oynayamadı..4- Yekta genellikle sonradan oyuna girdi,sakatlık sorunları yaşadı,sonradan oyuna girdi;takıma katkısı 0..5-Orhan takıma giremedi katkısı 0...6-Hakan zaman zaman kadroya girdi;vasat seviyedeydi...6-Abalo;yiğidonun umuduydu ilk maçlarda 1 tane de gol attı ama sonraki maçlarda Sergen Hoca onu 11 de hiç düşünmedi;ısrar edilseydi belki katkı da yapabilirdi ama son 15 dak. ların oyuncusu oldu..Katkısı 0...7-Baralles geçen yılınYunanistan gol kralı..7 maçta oynatıldı;2 de hazırlık maçında oynadı...Asisti var mı hatırlamıyorum;pozisyona dahi girdiğini hatılrlamıyorum,bir anda sakatlandı uzun zamandır oynamıyor ameliyat oldu..Sözleşmesi dondurulmuş;katkısı 0.....Gelenler için konuşmak çok erken...Teixeira ,Tanase, Hussain iyi oyuncular;takıma katkı yapacak diye düşünüyorum..Gidenlerden daha iyi olacakları kesin gibi....Omari kapalı kutu beklemek lazım..H.Kabze en hazır oyuncu ama ne yapacağını kimse kestiremiyor...Emre yeni geldi,takıma yabancı ;İ.Öztürk ün amcasının oğlu olduğu söyleniyor..Sol tarafta bakalım ne yapacak,Ziya ya iyi bir alternatif olacak mı?..Piyango Transfer Gökhan ise hazır olmayan bir oyuncu;bakalım ne zaman hazır olacak.....Raporun açıklaması bu şekilde ..Umarım herşey istediğimiz gibi olur......